Soema Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Grażynko, przypominam o boksiowej skarpecie, weź fakturę za karmę. I zgłoś tam prośbę. On jest młody i piękny, znajdzie dobry domek szybko. Gdzie teraz będzie? Quote
Germaine Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wielka szkoda, że nikt sie do mnie nie odezwał, kiedy był cudowny dom dla niego w Warszawie, grzałby teraz dupke bezpieczny. Nie było żadnego odzewu na moje prośby i telefony. Trzeba go ogłosic na stronie, taki młodziak szybko znajdzie dobry dom :p Quote
ageralion Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestem i ja... Co kach, juz nikt nie zagladal na watek psa i przestalas robic furore, to oddajesz? Nawet historia z sarenka nie wywolala ochow i achow? Proponuje kach wciagnac w koncu na CZK, zeby juz niekt wiecej sie nie dal nabrac na jej piekne gadki... I zgadzam sie z dziewczynami, Misterek szybko znajdzie kochajacych ludzi, bo jest przepieknym i mlodym psem :) Quote
giselle4 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Soema napisał(a):Grażynko, przypominam o boksiowej skarpecie, weź fakturę za karmę. I zgłoś tam prośbę. On jest młody i piękny, znajdzie dobry domek szybko. Gdzie teraz będzie? soema,nie sa psiaki ktore naprawde potrzebuja pomocy Misterek ,potrzebuje tylko na karme i zaraz ja kupie i bazarek juz robie..... My sie nie damy.bokserki to wspaniałe psieski:) Quote
Agnezia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Biedny psiak, tyle musi przejść. Domek z Warszawy był super, miejmy nadzieję, że szybko znajdzie równie dobry. Quote
Soema Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 giselle4 napisał(a):soema,nie sa psiaki ktore naprawde potrzebuja pomocy Misterek ,potrzebuje tylko na karme i zaraz ja kupie i bazarek juz robie..... My sie nie damy.bokserki to wspaniałe psieski:) Grażynko, jak tak dalej pójdzie ja zawieszę tą skarpetę, bo to nie ma sensu. Nikt nie chce pomocy. To po co ma być? Quote
giselle4 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 podniescie czasem,prosze http://www.dogomania.pl/threads/186488-Misterek-sprzedaje-koszyk-na-worek-karmy-1.06.10?p=14763195#post14763195 Quote
giselle4 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Soema napisał(a):Grażynko, jak tak dalej pójdzie ja zawieszę tą skarpetę, bo to nie ma sensu. Nikt nie chce pomocy. To po co ma być? Ja Ci zawiesze....pomoc boksiom bardzo potrzebna.... soema,moze trzeba bedzie jego gdzies zawiezc to bedę prosic.... ok? Quote
giselle4 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Asia76 napisał(a):długo mnie nie było a tu takie wieści :-( nareszcie jestes:) :) Quote
giselle4 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Germaine napisał(a):Wielka szkoda, że nikt sie do mnie nie odezwał, kiedy był cudowny dom dla niego w Warszawie, grzałby teraz dupke bezpieczny. Nie było żadnego odzewu na moje prośby i telefony. Trzeba go ogłosic na stronie, taki młodziak szybko znajdzie dobry dom :p sorry i dziękuje ale sytuacja była skomplikowana:( Quote
zebra12 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Opowieść o sarence (zapewne to był Bambi) była cudowna. Zachwyciłam się. No i pies ciągncy za nogawkę. Jak w filmie. To jest sensacja! A wszystko razem w stylu mojej trzylatki... Wczoraj np pewien pan w kapielówkach spacerował z psem. A dziewczynka w czepku pływała w kałuży. SERIO ;) Quote
Kapsel Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gisellko, czy bokser jest już bezpieczny u Ciebie? Quote
kamilawa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zapisuję, nie komentuję i będę pomagać jak mogę. Quote
Ingrid44 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestem i ja. Szczerze mowiac wiedzialam ze to sie tak skonczy . Byla to tylko kwestia czasu . Szkoda Misterka ze jest tak przezucany . Dobrze ze piesek jest juz u Grazynki (jesli dobrze zrozumialam). Grazynko napisz co potrzebne oprocz DS ,bo tego niestety zapewnic nie moge. Quote
Soema Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 giselle4 napisał(a):Ja Ci zawiesze....pomoc boksiom bardzo potrzebna.... soema,moze trzeba bedzie jego gdzies zawiezc to bedę prosic.... ok? Nie bij - wytłumacz ;) kasa się innej Twojej biedzie przyda ;) a tu czeka i się marnuje. O :) Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Bazarek elikowy: http://www.dogomania.pl/threads/186518-Dla-Tz-dla-dziecia-a-i-dla-Ciebie-cos-sie-znajdzie!-Zbieramy-do-10.06-dla-ELIKa Quote
Ingrid44 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wszystkie cioteczki wrocily na watek:multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Ingrid44 napisał(a):Jestem i ja. Szczerze mowiac wiedzialam ze to sie tak skonczy . Byla to tylko kwestia czasu . Szkoda Misterka ze jest tak przezucany . Dobrze ze piesek jest juz u Grazynki (jesli dobrze zrozumialam). Grazynko napisz co potrzebne oprocz DS ,bo tego niestety zapewnic nie moge. Dziekuje wszystkim za cieple słowa pomyłam sie teraz jemu potrzebne witaminki i karma zajme sie tym nooo i szukanie domku.... szkoda ze ludzie nie mowią czego oczekują adopcja to moj pies i ja za niego odpowiadam.....a często pies to karta przetargowa,zabawka na chwilke....prestiz.... a tak naprawde pies to ciezka praca,ranne wstawanie i wet i zarwane noce kiedy chory,karmienie bo nie wszystko chce jesc...itd ale morze miłosci i poklady energii do wybiegania i nasze zdrowe serca....i przyjazn czysta i szczera:) Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='giselle4'] pies to ciezka praca,ranne wstawanie i wet i zarwane noce kiedy chory,karmienie bo nie wszystko chce jesc...itd ale morze miłosci i poklady energii do wybiegania i nasze zdrowe serca....i przyjazn czysta i szczera:) i odpowiedzialność Kach !!!!!!!!!!! :shake: Quote
giselle4 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Kapsel']i odpowiedzialność Kach !!!!!!!!!!! :shake: http://www.allegro.pl/item1059800025...a_perelka.html ciocia Darunia zrobiła allegro:eviltong: Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ślicznie na tych zdjęciach wyszedł, to naprawdę super boksio, tylko brać i kochać, ale tylko w odpowiedzialne ręce! Naprawdę piękny bokser, który jak każdy z tej rasy posiada same zalety! Zobaczysz Gisellko on będzie miał taki domek, że będziemy piały z zachwytu, a Ty nigdy juz martwic się nie będziesz, że on wróci do Ciebie, bo tak juz nie będzie, zobaczysz! Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ciesze sie, ze juz jest bezpieczny. Znajdziemy mu normalny dom, kochajacy, odpowiedzialny. Ta adopcja pozostanie w mojej pamieci bardzo dlugo, zwlaszcza osobistosc P. Katarzyny, ale nie bede juz wracac do sytuacji sprzed kilkunastu dni. Mialam wkleic post, ktory usunelam w obawie o bezpieczenstwo psa - nie zrobie tego, z szacunku do dogomaniackich ciotek - nie chce psuc atmosfery, ktora na powrot robi sie normalna i przyjemna. Zwarte i gotowe jestesmy u Mistera, On jest najwazniejszy - Podmiotowy, a nie przedmiotowy! Quote
michelle04 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy... Quote
Recommended Posts