Cajus JB Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Zakładamy ten wątek wspólnie z ilon_n Do toruńskiego schroniska trafił ślepy, 4-6 letni pies. Został znaleziony w podmiejskim lesie. Ślepota wygląda na pourazową biorąc pod uwagę wiek. Pies jest niezwykle kontaktowy, dosłownie idzie za głosem, lgnie do człowieka, uwielbia głaskanie, dogaduje się z innymi psami. To średniej budowy pies w dobrej kondycji. Zwykły mieszaniec jakich wiele w schroniskach. Odróżnia Go jedynie ślepota i ujmujący sposób bycia. Wiemy, że trudno o dom dla takiego pieska, ale schron to też nie miejsce dla Niego. Spędziłby tam resztę swojego życia. Pies w schronisku ma numer 115. Nie ma imienia. Czekamy na propozycje. Prosimy o tekst do ogłoszeń. Szukamy kogoś kto zrobi Mu allegro i ogłoszenia. Kontakt do mnie tel. 602 378 012 mail [email protected] Banerki Quote
Kasia z Demonem Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 śliczny jest.... odchorowałam co moje i po świętach mogę zajrzeć do schroniska :) Quote
ilon_n Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cześć Kasiu, w schronie został nam tylko Bambo i teraz Ślepek .. Zosia wyadoptowana, Nitka wyjechała na emeryturę do B-B, zaś Dusia jest u nas na DT, szukamy Jej domku stałego. Quote
vena&vivi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ślicznie dziękuje za wątek. Może ktoś go wypatrzy. Bardzo prosimy o allegro, jeśli ktoś się zgłosi oczywiście pokryje koszty - ja łamaga nie potrafie robić. Quote
Kasia z Demonem Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mogłabym spróbować, ale: po 1 potrzebny byłby jakiś tekst - pieska jeszcze nie znam, więc nie mogę sama nic naskrobać po 2 byłoby to moje 1 allegro dla psiaka, więc nie wiem jakby to wyszło po 3 od razu zapytam czy mogę wykorzystać te zdjęcia, które tu są umieszczone? Quote
vena&vivi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Sądze, że fotki możesz wykorzystać a jeśi chcesz jutro jeszcze zrobie. Co do tekstu to popytam znajomych z dogo :) Quote
Cajus JB Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Fotki są do wykorzystania. Z tekstem będzie nieco gorzej bo jest mało informacji. A i tak trzeba zacząć od imienia. Quote
Cajus JB Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Zapisze sobie, potem wpadne na dluzej :)[/QUOTE] Witaj i zaglądaj jak najczęściej. Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Moge machnac allegro, tylko tekst by byl potrzebny. Vena juz napisala do ladyS. w tej sprawie wiec moze cos fajnego uda sie sklecic. Pomoge tez w innych ogloszeniach w wolnej chwili. Quote
ilon_n Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Super, widzę, że idzie jak z procy .. myślę, że allegro z dobrym tekstem zrobi swoje. Dzięki Dziewczyny za zaangażowanie. Quote
vena&vivi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']Moge machnac allegro, tylko tekst by byl potrzebny. Vena juz napisala do ladyS. w tej sprawie wiec moze cos fajnego uda sie sklecic. Pomoge tez w innych ogloszeniach w wolnej chwili.[/QUOTE] Ciotka ja ogłoszenia porobie i tak masz mase roboty ale o allegro Cie poproszę :) Quote
ilon_n Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mam już Ślepka w galerii NK - SOS zwierzętom .. polecam Go znajomym. Anka, czy jest już tekst? Furciaczek, co jest potrzebne do allegro? Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Do allegro, tekst, foty i namiary kontaktowe :) Quote
vena&vivi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Hop, hop zapraszamy do nas. Nie mam wieści od ladyS może ktoś inny coś wyskrobie?? Quote
ilon_n Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Vena&vivi a może jednak Ty spróbujesz z tekstem?? - bo tu właśnie potrzeba veny ;) poza tym masz największe rozeznanie w temacie Ślepka .. I pomyślmy proszę nad jakimś sensownym imieniem dla Niego, co? Quote
Recommended Posts