łolkiee Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :mad: No i znowu....:mad: czy ja was się ma prosić na kolanach o wątek:mad: ostatni raz to widzę :mad: bo inaczej ja wam bazarek zrobię :mad: wy kurka wy....:loveu::evil_lol: Quote
agusiazet Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dobrze, że udało się suni - jest taka piękna i teraz ma szansę na lepszy los!!! Quote
luka1 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Kora jest bardzo wesołym młodym psiakiem. Bardzo łagodna dla ludzi i zwierzaków, uwielbia ganiać za piłką. Po świętach musi gdzieś wrócić z kliniki. Czy jest ktoś chętny dać jej dom na stałe? Quote
luka1 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Dorothy']czy ona tego kota tak na powazne??[/QUOTE] nie, na niby :evil_lol: Chciała się bawić, kot z resztą też. Quote
Dorothy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 kiedy ja trzeba zabrac? czy ktos przywiozlby ja do Warszawy? Quote
luka1 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Dorothy']kiedy ja trzeba zabrac? czy ktos przywiozlby ja do Warszawy?[/QUOTE] Narazie z DT dla niej nie ma problemu. Może wrócić do tej pani, która zgarnęła ją z ulicy. Ale chciałam wykorzystać tą budę dla innej suki, która mieszka w polu, jest w ciąży. Tak więc Kora potrzebuje domu stałego Quote
mysza 1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zatem trzeba ją zacząć ogłaszać. Uda się zrobić ładne fotki? Quote
luka1 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Mysza, a jakie zdjęcia ci są potrzebne do ogłoszeń. W jakich chcesz pozach?, czy może na kucyku, albo w jakimś przebraniu? Kora ma dużo ładnych zdjęć, które są umieszczone na watku. Quote
Dorothy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ale ja z duzym prawdopodobienstwem mowilam o domu stalym, luka1 :-) Quote
dineh Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 cioteczki przepraszam za offa ale potrzebna jest pomoc psiakowi i cioteczki szukały kogoś od owczarków pomyślałam że może ktoś się tu znajdzie : http://www.dogomania.pl/threads/183146-POMOCY-PrzepiAE-kny-szczeniak-owczarka-belgijskiego-podrzucony-na-budowAE Quote
beka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I co z sunią? l jeszcze w lecznicy?? wrzucic na owczarekwpotrzebie?? Quote
graynew Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 JA nie przeczytalam wszystkiego tylko 1 i 4 strone ( brak czasu). Czyli sunia jest po sterylce?? Na ile lat ja wet ocenil?? I gdzie ona teraz jest chodzi mi o miejscowosc?? Byc moze bedzie DS. Czekam na wiesci. Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 jutro sunia wychodzi ze szpitala. Czy są jakieś propozycje? Sunia pojedzie do DT, ale trzeba szybko dla niej DS. Quote
Dorothy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no wlasnie wynikt pilny Dt dla suni ze szczecina, wiec nie wiem co z DS, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie. Jesli ona ma DT to ja wstrzymuje sie na kilka dni z decyzja. Quote
luka1 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Właśnie wróciłyśmy z Korą. Pies pojechał do DT jednak długo tam nie może zostać - układy rodzinne. Bardzo więc potrzebny dom dla psiny. Po drodze goniłyśmy za małym łaciatym pieskiem, którego chyba ktoś pozostawił na poboczu. Psina leżał jak martwy ale zobaczyłam że oddycha . Zatrzymałyśmy się ale piesek wstał i uciekł. Na miejscu gdzie leżał usypany był kopczyk z żarełka. Quote
luka1 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 a przed chwil dzwoniła pani z DT i bardzo prosi o szybkie zabranie suni. Niestety nie dogaduje sie z jej psami. Ruszyła z agresją na psiaki i nie chce zrozumieć że to jej wielka szansa. Quote
Dorothy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ciekawe, z kotem w lecznicy chciala sie wesolo bawic a na zwierzaki pani ruszyla z atakiem? Hmm, pisalyscie ze raczej lagodna jest,,, jesli jest agresywna do zwierzat to niestety ja jej zabrac nie moge :-( Quote
luka1 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 dziś sunia w ogóle była bardzo niespokojna. Kręciła sie po samochodzie, piszczała, może kilka dni w zamknieciu tak ja podminowały. Jutro zobaczymy jak pobiega troche i odpocznie. W szpitalu też mówili że bardzo łagodna i miła. Quote
graynew Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Trafilam na poprzednia strone i niek nit przeczytal. Ile sunia ma lat?? I gdzie teraz jest misato? I czy zdecydowalybyscie sie ja oddac w dobre rece ale jako pies strozujacy?? Duzy teren staly czlowiek i dodatkowo inny pies do towarzystwa. Wszytsko monitorowane przez jedna z dogomaniaczek i weta zaprzyjaznionego. Miejsce docelowe to Milicz kolo Wroclawia. Czekam na odpowiedz! Quote
luka1 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Sunia narazie bezpieczna, chociaż pilnie szukamy domu stałego bo DT może zatrzymać ja tylko "na chwilkę". Operacja suni kosztowała nas "straszne pieniądze" Błagam wszystkich, którym portfele pekają od nadmiaru kasy - Pomóżcie spłacić dług w szpitalu!!!!!!!! Na pierwszej stronie zamieściłam specyfikację wydatków. Kwota do zapłaty to 1221,- Quote
Recommended Posts