Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ekardas napisał(a):
uratujemy je wspólnymi siłami,

I to pisze ta, co wlasnego psa oddala, a " pomaga", piszac bzdury i oczerniajac tych, co rzeczywiscie cos robia. Fuj.:angryy:

Posted

beatko, nigby bym nie smiala porzadnych i prawdziwych przyjacieli zwierzat w ten sposob oceniac i negowac. Mam olbrzymi respekt przed prawdziwymi dogomaniakami i dogomaniaczkami, ktorzy tak duzo robia i tyle psich bid ratuja. Nie moge tylko dwulicowosci i falszywosci strawic.
A na Ciebie czekam i twoje potforki i juz sie ciesze.:lol: :lol:

Posted

Stoi - mam nadzieje, że pogoda dopisze :)
Bo jak bedzie lało to kiepsko więc choc słonce zamawiamy .

ps. Dzieki Pajunia za wyjasnienie ale za drugim czytaniem juz do mnie dotarlo.
Ja tez kiedys na tym forum oddawalam psa , choc nie byl on moj, ale nie moglam go zatrzymac bo nie mam waunkow na psa , ktory potrzebuje duzo ruchu a ja ciagle w pracy.
Wiesz na zlodzieju czapka gore ale juz zrozumialam wszystko.
A tak przy okazji - ma ktos kontakt ze Zmorą ? Bo chcialabym sie dowiedziec co z psem.

Posted

Ja to przynajmniej robie bezinteresownie a Ty Pajuniu? wredne babsko!!!! co tu robisz jeszcze? raczej się oflaguj bo nawet kaftan na miarę bezpieczeństwa Ci nie pomoże!!!

Posted

ekardas napisał(a):
Ja to przynajmniej robie bezinteresownie a Ty Pajuniu? wredne babsko!!!! co tu robisz jeszcze? raczej się oflaguj bo nawet kaftan na miarę bezpieczeństwa Ci nie pomoże!!!

:evil_lol: :evil_lol:
NIC mozna robic bezinteresownie. :-(
Ale moze Ekardas, zamiast obelgami bluzgac, bys rzeczywiscie pomogla tym psiakom i udowodnila, ze nie jestes takim zlym czlowiekiem, , za jaka Ciebie maja.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Szanowne Panie ,
ten wątek jest o psach z balkonu.

Ja też juz bedę sie już umawiac na PW .

Czytaj uważnie kto tu mąci i zmienia temat, podając się za miłośniczkę zwierząt żyjąc z nich????to skandal ze ta osoba jeszcze tu liczy na wsparcie, znam wielkie dogomaniaczki które zrezygnowały przez nia z pracy tu.....powodzenia, sprawdźcie transport-warunki!!!! w jakich pies jedzie na paszport Pajuni, nieźle co?

Posted

Beatko tu mozesz poczytac

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18982&page=6&highlight=Klara

Ekardas wziela psa ze schroniska i po paru dniach blagala , abym jej domek znalazla. Ja zrobilam, co moglam, domek znalazlam, choc nie jest latwo dla starszego dobermana cos znalezc, wlasnym transportem z Katowic od Ekardas odebralam ( miala za transport zwrocic, obiecywala, do tej pory grosza nie widzialam) Ekardas nawet miski z woda nie dala, nie mowiac o jakims kocyku. W nagrode za to, sprokurowala podly watek o mnie pomoc z zagranicy. Jeden z najciekawszych watkow na dogo. Nie wiem do tej pory dlaczego, ale jej wybaczylam, bo jak z postow widac, ona jest chora, ale jednoczesnie bardzo zalosna, dwulicowa i bardzo falszywa. Moge tylko przed nia ostrzegac, aby ktos inny pomagajac jej, lub jej wierzac, nie mial podobnych problemow.
Jak widzis, na moja prosbe, aby tym psiakom z watku pomoc, nawet nie zareagowala, jednoczesnie dalej probujac mnie obrazac. jesli te watki przeczytasz, to mozesz sama stwierdzic, kto, co reprezentuje.

Posted

Dziewczyny nastawcie sie psychicznie bo w Nasielsku jest dno......
wiem bo z Błonia psy tam zabierają bezdomne.......podobno tragedia.....

Posted

uważam że jak ktos wrażliwy to persen niezbędny albo nie jechać, wiem co mówie bo znajoma tam szukała swojego psa......
ale może w niedziele jak pojedziecie zapowiedziane to wyrychtują pieski reprezentacyjne a reszty nie pozwola zobaczyć.....
trzymajcie sie Aniołki....

Posted

Na samą myśl już mnie wszystko boli, ale Ci państwo którzy prowadzą to schronisko są bardzo mili,ale słuchając opinii o schron. niedobrze się robi na samą myśl.Hycel natomiast zapewniał mnie, że psy mają tam dobre warunki, że jest czysto i że to konkurencja takie złe plotki roznosi. Jako ciekawostke dodam -Przy mnie dostał wezwanie o pomoc- będąc w GM. Babice powiedział do kogoś przez tel. że teraz nie może przyjechać bo jest w Nowym Dworze. Mam się śmiać czy płakać ?