fochu Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 haloo!! Daśka daj znać jak niunia się ma! Quote
Iljova Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witaj Daśka. Witam też pozostałe cioteczki i wujków. Przeczytałam cały wątek co słychać u Saruni? Żeby i jej trafił się tak wspaniały domek jak Tulince. Quote
Cantadorra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Daśka, hej, ja między swietami a sylwestrem bede w Dzierżążnie. Czy mogę wpaść was odwiedzić? Podaj mi nr telefonu do siebie, jeśli to możliwe. Quote
daśka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jasne zapraszam do zasypanej krainy,tylko uprzedzam do wigili włącznie pracuję mój tel 666317028,chyba nawet jest na pierwszej stronie wątku Sary. Quote
daśka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jeżeli chodzi o temat zaniku mięśni,to nic nie możemy zrobić tak powiedział mi wet.....poprostu starość ....i tyle,czy chcę patrzeć jak Sara odchodzi...-NIE.....moim zdaniem zasługuje na domek w którym będzie jedynym i kochanym psiakiem!!!!!!! Nawet mowy nie ma ,żebym ją wyrzuciła ,czy też coś podobnego,to jest tak kochana sunia,że czasami brak słów,aby ją opisać....to poprostu najmądrzejszy psiak z mojej już trójki:-) przepraszam,ale do końca grudnia nie bardzo mam czas na neta i dogo,więc proszę o tel 666317028 jest też na pierwszej stronie wątku Saruni P.S.Sarze apetyt wraca,co bardzo mnie cieszy,ponieważ nie chciała przez pewien czas jeść wogóle....a śnieg i ludzi poprostu uwielbia:-) Quote
fochu Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Daśka a ja kolejny raz proszę ,podawaj jej HMB nie cofnie to zaniku mięśni ale wstrzyma choć trochę cały proces zanikania mięśni. wiem co mówię ,mój pies też to miał o pół roku przeciągnęłam sprawę z uśpieniem biedaka ,tylko ja się za późno dowiedziałam o tym środku... nie musi być koniecznie HMB dla zwierząt(bo piekielnie drogie) dla ludzi podawaj Quote
Cantadorra Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Fochu, co to jest HMB? Ile kosztuje mniej więcej? Kupiłabym Sarze. Quote
fochu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 co u Sary słychać ? jak się dziewczyna miewa? Cantadorra byłaś w koncu na tych odwiedzinach u Saruni? Quote
Cantadorra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nie byłam, dorobiłam się drugiego owczarka i trochę mnie to absorbuje. Ale myślę, że w sobotę, jeśli Daśka będzie mogła, to jak najbardziej... Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Cantadorra']Nie byłam, dorobiłam się drugiego owczarka i trochę mnie to absorbuje. Ale myślę, że w sobotę, jeśli Daśka będzie mogła, to jak najbardziej...[/QUOTE] Super, czekamy zatem na wiesci! Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Witaj Daśka, mozemy prosic o wiesci dotyczace Sary? Quote
anita_happy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Daśka nie ma netu - ale można do niej dzwonic na fon.... Sara ma się świetnie jak na emeryta - ostatnio nawet z nią rozmawiałam bo się kłóciła z daśką o cos... Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dzieki. A wiesz cos moze nt. zaniku miesni u Sary? Poglebia sie? Quote
Pysioo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Proszę pomóżcie nagłośnić. [COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości: [/B][/COLOR] [URL]http://www.petycje.pl/6464[/URL] Cytat: "Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." Quote
Havanka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Petycja podpisana :)[/QUOTE] Ja również podpisałam. Quote
