elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Każda z Was powinna zostać Preziem. Umówmy się, odpuszczamy Bronisławowi i Jarkowi w tym roku;) W kolejnej kadencji walczymy;) Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jostel5 napisał(a):Rozważmy... Wrażliwa na krzywdę najsłabszych,szybka w działaniu,bezkompromisowa,pyskata ;)....eeeeeeee.....Szkoda Cię na ten STOLEC ;) ,lepiej będzie,jeśli zostaniesz z nami...:) Jaka pyskata???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nie ale tak na poważnie! Elmira dla mnie Monika, Wzieła od państwa Eli i Andrzeja T Celę na tym czas- bezpłatny Z opowiadań Moniki i R Cela była istną demolką... pojechała dalej. większość tym czasów już by nie chciała psów " nie pewnych" (chodzi czy nie będzie demolować) Morelka- kolejny pies os państwa T, nie poddała pracowała i co ma cudownego psa( ten rudy niby jamnik ;)) przywiązała się do niej i została u niej. Ale do czego zmierzam. Monika lub Elmira (jak kto woli) jest wspaniałym tym czasem który się nie poddaje i walczy. nie ma tego że nie skromnie ale jak bym miała oddać psa na tym czas to do Moniki Quote
jostel5 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Ja to wszystko wiem Łolkiee i piszę śmiertelnie poważnie! A ten kto Monikę krytykuje i powierzchownie ocenia (bo pyskata ;)) niech ...spada! Po prostu!:) Wciąż nie umiem kopiować i wklejać zdjęć! Łolkiee,czy Ty wiesz jak z tego powodu cierpię? Wątków nie mogę zakładać...;( Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pojechałaś Olciu. Gdybym mogła,to Celinka zostałaby u mnie. W życiu bym jej nie oddała. Celka przepadła i mogę "dziękować" za to Celniakowej i madam L.-B. Quote
łolkiee Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jostel5 napisał(a):Ja to wszystko wiem Łolkiee i piszę śmiertelnie poważnie! A ten kto Monikę krytykuje i powierzchownie ocenia (bo pyskata ;)) niech ...spada! Po prostu!:) Wciąż nie umiem kopiować i wklejać zdjęć! Łolkiee,czy Ty wiesz jak z tego powodu cierpię? Wątków nie mogę zakładać...;( OMG!! Zapomniałam!! jutro wszystko wkleję obiecuje!!! Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Jakas nastepna dobra daje DT. Kociaki umieraja. Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Czysto,czysto:)I bez żadnych przebojów!!! Wczoraj wykąpałam małego w szamponie dla psów o delikatnej sierści. Fifi nie jest już żółty. Quote
baster i lusi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 elmira napisał(a):Elmira na prezydenta?;) Gdyby tak się stało to wszystkie zwierzęta miały by o niebo lepiej.Startuj ja na Ciebie głosuję.Przydał by się nam ktoś na stołku co kocha zwierzaki tak jak my. Quote
kinga_kinga7 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Przyszło Fifkowi 64,67 od Wasabi:loveu: Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bastel i Lusi,moje pyskowanie mnie zgubi, haha;) Wywalą mnie ze stołka. Dziękuję sklepowi Krakvet. Dzisiaj dotarła karma:) Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Przyszło Fifkowi 64,67 od Wasabi:loveu: Dziękujemy Wasabi:* :):):) Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Powstanie Warszawskie. Nie da się ukryć, że jestem Warszawiakiem. Warszawa była pięknym miastem, potem została totalnie zniszczona. Mieszkam o dwa kroki od Dulagu w Pruszkowie. Pamiętam o Powstaniu,kto chce się dopisać? Quote
łolkiee Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 7 jest powstańcza masa krytyczna. możemy jechać. Jest jeden warunek! trza mieć rower ;) Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Powiem szczerze,że liczyam na starych Warszawiakow i ich wspomnienia. Historia Warszawy jest moim konikiem. Quote
łolkiee Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 elmira napisał(a):7.08? Mam rower.Jedziemy? ja moge jechać Edit: tylko nie wiem czy jak każda masa będzie zaczynać się z placu zamkowego?? Quote
łolkiee Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Sobota, 7 sierpnia - start: róg ul. Przyokopowej i ul. Prostej, godz. 17:00 wiesz gdzie to? Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Powiem szczerze,że liczyłam na starych Warszawiakow i ich wspomnienia. Historia Warszawy jest moim konikiem. Mój dziadek walczył w Powstaniu Warszawskim. Nawet jest z nim wywiad. Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://ahm.1944.pl/Lech_Prokopinski"]KLIK To mój dziadek:) Quote
auraa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A tu jest artykuł mojego teścia na temat walk powstańczych http://www.aan.gov.pl/obroza/374.html Quote
gameta Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 a to o pierwszym mężu mojej babci :): http://www.stankiewicze.com/pawiak/osoby/pytteltadeusz.htm ps. Moja babcia nie żyje już półtora roku, zmarła w wieku 90 i pół roku a wnuk Pytla jest juz podwójnym dziadkiem :) Quote
Recommended Posts