madziara1983 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Umka napisał(a):dziekuje Ci Madziu za serce okazywane Majmonowi! Oj Umka ,jeszcze nie dawno sama zbierałam dla mojego, zreszta pewniezauwazyłas jaki watek długi... Jak dobrej pracy nie znajde to cholera dalej będe zbierac tfu tfu tfu Link do aukcji majmona wysłałam gdzie się tylko dało i założyłam temat na innym forum.Mam nadzieje,że ludki pomoga jeszcze .Normlanie tych co mu to zrobili zadźgała bym bez zastanowienia...ehhh Mojego tez lali bo sobie z nim nie radzili............ Quote
madziara1983 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='andzia69']Madziu - jak dobrze widziec,że z Grubym wsyzstko ok i tak sobie szaleje po śniegu!!! a gydys chciała to poczytaj sobie o tych psach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2950461 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22803&page=154 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991 Dzięki Andzia poczytam poczytam ;-) Watek mamby znam ,śledze go na molosach. A tego środkowego linka nie moge otworzyc cos... A u nas dziś znów nic nowego... cholerne błoto się zrobiło, i znów się wstrzymuje z robieniem zeskrobiny bo Grubemu tak pobordowiały łapy,ze musiałam go zasypac dermatolem..cholera zawsze cos na złośc.A już było tak miło chodzić na długie sniezne spacery. Wysłałam nawet kilka fotek do naszego Dr.Igora z warszawy z szaleństwami Grubego,mail pod tytułem ,, Na chorego nie wyglada,, heheh Ehhh tak mi zal ,że gruby nie moze poszalec z innymi psami..choć pozwalam mu poganiac samemu po polu... Quote
madziara1983 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dziękujemy wsyztskim ,którzy nadal pamietaja o nas i nam pomagają:loveu: Quote
Umka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 obiecałam sobie przebrnąc przez temat Białaska. Staramy sie zrobic co jestesmy w stanie dla Majmona bo to milośc powleczona skorą... Nie spodziewałam sie mimo to że tyle wspaniałych ludzi sie zainteresuje. Choś to wciąż kropla w morzu ;( Zycze powodzenia Madziaro i wracam do czytania. Quote
madziara1983 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Umka napisał(a):obiecałam sobie przebrnąc przez temat Białaska. Staramy sie zrobic co jestesmy w stanie dla Majmona bo to milośc powleczona skorą... Nie spodziewałam sie mimo to że tyle wspaniałych ludzi sie zainteresuje. Choś to wciąż kropla w morzu ;( Zycze powodzenia Madziaro i wracam do czytania. Umka nawet byś się nie spodziewała ile osób śledzi watek,ale wiele z nich nie wypowiada się na forum.Ja wiem ile osób nam pomagało już na miejscu w warszawie , z wszystkim ,nie tylko z kasą . Zreszta jak przeczytasz wątek białego to sama zobaczysz ,bo ja do tej porynie moge w to uwierzyć ,że tyle nam sie udało,a zaczynalismy od zera nie mieliśmy praktycznie ani grosza na leczenie..a teraz Gruby śmiga jak rakieta po łace, a mało brakowało i już by nie chodził .Może znajdziesz w tym wątku troche informacji,ktore i w sprawie majo sie przydadza. Quote
madziara1983 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='andzia69']Madziu - jak dobrze widziec,że z Grubym wsyzstko ok i tak sobie szaleje po śniegu!!! a gydys chciała to poczytaj sobie o tych psach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2950461 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22803&page=154 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991 ANDZIA- A na AMSTAFF-PITBULL niebieskim forum sa te tematy, moze by załozyc??? A ja mam linka dla Ciebie : http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=5260&postdays=0&postorder=asc&start=105 Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 U nas nic nowego, zimno i mokro.Znów musimy robic zasypki na łapy ehhh cholerna pogoda,szlak moze trafić. Dobrze,że aukcja majmona idzie jak narazie to choć lzej się na sercu robi,że tylu dobrych ludzi istnieje!!! Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Własnie udalo mi sie zrobić łachowa fotke ;-) Białej Bestiiii!!! Quote
