Alekssandra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tak, ta co się oszczeniła jest ze schroniska, oczywiście ja ich namówiłam ale na wziecie psa ze schroniska, sunię wybrali sami, ja chciałam dac im Lusię, najważniejsze, ze obie są w domach a szczenięta jakoś się wyadoptuje.. Gorsza sprawa jest z foksterierką, uciekła z posesji i ślad po niej zaginął, dodam tylko że była pogryziona, to była moja najgorsza adopcja w życiu :shake::-(:-( Koleżanka w moim wieku, aktywna, z dobrą pracą i domem, ja po prostu nie wierzę jak można było sobie nie poradzić, nie upilnować, nie izolować pomimo, że to uzgodniłyśmy. Ja rozumiem jak sobie jakaś babcia nie poradzi z dużym psem ale młoda, wykształcona, wysportowana dziewczyna z warunkami na 50 psów! zrobiła suni takie piekło. Quote
morisowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja nie mogę sobie wybaczyć Sancho. 6 lat w schronisku; gdy go poznałam był dzikuskiem. Oswoił się, pieszczoch się z niego zrobił, uwielbiał spacery, grzeczny, posłuszny, wpatrzony we mnie... Znalazł dom, taka fajna rodzina, tak wszystko rozumieli, że nieufny, że potrzebuje czasu, że jakby cokolwiek to mają dzwonić. Zwiał im. Zadzwonili do mnie po kilku dniach, jak już przestał trzymać się okolicy. Jeździłam do Skierniewic w dniu wolnym i po pracy. Nie ma go :( On mi zaufał a ja po 6 latach schroniska wysłałam go na tułaczkę. Quote
Alekssandra Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 :-(:-(:-( Dużo bojaków siedzi w schroniskach, ja sie zamartwiam za każdym razem jak taki idzie do domu, niestety nie da się przewidzieć wszystkiego i osoba, ktorą miałam za super dla psa okazala się najgorszym wyborem. Quote
Alekssandra Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :Rose::Rose::Rose: :smilecol:Bea dziękuję za założenie wątku i proszę o zmianę tytułu, Lusia jest w domu, skromnym ale kochającym. Quote
bea_204 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Już zmieniam, rety jak się cieszę, że Lusia już ma dom. Przepraszam, ale długo nie wchodziłam i nie wiedziałam co się dzieje. Już zmieniam. :):):):) Quote
Recommended Posts