Izabella Hossa Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Jak wystarczy sił psychicznych to wpadniemy do Zenona do suni łańcuchowej. Beata ,dzięki bo sama chyba nie dam rady. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Wiesz co , Zenon po wizycie w Nasielsku moze paść trupem porażony piorunem ode mnie. Dajmy mu szansę. Myśle , że Nasielsk będzie wystarczajaca traumą. :placz: Quote
pajunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ekardas napisał(a): uratujemy je wspólnymi siłami, I to pisze ta, co wlasnego psa oddala, a " pomaga", piszac bzdury i oczerniajac tych, co rzeczywiscie cos robia. Fuj.:angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Myślałam , ze to do mnie i zgłupiałam kompletnie. Przeczytałam drugi raz . Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Nasielsk- niedziela- bo to i tak zbyt wiele. jesteśmy umówione. Quote
pajunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 beatko, nigby bym nie smiala porzadnych i prawdziwych przyjacieli zwierzat w ten sposob oceniac i negowac. Mam olbrzymi respekt przed prawdziwymi dogomaniakami i dogomaniaczkami, ktorzy tak duzo robia i tyle psich bid ratuja. Nie moge tylko dwulicowosci i falszywosci strawic. A na Ciebie czekam i twoje potforki i juz sie ciesze.:lol: :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Stoi - mam nadzieje, że pogoda dopisze :) Bo jak bedzie lało to kiepsko więc choc słonce zamawiamy . ps. Dzieki Pajunia za wyjasnienie ale za drugim czytaniem juz do mnie dotarlo. Ja tez kiedys na tym forum oddawalam psa , choc nie byl on moj, ale nie moglam go zatrzymac bo nie mam waunkow na psa , ktory potrzebuje duzo ruchu a ja ciagle w pracy. Wiesz na zlodzieju czapka gore ale juz zrozumialam wszystko. A tak przy okazji - ma ktos kontakt ze Zmorą ? Bo chcialabym sie dowiedziec co z psem. Quote
ekardas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ja to przynajmniej robie bezinteresownie a Ty Pajuniu? wredne babsko!!!! co tu robisz jeszcze? raczej się oflaguj bo nawet kaftan na miarę bezpieczeństwa Ci nie pomoże!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Szanowne Panie , ten wątek jest o psach z balkonu. Ja też juz bedę sie już umawiac na PW . Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Dziewczynki, tu o psie losy się rozchodzi nie o Was. Kto jest ok. a kto nie to jest wiadomo,Wy same to wiecie- więc te rozmówki nikomu na nic się nie przydadzą. Tylko sumienie.....Pozdrawiam. Quote
pajunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ekardas napisał(a):Ja to przynajmniej robie bezinteresownie a Ty Pajuniu? wredne babsko!!!! co tu robisz jeszcze? raczej się oflaguj bo nawet kaftan na miarę bezpieczeństwa Ci nie pomoże!!! :evil_lol: :evil_lol: NIC mozna robic bezinteresownie. :-( Ale moze Ekardas, zamiast obelgami bluzgac, bys rzeczywiscie pomogla tym psiakom i udowodnila, ze nie jestes takim zlym czlowiekiem, , za jaka Ciebie maja. Quote
ekardas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Szanowne Panie , ten wątek jest o psach z balkonu. Ja też juz bedę sie już umawiac na PW . Czytaj uważnie kto tu mąci i zmienia temat, podając się za miłośniczkę zwierząt żyjąc z nich????to skandal ze ta osoba jeszcze tu liczy na wsparcie, znam wielkie dogomaniaczki które zrezygnowały przez nia z pracy tu.....powodzenia, sprawdźcie transport-warunki!!!! w jakich pies jedzie na paszport Pajuni, nieźle co? Quote
ekardas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 W wolnej chwoli poczytaj wątki:Pomoc z zagranicy, Klara w nowym domku, Historia Jany doga, tytuł czarna dożyca, zrozumiesz..pozdrawiam Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Zapoznam sie , dziekuje. Przez chwile myslalam, ze tym razem Ty do mnie piszesz, ze ja zyje ze zwierząt . Quote
pajunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Beatko tu mozesz poczytac http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18982&page=6&highlight=Klara Ekardas wziela psa ze schroniska i po paru dniach blagala , abym jej domek znalazla. Ja zrobilam, co moglam, domek znalazlam, choc nie jest latwo dla starszego dobermana cos znalezc, wlasnym transportem z Katowic od Ekardas odebralam ( miala za transport zwrocic, obiecywala, do tej pory grosza nie widzialam) Ekardas nawet miski z woda nie dala, nie mowiac o jakims kocyku. W nagrode za to, sprokurowala podly watek o mnie pomoc z zagranicy. Jeden z najciekawszych watkow na dogo. Nie wiem do tej pory dlaczego, ale jej wybaczylam, bo jak z postow widac, ona jest chora, ale jednoczesnie bardzo zalosna, dwulicowa i bardzo falszywa. Moge tylko przed nia ostrzegac, aby ktos inny pomagajac jej, lub jej wierzac, nie mial podobnych problemow. Jak widzis, na moja prosbe, aby tym psiakom z watku pomoc, nawet nie zareagowala, jednoczesnie dalej probujac mnie obrazac. jesli te watki przeczytasz, to mozesz sama stwierdzic, kto, co reprezentuje. Quote
Blondella Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Napiszcie co z tymi biednymi psami i kotem?????? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dzieki Pajuniu, zapoznam się i z tym. Wnioski wyciągnę ale na forum sie nie podziele. Wracajac do tematu - myślę, ze uda nam sie w niedziele z Aldondą znależć psiaki i zobaczyc jak sie mają. Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Plan jest taki, że jedziemy tam w niedzielę, telefonicznie dowiedziałam się, że już z nimi jest ok, jak jest- zobaczymy. Domek lub domki pilnie potrzebne.!!! Quote
enia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dziewczyny nastawcie sie psychicznie bo w Nasielsku jest dno...... wiem bo z Błonia psy tam zabierają bezdomne.......podobno tragedia..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Prosiłam Aldondę aby wzięla coś na uspokojenie i ja wcale nie zartuje. Na wszelki wypadek pojade maluchem to nie zmieszcze zadnego psa. Quote
enia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 uważam że jak ktos wrażliwy to persen niezbędny albo nie jechać, wiem co mówie bo znajoma tam szukała swojego psa...... ale może w niedziele jak pojedziecie zapowiedziane to wyrychtują pieski reprezentacyjne a reszty nie pozwola zobaczyć..... trzymajcie sie Aniołki.... Quote
Tigraa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Najlepiej nie zapowiadajcie ze macie przyjechac i fotki jakis z ukrycia porobcie. Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Na samą myśl już mnie wszystko boli, ale Ci państwo którzy prowadzą to schronisko są bardzo mili,ale słuchając opinii o schron. niedobrze się robi na samą myśl.Hycel natomiast zapewniał mnie, że psy mają tam dobre warunki, że jest czysto i że to konkurencja takie złe plotki roznosi. Jako ciekawostke dodam -Przy mnie dostał wezwanie o pomoc- będąc w GM. Babice powiedział do kogoś przez tel. że teraz nie może przyjechać bo jest w Nowym Dworze. Mam się śmiać czy płakać ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 persen to dla dzieci a ja kawal baby jestem . Enia u mnie nie ma słowa - nie pokażą - jakos wtedy głuchne nie wiem czemu. Quote
Recommended Posts