Umka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hehehe szczescie emanuje z Bialaskana tej fotce :) szkoda ze jestesmy tak daleko od siebie bo byśmy razem poszukałay pracy. ja za granice nie chce wracać! Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 madziara - boskie zdjęcia!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Umka napisał(a):hehehe szczescie emanuje z Bialaskana tej fotce :) szkoda ze jestesmy tak daleko od siebie bo byśmy razem poszukałay pracy. ja za granice nie chce wracać! Ja to bym chciała gdziekolwiek do pracy tylko u mnie to nie takie proste , bo nie moge pracowac dłużej jak 8 godzin bo nie ma mi kto Grubego wyprowadzic. Dobrze,że rodzice z nim zostaja w domu na ten zcas ale nie sa w stanie wyjśc z nim na spacer ehhh masakra Teraz jestem na serwisie ale mam z tego aż 200zł wypłate dostane za styczen na koniec lutego, z tego majatku to nawet na karme nie ma,dobrze,ze ludki o nas pamietaja i zcasem trochu grosza dorzuca:loveu: Na dodatek praccuje od 5.30 rano więc na spacer ide z Grubym 0 5 rano, paranoja ,za nadgodziny oczywiście nikt nie płaci..ale co poradzic lepsze to niż nic. Ale kiedyś będe bogata:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I będe miała 100 psów :evil_lol: :evil_lol: i będe w zamku mieszkac:evil_lol: :evil_lol: Przed chwilą byłam w zoologicznym kupic Grubemu zabawke bo wszytsko już zdemolowane, a Pan który tam sprzedaje mieszka blok dalej odemnie i czasem mnie widzi jak sie bawie z Grubym na spacerku .Mówi do mnie co podac ,a ja że jakąs zabawke ,a Pan do mnie PANCERNYCH ZABAWEK NIE MAMY HEHEHEHEH DOBRE!!!! Quote
Wiedźma Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Madzia, Gruby jest przepiękny... Dzięki za namiary na Majmona - słów brak... Super, że aukcja na Allegro poszła tak nieziemsko - na innych forach także, ale to pewnie wiesz. Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Wiedźma']Madzia, Gruby jest przepiękny... Dzięki za namiary na Majmona - słów brak... Super, że aukcja na Allegro poszła tak nieziemsko - na innych forach także, ale to pewnie wiesz. Witaj, powyżej w poście Andzi sa jeszcze 3 linki Pitów ,które potrzeebują pomocy, jak możesz gdzies dalej rozesłac to super. A Majo ma już nowa aukcje : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162309272 Ale się ciesze ,że tak super poszło. Dziś wystawimy dla Benia aukcje jeszce oczywiście ,,ma,, pójśc jak u Majmona. Quote
madziara1983 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 kudki zobaczcie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162562344 Quote
Umka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no to zaczynamy na miejsce linkow Majmona wysylać linki Benia! Trzeba sie wspomagać! trzymamy kciuki... p.s. wystawilismy 2 aukcje na Majmona i jest kolejne ogromne zainteresowanie i wsparcie finansowe! tego samego zycze dla Benia :) Quote
