Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: No i znowu....:mad:
czy ja was się ma prosić na kolanach o wątek:mad:
ostatni raz to widzę :mad:
bo inaczej ja wam bazarek zrobię :mad:
wy kurka wy....:loveu::evil_lol:

Posted

Kora jest bardzo wesołym młodym psiakiem. Bardzo łagodna dla ludzi i zwierzaków, uwielbia ganiać za piłką. Po świętach musi gdzieś wrócić z kliniki. Czy jest ktoś chętny dać jej dom na stałe?

Posted

[quote name='Dorothy']kiedy ja trzeba zabrac?
czy ktos przywiozlby ja do Warszawy?[/QUOTE]

Narazie z DT dla niej nie ma problemu. Może wrócić do tej pani, która zgarnęła ją z ulicy. Ale chciałam wykorzystać tą budę dla innej suki, która mieszka w polu, jest w ciąży. Tak więc Kora potrzebuje domu stałego

Posted

Mysza, a jakie zdjęcia ci są potrzebne do ogłoszeń. W jakich chcesz pozach?, czy może na kucyku, albo w jakimś przebraniu?
Kora ma dużo ładnych zdjęć, które są umieszczone na watku.

Posted

JA nie przeczytalam wszystkiego tylko 1 i 4 strone ( brak czasu). Czyli sunia jest po sterylce?? Na ile lat ja wet ocenil?? I gdzie ona teraz jest chodzi mi o miejscowosc?? Byc moze bedzie DS. Czekam na wiesci.

Posted

no wlasnie wynikt pilny Dt dla suni ze szczecina, wiec nie wiem co z DS, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie. Jesli ona ma DT to ja wstrzymuje sie na kilka dni z decyzja.

Posted

Właśnie wróciłyśmy z Korą. Pies pojechał do DT jednak długo tam nie może zostać - układy rodzinne. Bardzo więc potrzebny dom dla psiny.
Po drodze goniłyśmy za małym łaciatym pieskiem, którego chyba ktoś pozostawił na poboczu. Psina leżał jak martwy ale zobaczyłam że oddycha . Zatrzymałyśmy się ale piesek wstał i uciekł. Na miejscu gdzie leżał usypany był kopczyk z żarełka.

Posted

a przed chwil dzwoniła pani z DT i bardzo prosi o szybkie zabranie suni. Niestety nie dogaduje sie z jej psami. Ruszyła z agresją na psiaki i nie chce zrozumieć że to jej wielka szansa.

Posted

ciekawe, z kotem w lecznicy chciala sie wesolo bawic a na zwierzaki pani ruszyla z atakiem?
Hmm, pisalyscie ze raczej lagodna jest,,,
jesli jest agresywna do zwierzat to niestety ja jej zabrac nie moge :-(

Posted

dziś sunia w ogóle była bardzo niespokojna. Kręciła sie po samochodzie, piszczała, może kilka dni w zamknieciu tak ja podminowały. Jutro zobaczymy jak pobiega troche i odpocznie. W szpitalu też mówili że bardzo łagodna i miła.

Posted

Trafilam na poprzednia strone i niek nit przeczytal. Ile sunia ma lat?? I gdzie teraz jest misato?
I czy zdecydowalybyscie sie ja oddac w dobre rece ale jako pies strozujacy?? Duzy teren staly czlowiek i dodatkowo inny pies do towarzystwa. Wszytsko monitorowane przez jedna z dogomaniaczek i weta zaprzyjaznionego. Miejsce docelowe to Milicz kolo Wroclawia. Czekam na odpowiedz!

Posted

Sunia narazie bezpieczna, chociaż pilnie szukamy domu stałego bo DT może zatrzymać ja tylko "na chwilkę".

Operacja suni kosztowała nas "straszne pieniądze" Błagam wszystkich, którym portfele pekają od nadmiaru kasy -
Pomóżcie spłacić dług w szpitalu!!!!!!!!
Na pierwszej stronie zamieściłam specyfikację wydatków. Kwota do zapłaty to 1221,-