Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zaglądam do slicznoty :)
Dobrze wygląda, pobyt jej służy. Mam wrazenie, że odmłodniała :)

Elu, przelałam dopiero dzisiaj za czerwiec :/[/QUOTE]

Odmłodniała, bo ma towarzystwo dwóch szczylków dwa razy większych od niej.
Bardzo dziękuję za wpłatę Edytko. Będzie na kolejny miesiąc.
Nie wiem, czy BasiaM będzie jeszcze wpłacać.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zapytam Basi, może zapomniała.
Qrcze, nie wiele jest wpłacających na Sarę :([/QUOTE]

BasiaM wlacila ostatnio pieniazki na Sare ( przedwczoraj ) takze powinny lada dzien wplynac.

Posted

[quote name='Iljova']Sara ma teraz wielki ogrodzony teren świetne towarzystwo i teraz pokazuje .... szczeka ! co przedtem się nie zdarzało.
Pilnuje tego swojego terenu :-)[/QUOTE]
Szkoda, że Daśka nie ma internetu. W końcu Sara ma swój prawdziwy dom z dużym podwórkiem, pełną michą, psim i ludzkim towarzystwem !
Ma więc czego pilnować.

Posted

[quote name='Iljova']No cóż może .... kiedyś.... nadejdzie ten dzień kiedy i tam net będzie miał zasięg ;-)
A ja mam wrażenie że Sarunia teraz odżyła[/QUOTE]
Na pewno. Cieszy sie z wolności - ma teraz ogromne podwórko, na którym może hasać do woli ! Byle tylko zdrowa była !
[COLOR=#b22222][B]
Zajrzałam na konto; wpłynęły 2 wpłaty, od BasiM - 20 zł/2 miesiące i Edytki - 30 zł !!!!!!!!!!![/B][/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]Ogromne dzieki kochane !!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Przypominam, że na pierwszej stronie są aktualizowane wszelkie wpłaty i wypłaty na Sarę.

Posted

[quote name='Iljova']Tak zdrowie to podstawa ... Mam nadzieje że uda mi się znowu tam pojechać :-)[/QUOTE]

Ilonko, byłoby wspaniale !!! Weź proszę ze sobą aparat i nacykaj mnóstwo zdjęć - plizzzzzz !

Posted

Ale jesteś szybka :-)
Niestety nie mam aparatu ale zrobię wtedy chociaż komórka :-)
Jak tylko finanse się poprawią :-) Tęsknię już za rozmowami z Anią tak normalnie,
a nie tylko przez telefon czasami no i oczywiscie za psiakami :-)

Posted (edited)

Rozmawiałam dziś z Daśką. Sara miewa się całkiem dobrze. Tylko niestety tylne łapki jej "siadają". Mimo to jest wesoła, szczeka na inne, obce psy. Do dyspozycji ma duże, ogrodzone podwórko i uwielbia na nim przebywać.
[SIZE=3][B]Daśka doszła do wniosku, że jeżeli może wykarmić trzy duże psy, to i da radę wykarmić jeszcze Sabę. Prosi jedynie o wsparcie finansowe w razie konieczności, tzn. w razie choroby suni.
Dlatego wstrzymujemy zbiórkę kasy na Sarę. [/B][/SIZE]

Na koncie jest obecnie 50 zł. Czy zgadzacie się, zeby za te pieniążki Daśka kupiła Saruni suplement na stawy?

Edited by Havanka
Posted

Elu, propozycją Daśki jest bardzo szlachetna i co mogę powiedziec, chyba zgadzamy sie ;)
A może jeszcze dozbieramy grosza np. za kolejny m-c i Daśka kupi wieksze opakowanie suplementów?
Dziękuję Daśka! Za opiekę, którą otoczyłaś Sarę i za ten gest. Kolejny psiak dostanie szansę :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Elu, propozycją Daśki jest bardzo szlachetna i co mogę powiedziec, chyba zgadzamy sie ;)
A może jeszcze dozbieramy grosza np. za kolejny m-c i Daśka kupi wieksze opakowanie suplementów?
Dziękuję Daśka! Za opiekę, którą otoczyłaś Sarę i za ten gest. Kolejny psiak dostanie szansę :)[/QUOTE]

[quote name='fochu']zdecydowanie zgadzamy się :)[/QUOTE]
Oczywiście, to dobry pomysł Edytko. W takim razie jeszcze zbierzmy pieniądze za lipiec z przeznaczeniem na zakup suplementu.
Gosia ma już opłacony lipiec.
Dziękuję Wam bardzo !!!

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=#b22222]Gosiu - Fochu odwołaj dyspozycję przelewu na Sarę ! Odsyłam kaskę, która przyszła już na poczet sierpnia.[/COLOR]

[COLOR=#006400]Dziękuję wszystkim wpłacającym za wytrwałość w udzielaniu pomocy finansowej na Sarę !!![/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Havanka'][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]Gosiu - Fochu odwołaj dyspozycję przelewu na Sarę ! Odsyłam kaskę, która przyszła już na poczet sierpnia.[/COLOR]

[COLOR=#006400]Dziękuję wszystkim wpłacającym za wytrwałość w udzielaniu pomocy finansowej na Sarę !!![/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
nie odsyłaj! Kasa niech jeszcze idzie na Sarę nie ma problemu!

Posted (edited)

[quote name='fochu']nie odsyłaj! Kasa niech jeszcze idzie na Sarę nie ma problemu![/QUOTE]
[B]Widzę, że mój ostatni post się nie zapisał.
[COLOR=#b22222][SIZE=3]Dziękuję Gosiu, nie zdążyłam odesłać. Dziękuję również wszystkim za wytrwałość w opłacaniu składek na Sarę. Mam nadzieję, że Sara długo jeszcze będzie cieszyła sie życiem.

Pamiętacie ją?
[/SIZE][/COLOR][/B][IMG]http://farm3.static.flickr.com/2718/4474851787_1c749a7540_o.jpg[/IMG]

[COLOR=#b22222][SIZE=3][B]A teraz ze swym ukochanym panem:[/B][/SIZE][/COLOR]
[IMG]http://images49.fotosik.pl/793/cc08dc418ed4a3f6.jpg[/IMG]

Wszystkie pieniądze, jakie wpłyną jeszcze na Sarę do lipca, prześlę Daśce z przeznaczeniem na zakup suplementu na stawy.

Edited by Havanka
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Wczoraj dzwoniła Daśka. Z Sarą nie jest dobrze. Ciężko oddycha i prawdopodobnie bolą ją łapki. Dziś wizyta u wetki. Czekam na info.

Edytuję;
Kolejne info od Daśki po wizycie u wetki:
Sara ma problemy z kręgosłupem; raz w tygodniu przez miesiąc będzie brała zastrzyki z Cartrophenu. jeden zastrzyk - 25 zł. dziś przeleję na konto Daśki to co mam na swoim koncie. Zobaczymy czy będzie poprawa.

Edited by Havanka
Posted

[quote name='fochu']o kurczę :( to może za szybko deklaracje wycofałyśmy ??
Jak będzie trzeba to wznowię swoją deklarację[/QUOTE]
Gosiu, Daśka nic nie mówiła o deklaracjach. Może po tej serii zastrzyków będzie już dobrze.

[quote name='Zosia123']Oj biedne te staruszki... :([/QUOTE]
Tak, to prawda Zosiu.