beataczl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Havanka']Ja również podpisałam.[/QUOTE] juz podpisuje Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 witam po nieobecności ostatnio odwiedziła nas cioteczka Cantadorra wraz z druga cioteczką:-) Przywiozły psiakom ciasteczka i zrobiły fotkę:-) Sara miała znowu cieczkę,ale tym razem było gorzej ponieważ Sara nie odganiała mojego Matka i była pełna izolacja.Matek wył do księżyca z miłości,schudł z miłości,ale teraz wszystko znów się normuje,dwa tygodnie i powinno być dobrze z jego wagą. Pytałam Wet o antykoncepcję,ale stanowczo odradziła podawanie hormonów z obawy o wiek Sary,więc pozostaje mi tylko kastracja Mateo.... No cóż tak widocznie być musi,niech chłopak trochę przybierze na wadze i go ciachniemy. Wczoraj odebrałam komputer miał wymienianą kartę graficzną,informatyk powiedział ,że tylko w moich komputerach widzi taką ilość sierści:-) Wydaje mi się,że czeka mnie niebawem wydatek na komputer,ponieważ dwa mam już zajechane. Quote
Cantadorra Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Witaj Daśka, fajnie, że się zalogowałaś :) To jest link do leku/odżywki HMB. Ja pytałam mojego weta i nie widzi żadnych przeciwskazań. Mogę ci podrzucić w każdej chwili :) Quote
Cantadorra Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [url]http://animal-planet.pl/[/url] Zapomniałam wkleić linku do HMB. Zajrzyj Daśka. Quote
Cantadorra Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dziewczyny, Daśka nie dostaje żadnych pieniędzy za tymczas Sary. Wydaje mi się, że umowa była inna. Po pierwsze szukamy skarbnika, po drugie piszę do dziewczyn, które przekazywały Daśce Sarę, aby zbierały deklaracje i pieniądze z bazarku. Proszę o wypowiedzenie się w tej kwestii, bo jak dla mnie, to jest to nie fair wobec Daśki, że nikt jej nie płaci. Przecież DT nie może się upominać o swoje pieniądze. Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Co do oplat pytalam z adkaaaa5 na watku do kogo wysylac pieniadze, nie dostalysmy ani razu odpowiedzi. [quote name='adkaaaaa5']Poprosze na PW nr konta do wplaty deklaracji stałej[/QUOTE] fiorsteinbock [QUOTE] Dolaczam sie do prosby. [/QUOTE] fiorsteinbock [QUOTE] [INDENT] Daśka, zatem komu mam wplacic deklaracje za listopad ode mnie i fochu? [/INDENT] [/QUOTE]Jedynie Daska poprosila o wykupienie za grudzien ogloszen przez cioteczki. Daśka [QUOTE]Cioteczki słuchajcie mam prośbę stałe jakie na Sarę wysyłacie przekażcie na jej ogłaszanie,wszędzie gdzie się da są na bazarkach do kupienia ogłoszenia.Ja poprostu w grudniu nie dam rady nic zrobić,to jedyny miesiąc w roku,kiedy mam zapierdziel w pracy włącznie z wigilią,dopiero w styczniu się luzuje.Proszę poszukajcie dla Sary ogłoszeń ,zamówcie w tym miesiącu za te pieniądze ogłoszenia.......[/QUOTE]Dlaczego sadzilam z adka, ze Daska zbiera pieniadze i prosilysmy o nr konta: Daśka [QUOTE]proszę poproś moda,żeby przepisał ten wątek na mnie......wszystko będzie na bierząco na pierwszej stronie......czy ktoś będzie się rzucał najmniej mnie to interesuje,chodzi o Sarę!!!! Jej zostało życia mniej jak więcej[/QUOTE]Teraz nie wiem kto zbiera pieniadze i komu mialam przelewac? Skoro daska chce prowadzic watek, ale na pytania o wplaty nie odpowiada. Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 zaraz poczytam o hmb i jutro podskoczę do wetki,póki co wystawiłam kolejny raz Saruni allegro,ale tym razem wcisnęłam ją między pozostałe aukcje tzn wystawiam rybki,roślinki i krewetki akwariowe w bardzo okazyjnych cenach i odrazu zapraszam o zerknięcie na pozostałe moje aukcje,a tam Sarunia i postęp jedna godzina sześć wejść,jeszcze nigdy tak u Sary nie było.A może ktoś ją wypatrzy................... wklejam link do allegro Sary [URL]http://allegro.pl/przezylam-dobrocin-nowy-dom-mnie-zaglodzil-i1444350037.html[/URL] Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Cantadorra'][url]http://animal-planet.pl/[/url] Zapomniałam wkleić linku do HMB. Zajrzyj Daśka.[/QUOTE] Przeczytałam i jutro pędzę do wet na konsultacje:-) Quote
Havanka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [IMG]http://images41.fotosik.pl/586/12d6d6a25184c509med.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/594/6179b4c9b0b9e8b9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/554/97b0ca6f3ffcce2cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/594/4b6707dbad92479fmed.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts