Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ketunia napisał(a):
w takim razie zrobię allegro. Tylko z pięknym tekstem będzie problem:)

Dopiero doczytałam co napisałas u Moruska:)Ale allegro i tak zrób,może znajdzie sie domek równie dobry jak mój:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
moim zdaniem wszystko naraz trzeba mu załatwiac

Weta,badania i ewentualne leki,które być może Fifi dostanie,załatwimy od razu.O resztę będziemy się martwić jak będzie wiadomo jaki jest stan zdrowia Fifulca

Posted

majku33krakow napisał(a):
renata5 bedziesz zbierac kase?

Ja? No coś Ty.Ja nigdy nie zbieram na nic pieniędzy bo po prostu nie mam czasu na zajmowanie się finansami.Sprawy finansowe zostawiam dziewczynom,które mają deczko więcej czasu ode mnie

Posted

mestudio napisał(a):
Cóż to za koszmarne miejsce? Koszmarny schron. Dlaczego takie w ogóle jeszcze funkcjonują?
Przy okazji podniosę i pomyślę jak pomóc.

Każde schronisko jest koszmarne.
Fifi, nie dość, że nie ma domu, to jest jeszcze stary. Ludzie nie chcą brać starych psów, a po ilości staruszków w schroniskach widać, że się ich pozbywają. Fifi ma szczęście, że jest przy budzie, a nie w boksie. Ma możliwość zjedzenia swojej porcji, młodsze i silniejsze psy go nie gryzą. Ale nie oszukujmy się, żaden pies nie powinien być w schronisku, nie powinien w nim umierać.
Mam nadzieje, że jeżeli Fifi nie pożyje już długo, to jednak schyłek swojego życia spędzi w domu.

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Tytuł mogę zmienić ja,tylko jaki?

Możesz zmienic tytuł? No to próbuj...na przykład "Umierający,stary psiak,błagamy o wsparcie na weta i hotel"
Tytuł koszmarny,ale może dzieki temu ktos zajrzy.Jeżeli nie pomożemy Fifulcowi,to w takich warunkach i bez diagnozy nie pożyje długo:-(

Posted

ketunia napisał(a):
Pod pierwszym postem naciśnij "edytuj post". Wtedy na górze możesz zmienić tytuł wątku.

jostel5 napisał(a):
Próbowałam!!! Wyświetla mi się "Raportuj zły post" i tyle! Chyba chodzi o to,by dać modom znać,że wypisuje się tu jakieś zberezeństwa...Nie pojawia się nic więcej!:(

No właśnie,Jostel juz wczoraj próbowała.Pozostaje napisać do moda

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
kurcze..tylko u Jostel nie ma "edytuj post"

Ale nie możesz edytować nie swoich postów. Tylko Jostel może to zrobić, ew. moderatora trzeba poprosić.

Posted

elmira napisał(a):
Ale nie możesz edytować nie swoich postów. Tylko Jostel może to zrobić, ew. moderatora trzeba poprosić.

Jeżeli zna hasło Jostel,to może;),ale Jostel nie ma opcji edytuj post:shake:

Posted

Nie zgadzam się z tym, że każdy schron jest koszmarny bo widziałam w tym kraju też inaczej prowadzone schroniska. Wszystko zależy od ludzi, od ich zaangażowania, serc i sposobu działania. To, w którym jest ten pies to jakieś nieporozumienie.

Posted

[quote name='olga7']Zglaszam się także .Choć na razie tyle .Co do schronow-to takich biednych ,przepelnionych jest dużo wiecej ,niz tych dobrych i prowadzonych z sercem .... Niestety-rzeczywistość w większosci schronisk jest b.smutna -jak chocby w Boguszycach : http://www.dogomania.pl/threads/139990-Ciaputka-KA-AE-bek-Strachu-w-hoteliku-Dopnijimy-finanse-brakuje-tylko-50zA-DoA-oA-ysz-siAE

Olga,bialski schron nie jest umieralnią...Największą bolączką jest tu brak pieniędzy na wszystko-taki region Polski :(
Schron jest przede wszystkim baaardzo przepełniony,ale to jest akurat wina wszystkich "dobrych" :( ludzi z miasta i okolic!!! psów mamy 320,miejsc-na ok.200-taka rzeczywistość!