madziara1983 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Umka napisał(a):no to zaczynamy na miejsce linkow Majmona wysylać linki Benia! Trzeba sie wspomagać! trzymamy kciuki... p.s. wystawilismy 2 aukcje na Majmona i jest kolejne ogromne zainteresowanie i wsparcie finansowe! tego samego zycze dla Benia :) Umka ,ja zaglądam na aukcje Majmona z częstotliwościa 10 razy na minute :loveu: :loveu: :loveu: I ciągle tylko wysyłam linki gdzie się da i dorzucam wszystkie aukcje na inne fora. Sprawa Benia też nie jest prosta, do tego sa jeszce 2 pity w bardzo dużej . ehhh masakra. Ja musze ostrożnie z tymi aukcjami bo miałam powazne problemy z allegro.Zrestzą jak czytałaś wątek to pewnie wiesz ile nerwów nam zjedli.Ale narazie widze ,że aukcja Benia sie trzyma. A teraz troche wiesci o Grubasie. Nic ciekawego włascciwie.Pogoda jest cholernie mokra i znów nie zrobimy tych zeskrobin bo musze go zasypywac dermtolem ehhh Najwazniejsze jest to ,ze dermatol chociaz pomaga jak mało co u Grubego. Quote
madziara1983 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ludki zobaczcie jeszce ten wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41191 Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Witajcie. Właśnie wrócilismy ze spacerku....Dzię sięzaczyna jak w środku wiosny...ehhh co za pogoda, wczoraj jakies wichury a teraz ptaszki ćwierkaja. Ale co by nie było to jest znów cholera mokro, Gruby już jak widzi zasypke to zaczyna wyglądac jak posążek....z marmuru...:evil_lol: Tak jak by niby go bolało,ale on jest okropny ,w domu ma taka swoja szuflade w której jest jego apteczka,nie pytajcie nawet co tam jest bo masakra.To jak widzi ,że podchodze w okolice tej szuflady i wykonuje jakiekolwiek gesty ,które mogły by wskazywać na to,że będe chciała coś z niej wyciągnąc to Gruby sieda i się nie rusza, nie mruga nawet oczami, jak by go ktos skatowało ,normlanie byście nie uwierzyli.... Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Wiecie co , ja jednak stwierdziłam ,że baran jestem...Dopiero teraz przyszło mi do głowy,że skoro zasypuje Grubemu te łapy dermtolen, a przeciez on na brodzie w tych zagięciach skórnych też ma ciągle zapalenie to na brodzie tez moge mu to przeciez zasypac... Dermatol ogólnie działa przeciwzapalnie i ściagająco to pewnie nie zaszkodzi na to tez bo tam tez ma ciągle mokre i bordowe.zresztą nawet widac na zdjęciach jaka ta broda jest czerwona i nic nie pomaga na to...Dziś na wieczór po wcieram mu ten dermatol w ta brode tez ,może choc nie będzie takie czerwone. Quote
Umka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nie wiem gdzie wkleic to wklejam tutaj: http://benio_mamba.go.pl/ Zdjecie super aż milo popatrzyć :) Quote
Wiedźma Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gruby wygląda pięknie... Super odchuchałaś tego biedaka, widać, że trafiło mu się fantastycznie z domem :) Quote
madziara1983 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Wiedźma napisał(a):Gruby wygląda pięknie... Super odchuchałaś tego biedaka, widać, że trafiło mu się fantastycznie z domem :) Jak już pewnie zauwazyłyście na fotach pozycja ,,jajkami do góry,, jest jego ulubioną pozycja...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A oni mi biedaka kastrowac chcieli:evil_lol: :evil_lol: Tylko na tej focie widac ta jego brode chora, widzicie jakie ma czerwone po bokach, niczym tego dziadostwa nie da się załagogic,czasem lepiej jest czasem gorzej ale cholera ciągle jest.... Quote
madziara1983 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Kurde u nas znów sensacja , jak by nie mogło byc dobrze i bez chorob. Dzis zauwazyłam u Grubego guz, nie wiem co to jest czy się udezył w to miejsce i mu wyskoczyło cos czy cholera mu wyrosło. Znajduje się to po prawej stronie zaraz na koncu żeber, wielkości małej piłeczki .Nie zachowuje sie jak by go bolało jak dotykam ale nie mam pojęcia co to jest. Mam nadzieje,że zejdzie bo się martwie juz. Quote
Recommended Posts