giselle4 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Nes2009'] HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak ,Misio za 2 DNI JUZ NIE BEDZIE SAMOTNY I NIE BEDZIE PŁAKAC:):shake: Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Agnezia napisał(a):Miejmy nadzieję, że to ten jedyny domek :) Kochana nie nadzieję ale pewnosć!!!!!!!!! Trzeba mocno wierzyć. Za dużo już przeszedł by można było blefować! Ja tam mam pewność. Przecież to słodzizna! Quote
giselle4 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Nes2009 napisał(a):Kochana nie nadzieję ale pewnosć!!!!!!!!! Trzeba mocno wierzyć. Za dużo już przeszedł by można było blefować! Ja tam mam pewność. Przecież to słodzizna! tez mam tą pewnosc...to jest toL) i szczescia maluszku ale fotki bedą...:) Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Qrcze Misterku, jedziesz do domu :) Koniec tułaczki, koniec niepewnosci czy dnia jutrzejszego bedziesz mial gdzie spac i co jesc. Na swiecie sa tez porzadni ludzie, szlachetni i wrazliwi i tacy Cie pokochaja a ty idealnie wpiszesz sie w obraz normalności. Czekam z nieceirpliowscia na koniec tej smutnej historii. Quote
Aleksandra Bytom Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 no tak,tego się spodziewałam po kach,zresztą jak prawie każdy tutaj ale to dobrze z nia było coś nie tak,to dało się odczuć,wymieniłyśmy kilka pw,teraz już tylko będzie lepiej a tą kach to serio na czarne kwiatki bo z tego co się zorientowałam to nie pierwsza taka sytuacja i jeszcze ta sssssssarenką :) Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 giselle4 napisał(a):Jestem po wizycie prze adopcja Misterka.... pani z Katowic sie zastanawia:-o natomiast ja jzu wiem ze Misterek pojedzie do Olesnicy i zamieszka w domku z dwojgiem dzieci. To własnie one znalazływ inetrnecie jego allegro [dziekuje Daruniu] i molestowały tate aby na Dzien Dziecka im jego kupil. Panstwo mieli juz dwa boksery ale zawsze to byly suczki pręgusie z bokseramiu pan jest wychowywany od dziecka i zna rase ich ostatnia suczka umarła ze starosci pol roku temu. wiec Misterek jedzie do rodzinki pana Piotra B:loveu: Nareszcie!!!!!! Hura!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego dla domku i Misterka. Nie wrócisz juz do cioci Gisellki mam pewność!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Agnezia napisał(a):A tak na poważnie ktoś ją tam zgłosił? Ja bym to zrobila z wielka przyjemnoscia ale nie mam jej danych... Quote
Aleksandra Bytom Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 nie ma chyba kach na CK,właśnie tam zaglądałam Quote
Agnezia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziewczyny my tu sobie gadu gadu a Kach na dogo kociaka przygarnia :) http://www.dogomania.pl/threads/184690-P%C5%81ATNY-DT-na-rok-dla-kocurka-KOSZALIN?p=14798384#post14798384 dajcie ją proszę na ck... Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Agnezia']Dziewczyny my tu sobie gadu gadu a Kach na dogo kociaka przygarnia :) http://www.dogomania.pl/threads/184690-P%C5%81ATNY-DT-na-rok-dla-kocurka-KOSZALIN?p=14798384#post14798384 dajcie ją proszę na ck... Rece opadaja... ona ma cos z glowa normalnie... Giselle moze ja tylko dodac, bo ma jej dane :( Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 łosz!!!!!!!!!! Nie wytrzymałam, napisałam parę słów... Przepraszam Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dostalam dane, wiec z ogromna satysfakcja wpisalam nasza kochana kach na CZK :) Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ageralion napisał(a):Dostalam dane, wiec z ogromna satysfakcja wpisalam nasza kochana kach na CZK :) Świetnie, niestety takie ewenementy trzeba upubliczniać!. Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kasienka zajrzala na dogo o 22:35 ale juz nic nie pisze, nie ma przemyslen czy co? Wrzucilam na jej profil informacje o Czarnych Kwiatkach. Quote
Ingrid44 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dogo mi wariowalo od 2 dni, nie pozwalalo nic napisac. Bardzo sie ciesze ze Misterek bedzie mial NORMALNY domek . Tyle biedaczek przeszedl. Dobrze ze kach jest na Czarnych Kwiatkach . Trzeba pilnowac zeby nikt jej nie dal zadnego psiaka . Quote
Nes2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Chciała kociaczka na DT płatny. Nie dostanie. Czuje się jak szpieg jakiś;) Quote
Kapsel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nes2009 napisał(a):Chciała kociaczka na DT płatny. Nie dostanie. Czuje się jak szpieg jakiś;) I tak trzymać, trzeba śledzić i być czujnym :thumbs:;) Quote
Aleksandra Bytom Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jak się wam chce to kach jest bardzo aktywna na wątku płatnego dt dla kota :) zaprosiłam ją tu ale chyba odwagi brakło,woli tam sobie pisać Quote
ageralion Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):jak się wam chce to kach jest bardzo aktywna na wątku płatnego dt dla kota :) zaprosiłam ją tu ale chyba odwagi brakło,woli tam sobie pisać Ja nie bede dyskutowala z psychopatka, ktora nie potrafi nawet przepisac slowa bez bledu (od kiedy ja jestem agreolion? :evil_lol:), a co dopiero pisac skladnie... Nie znize sie do jej poziomu, bo obojetnie jak bym sie nie starala, to i tak ta kobieta nie zrozumie co autor mial na mysli. Probowala juz mi ublizac na PW ale szybko zostala zbita z tropu i zaniechala osobistego klepania japa w moim kierunku... Quote
Aleksandra Bytom Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 do mnie już chyba też nie napisze i dobrze mam swoje problemy,niby dorosła kobieta i matka a puste to i takie tępe że nawet nie mam na nią określenia :roll: Quote
Ingrid44 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):do mnie już chyba też nie napisze i dobrze mam swoje problemy,niby dorosła kobieta i matka a puste to i takie tępe że nawet nie mam na nią określenia :roll: Nic dodac nic ujac ! Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ciotki,ja jestem posłancem tylko dobrej wiesci....:) za godzinke Misterek bedzie juz opuszczał schronisko:) pan juz telefonował z trasy...i fotki bedą:) szczesci ,teraz to juz Twoj domek,jako ze Misterk ma karme pojedzie z nią i mała wyprawką....:) Quote
Recommended Posts