Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grażynko, przypominam o boksiowej skarpecie, weź fakturę za karmę. I zgłoś tam prośbę.
On jest młody i piękny, znajdzie dobry domek szybko. Gdzie teraz będzie?

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielka szkoda, że nikt sie do mnie nie odezwał, kiedy był cudowny dom dla niego w Warszawie, grzałby teraz dupke bezpieczny.
Nie było żadnego odzewu na moje prośby i telefony.
Trzeba go ogłosic na stronie, taki młodziak szybko znajdzie dobry dom :p

Posted

Jestem i ja...
Co kach, juz nikt nie zagladal na watek psa i przestalas robic furore, to oddajesz? Nawet historia z sarenka nie wywolala ochow i achow?

Proponuje kach wciagnac w koncu na CZK, zeby juz niekt wiecej sie nie dal nabrac na jej piekne gadki... I zgadzam sie z dziewczynami, Misterek szybko znajdzie kochajacych ludzi, bo jest przepieknym i mlodym psem :)

Posted

Soema napisał(a):
Grażynko, przypominam o boksiowej skarpecie, weź fakturę za karmę. I zgłoś tam prośbę.
On jest młody i piękny, znajdzie dobry domek szybko. Gdzie teraz będzie?

soema,nie
sa psiaki ktore naprawde potrzebuja pomocy
Misterek ,potrzebuje tylko na karme i zaraz ja kupie
i bazarek juz robie.....
My sie nie damy.bokserki to wspaniałe psieski:)

Posted

giselle4 napisał(a):
soema,nie
sa psiaki ktore naprawde potrzebuja pomocy
Misterek ,potrzebuje tylko na karme i zaraz ja kupie
i bazarek juz robie.....
My sie nie damy.bokserki to wspaniałe psieski:)

Grażynko, jak tak dalej pójdzie ja zawieszę tą skarpetę, bo to nie ma sensu. Nikt nie chce pomocy.
To po co ma być?

Posted

Soema napisał(a):
Grażynko, jak tak dalej pójdzie ja zawieszę tą skarpetę, bo to nie ma sensu. Nikt nie chce pomocy.
To po co ma być?

Ja Ci zawiesze....pomoc boksiom bardzo potrzebna....
soema,moze trzeba bedzie jego gdzies zawiezc to bedę prosic....
ok?

Posted

Germaine napisał(a):
Wielka szkoda, że nikt sie do mnie nie odezwał, kiedy był cudowny dom dla niego w Warszawie, grzałby teraz dupke bezpieczny.
Nie było żadnego odzewu na moje prośby i telefony.
Trzeba go ogłosic na stronie, taki młodziak szybko znajdzie dobry dom :p

sorry
i dziękuje ale sytuacja była skomplikowana:(

Posted

Opowieść o sarence (zapewne to był Bambi) była cudowna. Zachwyciłam się. No i pies ciągncy za nogawkę. Jak w filmie. To jest sensacja!
A wszystko razem w stylu mojej trzylatki... Wczoraj np pewien pan w kapielówkach spacerował z psem. A dziewczynka w czepku pływała w kałuży. SERIO ;)

Posted

Jestem i ja. Szczerze mowiac wiedzialam ze to sie tak skonczy . Byla to tylko kwestia czasu . Szkoda Misterka ze jest tak przezucany .

Dobrze ze piesek jest juz u Grazynki (jesli dobrze zrozumialam).

Grazynko napisz co potrzebne oprocz DS ,bo tego niestety zapewnic nie moge.

Posted

giselle4 napisał(a):
Ja Ci zawiesze....pomoc boksiom bardzo potrzebna....
soema,moze trzeba bedzie jego gdzies zawiezc to bedę prosic....
ok?

Nie bij - wytłumacz ;) kasa się innej Twojej biedzie przyda ;) a tu czeka i się marnuje. O :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Jestem i ja. Szczerze mowiac wiedzialam ze to sie tak skonczy . Byla to tylko kwestia czasu . Szkoda Misterka ze jest tak przezucany .

Dobrze ze piesek jest juz u Grazynki (jesli dobrze zrozumialam).

Grazynko napisz co potrzebne oprocz DS ,bo tego niestety zapewnic nie moge.

Dziekuje wszystkim za cieple słowa
pomyłam sie
teraz jemu potrzebne witaminki i karma
zajme sie tym
nooo i szukanie domku....
szkoda ze ludzie nie mowią czego oczekują
adopcja to moj pies i ja za niego odpowiadam.....a często pies to karta przetargowa,zabawka na chwilke....prestiz....
a tak naprawde
pies to ciezka praca,ranne wstawanie i wet i zarwane noce kiedy chory,karmienie bo nie wszystko chce jesc...itd
ale morze miłosci i poklady energii do wybiegania i nasze zdrowe serca....i przyjazn
czysta i szczera:)

Posted

[quote name='giselle4']
pies to ciezka praca,ranne wstawanie i wet i zarwane noce kiedy chory,karmienie bo nie wszystko chce jesc...itd
ale morze miłosci i poklady energii do wybiegania i nasze zdrowe serca....i przyjazn
czysta i szczera:)
i odpowiedzialność Kach !!!!!!!!!!! :shake:

Posted

Ślicznie na tych zdjęciach wyszedł, to naprawdę super boksio, tylko brać i kochać, ale tylko w odpowiedzialne ręce!
Naprawdę piękny bokser, który jak każdy z tej rasy posiada same zalety!
Zobaczysz Gisellko on będzie miał taki domek, że będziemy piały z zachwytu, a Ty nigdy juz martwic się nie będziesz, że on wróci do Ciebie, bo tak juz nie będzie, zobaczysz!

Posted

Ciesze sie, ze juz jest bezpieczny. Znajdziemy mu normalny dom, kochajacy, odpowiedzialny. Ta adopcja pozostanie w mojej pamieci bardzo dlugo, zwlaszcza osobistosc P. Katarzyny, ale nie bede juz wracac do sytuacji sprzed kilkunastu dni. Mialam wkleic post, ktory usunelam w obawie o bezpieczenstwo psa - nie zrobie tego, z szacunku do dogomaniackich ciotek - nie chce psuc atmosfery, ktora na powrot robi sie normalna i przyjemna.
Zwarte i gotowe jestesmy u Mistera, On jest najwazniejszy - Podmiotowy, a nie przedmiotowy!

Posted

Nie wiem Edytko czy masz na mysli również moją prośbę, niemniej jednak dziekuję, że powstrzymałaś sie od "mocnych" komentarzy na forum. Miałyśmy "gorącą linię" w sprawie Misterka i mogę tylko podziękować za szybką reakcję, zainteresowanie i chęć pomocy...