Iljova Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Tak mi przykro, właśnie przeczytałam i smutek jest w moim sercu :( nie mogę przestać płakać. Jestem z Wami myślami. Pamiętaj że chociaż ból nigdy nie minie to jednak zmieni się i nauczycie się z nim żyć . Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Daśka, tak mi przykro, to jest bardzo trudne. Trzymaj się..... :( Quote
Havanka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Niestety Mati był ciężko chory i nie było już żadnej nadziei na wyzdrowienie. Daśka zrobiła wszystko, co można. Powiem szczerze, ze odczułam ulgę, kiedy Mati zasnął. Jego cierpienie było straszne. Śpij piesku - czas odpocząć... [SIZE=3][B]" Kolęda dla nieobecnych" [/B][B]"[/B][/SIZE][FONT=arial,helvetica,sans-serif][COLOR=#000000][B][SIZE=3]Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie" [COLOR=red]Matiemu...[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Havanka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dziś na konto Daśki przelałam 50 zł dla sary na dofinansowanie do karmy za grudzień. [B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]LISTOPAD [COLOR=black]4.11 BasiaM - 80 zł (V,VI,VII, VIII, IX, X, XI, XII) [COLOR=red]Stan konta - 100 zł [COLOR=black]7.11 Fiorsteinbock - 30 zł (XI)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=purple]7.11 Przelew na konto Daśki - 80 zł (dofinansowanie do karmy za listopad)[/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Stan konta - 50 zł [COLOR=black]21.11 Fochu - 20 zł (I 2012r.) [COLOR=blue]GRUDZIEŃ[/COLOR] [COLOR=purple]7.12 [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple] Przelew na konto Daśki - 50 zł (dofinansowanie do karmy za [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid] grudzień) [COLOR=red]Stan konta - 20 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Iljova Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cieszę się że mogłam go poznać , głaskać widzieć na żywo. To był... taki kochany psiak, łagodny.... :-( Quote
fiorsteinbock Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Elu, przelalam dzisiaj swoja deklarację - troszke mi sie przysnelo :( Quote
Havanka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Elu, przelalam dzisiaj swoja deklarację - troszke mi sie przysnelo :([/QUOTE] Dziękuje Edytko. Będzie na nastepny miesiąc. I tak zawsze wpłacasz z nawiązką. Quote
fiorsteinbock Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Sarunia pewnie korzysta w uroków pieknej zimy i mam nadzieje, że dlugo sniegu nie zobaczymy :) Quote
Havanka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Iljova']Saruniu co tam u Ciebie słychać ???[/QUOTE] [quote name='fiorsteinbock']Sarunia pewnie korzysta w uroków pieknej zimy i mam nadzieje, że dlugo sniegu nie zobaczymy :)[/QUOTE] Kochane, prawdę mówiąc, nie dzwoniłam ostatnio do Daśki. Brak kasy i znowu pracy. Mam jednak nadzieję, ze żyje sobie bez większych problemów, bo inaczej daśka na pewno napisałaby coś lub zadzwoniła. [SIZE=3][COLOR=blue][B]Dziś otrzymałam na Sarę 30 zł od Edytki !!! Edytko,:calus:ogromnie i serdecznie dziękuje !!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Iljova Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Havanka']Kochane, prawdę mówiąc, nie dzwoniłam ostatnio do Daśki. Brak kasy i znowu pracy. [/QUOTE] To tak jak ja ... Quote
Cantadorra Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Sara, jak u ciebie? Pewnie bez zmian. Przy okazji pragnę zaprosić na bazarek, gdzie można nabyć nowe perfumy i nową koszulkę body shape triumpha: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219345-Bazarek-Cantadorry-dla-doroslych-i-dla-dzieci-do-dnia-17-grudnia-2011[/url] Quote
daśka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 U Saruni bez większych zmian,szykuję Panienki na święta noi karnawał,więc oczywiście Saruni trzeba pazurki podciąc,ponieważ ma już za długie;-) No i kąpiel relaksacyjna być musi. A z racji tego,że świeta chyba spędzimy u mojej rodziny na południu ,to panienki muszą wyglądać nienagannie;-) Odkąd nie ma Mateuszka Panienki są chyba bardziej szczęśliwe mają mnie więcej dla siebie,no i młodziutka tymczasowiczka wyjechała,więc nareszcie starowinki mają spokój. Dziwnie tak z dwoma psiakam iw domu,w tym roku bywało u nas i po pięć,ale narazie chcę odpocząć. Kupiliśmy z Mateuszkiem dziewczynkom pod choinę ACANĘ.Myślę,że przy dwóch panienkach już na acanie zostaniemy,no chyba,że nie będą jej dobrze tolerowały. Postaram się porobić Saruni zdjęcia w okresie świąt i wysłać:-) Quote
daśka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 W tym tygodniu idziemy z Sarunią na obcięcie pazurków i muszę Sarze kupić szampon. Odebrałam komputer i mam nadzieję,że będzie jakoś działał,co pozwoli mi porobić zdjęcia Saruni,żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć starunienkę panienkę;-) Sara niedawno zachowywała się jakby miała znów mieć cieczkę,ale jej nie ma...sama nie wiem czy to dobrze,czy nie........? Sarunia ma pojedyńcze guzy wyczuwalne na brzuszku,ale wet nie chce tego ruszać.... P.S.Sarunia przyzwyczaiła się do moich przygarniętych kocurów,to jest ideał nie psiak:-) Quote
Iljova Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witam się z Sarunią i całą resztą jej rodzinki ;-) :-) Quote
daśka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Iljova']Witam się z Sarunią i całą resztą jej rodzinki ;-) :-)[/QUOTE] Dzień Dobry:-) Zaraz jedziemy do hurtowni zoo po karmę i szmpon:-) Quote
Iljova Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Rim49uknO2U/TvDI-qAqhJI/AAAAAAAAGd0/ZGKxS0MPObY/s600/sarailLUNI%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252520002.jpg[/IMG] Quote
Iljova Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To dzięki mojej córce że udostępniła mi komputer ;-) Quote
fochu Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 biedny Mati :( biegaj szczęśliwy piesku z TM a dla Sarci mizianki :) Quote
Iljova Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa, stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości. a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem. Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna Piękne są święta i każdy z nas je ma. Jedni w oddali inni przy jednym stole Nieważne kto, gdzie, lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie. Wesołych Świąt. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-YG80pFH9h8g/TvIeNRaKKFI/AAAAAAAAGis/DKZOZWgIvIs/s288/photo.jpg[/IMG] Quote
Havanka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Czyżby Sarunia została mamą?:evil_lol: Ilonko, dziekujemy za piękne życzenia i ślemy je dalej, do wszystkich dobrych ludzi. [SIZE=3][COLOR=purple][B]Serdeczne podziękowania dla Fochu za wpłatę 20 zł dla Sary.[/B][/COLOR][/SIZE]:Rose: [B][COLOR=black][COLOR=blue]GRUDZIEŃ[/COLOR] [COLOR=purple]7.12 [/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple] Przelew na konto Daśki - 50 zł (dofinansowanie do karmy za [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid] grudzień) [COLOR=red]Stan konta - 20 zł [COLOR=black]12.12 Fiorsteinbock - 30 zł (XII) 20.12 Fochu - 20 zł (II 2012 ) [COLOR=red]Stan konta - 70 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts