fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zaglądam do slicznoty :) Dobrze wygląda, pobyt jej służy. Mam wrazenie, że odmłodniała :) Elu, przelałam dopiero dzisiaj za czerwiec :/ Quote
Havanka Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Zaglądam do slicznoty :) Dobrze wygląda, pobyt jej służy. Mam wrazenie, że odmłodniała :) Elu, przelałam dopiero dzisiaj za czerwiec :/[/QUOTE] Odmłodniała, bo ma towarzystwo dwóch szczylków dwa razy większych od niej. Bardzo dziękuję za wpłatę Edytko. Będzie na kolejny miesiąc. Nie wiem, czy BasiaM będzie jeszcze wpłacać. Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zapytam Basi, może zapomniała. Qrcze, nie wiele jest wpłacających na Sarę :( Quote
adkaaaaa5 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Zapytam Basi, może zapomniała. Qrcze, nie wiele jest wpłacających na Sarę :([/QUOTE] BasiaM wlacila ostatnio pieniazki na Sare ( przedwczoraj ) takze powinny lada dzien wplynac. Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Sara ma teraz wielki ogrodzony teren świetne towarzystwo i teraz pokazuje .... szczeka ! co przedtem się nie zdarzało. Pilnuje tego swojego terenu :-) Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Iljova']Sara ma teraz wielki ogrodzony teren świetne towarzystwo i teraz pokazuje .... szczeka ! co przedtem się nie zdarzało. Pilnuje tego swojego terenu :-)[/QUOTE] Szkoda, że Daśka nie ma internetu. W końcu Sara ma swój prawdziwy dom z dużym podwórkiem, pełną michą, psim i ludzkim towarzystwem ! Ma więc czego pilnować. Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 No cóż może .... kiedyś.... nadejdzie ten dzień kiedy i tam net będzie miał zasięg ;-) A ja mam wrażenie że Sarunia teraz odżyła Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Iljova']No cóż może .... kiedyś.... nadejdzie ten dzień kiedy i tam net będzie miał zasięg ;-) A ja mam wrażenie że Sarunia teraz odżyła[/QUOTE] Na pewno. Cieszy sie z wolności - ma teraz ogromne podwórko, na którym może hasać do woli ! Byle tylko zdrowa była ! [COLOR=#b22222][B] Zajrzałam na konto; wpłynęły 2 wpłaty, od BasiM - 20 zł/2 miesiące i Edytki - 30 zł !!!!!!!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=#b22222][B]Ogromne dzieki kochane !!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] Przypominam, że na pierwszej stronie są aktualizowane wszelkie wpłaty i wypłaty na Sarę. Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tak zdrowie to podstawa ... Mam nadzieje że uda mi się znowu tam pojechać :-) Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Iljova']Tak zdrowie to podstawa ... Mam nadzieje że uda mi się znowu tam pojechać :-)[/QUOTE] Ilonko, byłoby wspaniale !!! Weź proszę ze sobą aparat i nacykaj mnóstwo zdjęć - plizzzzzz ! Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ale jesteś szybka :-) Niestety nie mam aparatu ale zrobię wtedy chociaż komórka :-) Jak tylko finanse się poprawią :-) Tęsknię już za rozmowami z Anią tak normalnie, a nie tylko przez telefon czasami no i oczywiscie za psiakami :-) Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 To ja zajrze i pomiziam za uszkiem a Cioteczki kibicujące pozdrawiam :) Quote
Havanka Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 (edited) Rozmawiałam dziś z Daśką. Sara miewa się całkiem dobrze. Tylko niestety tylne łapki jej "siadają". Mimo to jest wesoła, szczeka na inne, obce psy. Do dyspozycji ma duże, ogrodzone podwórko i uwielbia na nim przebywać. [SIZE=3][B]Daśka doszła do wniosku, że jeżeli może wykarmić trzy duże psy, to i da radę wykarmić jeszcze Sabę. Prosi jedynie o wsparcie finansowe w razie konieczności, tzn. w razie choroby suni. Dlatego wstrzymujemy zbiórkę kasy na Sarę. [/B][/SIZE] Na koncie jest obecnie 50 zł. Czy zgadzacie się, zeby za te pieniążki Daśka kupiła Saruni suplement na stawy? Edited June 16, 2012 by Havanka Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Elu, propozycją Daśki jest bardzo szlachetna i co mogę powiedziec, chyba zgadzamy sie ;) A może jeszcze dozbieramy grosza np. za kolejny m-c i Daśka kupi wieksze opakowanie suplementów? Dziękuję Daśka! Za opiekę, którą otoczyłaś Sarę i za ten gest. Kolejny psiak dostanie szansę :) Quote
Havanka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Elu, propozycją Daśki jest bardzo szlachetna i co mogę powiedziec, chyba zgadzamy sie ;) A może jeszcze dozbieramy grosza np. za kolejny m-c i Daśka kupi wieksze opakowanie suplementów? Dziękuję Daśka! Za opiekę, którą otoczyłaś Sarę i za ten gest. Kolejny psiak dostanie szansę :)[/QUOTE] [quote name='fochu']zdecydowanie zgadzamy się :)[/QUOTE] Oczywiście, to dobry pomysł Edytko. W takim razie jeszcze zbierzmy pieniądze za lipiec z przeznaczeniem na zakup suplementu. Gosia ma już opłacony lipiec. Dziękuję Wam bardzo !!! Quote
Havanka Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [SIZE=3][B][COLOR=#b22222]Gosiu - Fochu odwołaj dyspozycję przelewu na Sarę ! Odsyłam kaskę, która przyszła już na poczet sierpnia.[/COLOR] [COLOR=#006400]Dziękuję wszystkim wpłacającym za wytrwałość w udzielaniu pomocy finansowej na Sarę !!![/COLOR][/B][/SIZE] Quote
fochu Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Havanka'][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]Gosiu - Fochu odwołaj dyspozycję przelewu na Sarę ! Odsyłam kaskę, która przyszła już na poczet sierpnia.[/COLOR] [COLOR=#006400]Dziękuję wszystkim wpłacającym za wytrwałość w udzielaniu pomocy finansowej na Sarę !!![/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE] nie odsyłaj! Kasa niech jeszcze idzie na Sarę nie ma problemu! Quote
Havanka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 (edited) [quote name='fochu']nie odsyłaj! Kasa niech jeszcze idzie na Sarę nie ma problemu![/QUOTE] [B]Widzę, że mój ostatni post się nie zapisał. [COLOR=#b22222][SIZE=3]Dziękuję Gosiu, nie zdążyłam odesłać. Dziękuję również wszystkim za wytrwałość w opłacaniu składek na Sarę. Mam nadzieję, że Sara długo jeszcze będzie cieszyła sie życiem. Pamiętacie ją? [/SIZE][/COLOR][/B][IMG]http://farm3.static.flickr.com/2718/4474851787_1c749a7540_o.jpg[/IMG] [COLOR=#b22222][SIZE=3][B]A teraz ze swym ukochanym panem:[/B][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://images49.fotosik.pl/793/cc08dc418ed4a3f6.jpg[/IMG] Wszystkie pieniądze, jakie wpłyną jeszcze na Sarę do lipca, prześlę Daśce z przeznaczeniem na zakup suplementu na stawy. Edited June 23, 2012 by Havanka Quote
Havanka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 (edited) Wczoraj dzwoniła Daśka. Z Sarą nie jest dobrze. Ciężko oddycha i prawdopodobnie bolą ją łapki. Dziś wizyta u wetki. Czekam na info. Edytuję; Kolejne info od Daśki po wizycie u wetki: Sara ma problemy z kręgosłupem; raz w tygodniu przez miesiąc będzie brała zastrzyki z Cartrophenu. jeden zastrzyk - 25 zł. dziś przeleję na konto Daśki to co mam na swoim koncie. Zobaczymy czy będzie poprawa. Edited July 4, 2012 by Havanka Quote
fochu Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 o kurczę :( to może za szybko deklaracje wycofałyśmy ?? Jak będzie trzeba to wznowię swoją deklarację Quote
Havanka Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='fochu']o kurczę :( to może za szybko deklaracje wycofałyśmy ?? Jak będzie trzeba to wznowię swoją deklarację[/QUOTE] Gosiu, Daśka nic nie mówiła o deklaracjach. Może po tej serii zastrzyków będzie już dobrze. [quote name='Zosia123']Oj biedne te staruszki... :([/QUOTE] Tak, to prawda Zosiu. Quote
Recommended Posts