Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mi przykro, właśnie przeczytałam i smutek jest w moim sercu :( nie mogę przestać płakać. Jestem z Wami myślami.
Pamiętaj że chociaż ból nigdy nie minie to jednak zmieni się i nauczycie się z nim żyć .

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Mati był ciężko chory i nie było już żadnej nadziei na wyzdrowienie. Daśka zrobiła wszystko, co można. Powiem szczerze, ze odczułam ulgę, kiedy Mati zasnął. Jego cierpienie było straszne. Śpij piesku - czas odpocząć...
[SIZE=3][B]" Kolęda dla nieobecnych"
[/B][B]"[/B][/SIZE][FONT=arial,helvetica,sans-serif][COLOR=#000000][B][SIZE=3]Daj nam wiarę, że to ma sens
Że nie trzeba żałować przyjaciół
Że gdziekolwiek są dobrze im jest
Bo są z nami choć w innej postaci
I przekonaj, że tak ma być
Że po głosach tych wciąż drży powietrze
Że odeszli po to by żyć
I tym razem będą żyć wiecznie"
[COLOR=red]Matiemu...[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dziś na konto Daśki przelałam 50 zł dla sary na dofinansowanie do karmy za grudzień.
[B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]LISTOPAD
[COLOR=black]4.11 BasiaM - 80 zł (V,VI,VII, VIII, IX, X, XI, XII)
[COLOR=red]Stan konta - 100 zł
[COLOR=black]7.11 Fiorsteinbock - 30 zł (XI)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=purple]7.11 Przelew na konto Daśki - 80 zł (dofinansowanie do karmy za listopad)[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR] Stan konta - 50 zł
[COLOR=black]21.11 Fochu - 20 zł (I 2012r.)
[COLOR=blue]GRUDZIEŃ[/COLOR]
[COLOR=purple]7.12 [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple] Przelew na konto Daśki - 50 zł (dofinansowanie do karmy za [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid] grudzień)
[COLOR=red]Stan konta - 20 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Elu, przelalam dzisiaj swoja deklarację - troszke mi sie przysnelo :([/QUOTE]
Dziękuje Edytko. Będzie na nastepny miesiąc. I tak zawsze wpłacasz z nawiązką.

Posted

[quote name='Iljova']Saruniu co tam u Ciebie słychać ???[/QUOTE]

[quote name='fiorsteinbock']Sarunia pewnie korzysta w uroków pieknej zimy i mam nadzieje, że dlugo sniegu nie zobaczymy :)[/QUOTE]
Kochane, prawdę mówiąc, nie dzwoniłam ostatnio do Daśki. Brak kasy i znowu pracy.
Mam jednak nadzieję, ze żyje sobie bez większych problemów, bo inaczej daśka na pewno napisałaby coś lub zadzwoniła.
[SIZE=3][COLOR=blue][B]Dziś otrzymałam na Sarę 30 zł od Edytki !!!
Edytko,:calus:ogromnie i serdecznie dziękuje !!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Sara, jak u ciebie? Pewnie bez zmian. Przy okazji pragnę zaprosić na bazarek, gdzie można nabyć nowe perfumy i nową koszulkę body shape triumpha: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219345-Bazarek-Cantadorry-dla-doroslych-i-dla-dzieci-do-dnia-17-grudnia-2011[/url]

Posted

U Saruni bez większych zmian,szykuję Panienki na święta noi karnawał,więc oczywiście Saruni trzeba pazurki podciąc,ponieważ ma już za długie;-)
No i kąpiel relaksacyjna być musi.
A z racji tego,że świeta chyba spędzimy u mojej rodziny na południu ,to panienki muszą wyglądać nienagannie;-)
Odkąd nie ma Mateuszka Panienki są chyba bardziej szczęśliwe mają mnie więcej dla siebie,no i młodziutka tymczasowiczka wyjechała,więc nareszcie starowinki mają spokój.
Dziwnie tak z dwoma psiakam iw domu,w tym roku bywało u nas i po pięć,ale narazie chcę odpocząć.
Kupiliśmy z Mateuszkiem dziewczynkom pod choinę ACANĘ.Myślę,że przy dwóch panienkach już na acanie zostaniemy,no chyba,że nie będą jej dobrze tolerowały.
Postaram się porobić Saruni zdjęcia w okresie świąt i wysłać:-)

Posted

W tym tygodniu idziemy z Sarunią na obcięcie pazurków i muszę Sarze kupić szampon.
Odebrałam komputer i mam nadzieję,że będzie jakoś działał,co pozwoli mi porobić zdjęcia Saruni,żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć starunienkę panienkę;-)
Sara niedawno zachowywała się jakby miała znów mieć cieczkę,ale jej nie ma...sama nie wiem czy to dobrze,czy nie........?
Sarunia ma pojedyńcze guzy wyczuwalne na brzuszku,ale wet nie chce tego ruszać....
P.S.Sarunia przyzwyczaiła się do moich przygarniętych kocurów,to jest ideał nie psiak:-)

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Rim49uknO2U/TvDI-qAqhJI/AAAAAAAAGd0/ZGKxS0MPObY/s600/sarailLUNI%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252540%252520002.jpg[/IMG]

Posted

Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości.
a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem.
Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-YG80pFH9h8g/TvIeNRaKKFI/AAAAAAAAGis/DKZOZWgIvIs/s288/photo.jpg[/IMG]

Posted

Czyżby Sarunia została mamą?:evil_lol:
Ilonko, dziekujemy za piękne życzenia i ślemy je dalej, do wszystkich dobrych ludzi.

[SIZE=3][COLOR=purple][B]Serdeczne podziękowania dla Fochu za wpłatę 20 zł dla Sary.[/B][/COLOR][/SIZE]:Rose:

[B][COLOR=black][COLOR=blue]GRUDZIEŃ[/COLOR]
[COLOR=purple]7.12 [/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=purple] Przelew na konto Daśki - 50 zł (dofinansowanie do karmy za [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid] grudzień)
[COLOR=red]Stan konta - 20 zł
[COLOR=black]12.12 Fiorsteinbock - 30 zł (XII)
20.12 Fochu - 20 zł (II 2012 )
[COLOR=red]Stan konta - 70 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]