Cantadorra Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Havanka']Daśka chwilowo nie ma dostępu do neta ! Prosiła mnie, żeby przekazać tą informacje na forum.[/QUOTE] Jaką informację? Nic nie widać :) Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Cantadorra']Jaką informację? Nic nie widać :)[/QUOTE] Informację o braku dostępu do neta. :lol: Quote
Cantadorra Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Havanka']Informację o braku dostępu do neta. :lol:[/QUOTE] Dobre, ale ze mnie nie jarząca kobieta :) Quote
wujek & ciocia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='havanka']z tego co wiem, sara ma się dobrze. Ostatnio zachowuje sie tak jakby jej lat ubyło. Czasami dochodzi do niegroźnych potyczek między daśką - sunią a sarą na tle zazdrości o mizianki, głaski, chociaż daśka im tego nie skąpi i rozdziela po równo. na konto sary dziś powinny dojść pieniążki z bazarku w kwocie 330 zł. wujaszku, jeżeli już się pojawią, proszę potwierdź ten fakt tutaj i na wątku bazarkowym. kaska wpłynęła dziś rano :) Quote
wujek & ciocia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='wujek & ciocia']na tę chwilę na moim koncie są 184 zł co wynika z : + 100 + 50 + 333 - 299 ------ = 184 zł[/QUOTE] [quote name='wujek & ciocia']kaska wpłynęła dziś rano :)[/QUOTE] Na moim koncie jest 184 + 330 = 514 zł do dyspozycji cioteczek ! Quote
Havanka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='wujek & ciocia']kaska wpłynęła dziś rano :) Proszę o potwierdzenie wpłynięcia gotówki (kwoty) również na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/threads/192532-ROZLICZAMY-!*Skarbiec-ze-srebrem-*-dla-Sary-i-Agdana-do-24-wrze%C5%9Bnia-! Quote
daśka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 nie zapłaciłam rachunków i mnie chamy od swiata odcięli!!!! ale już wracam... Sara miewa sie bardzo,bardzo,bardzo dobrze:-) jakaś miłość ogromna jej sie do mnie właczyła,do tej pory spała w kuchni na kołderce z Daśką,a teraz chodzi za mną jak cień,ja do pokoju,to i ona do pokoju.....latek jej ubywa,apetyt dopisuje,skacze na dworze jak młodziak:-) czasami popstrykają się z moją sunią,ale na warczeniach się kończy,rozdzielam je natychmiast a raczej ściągam Sarę z Daśki,ponieważ ona za każdym razem przewraca ją na plecy:-) Quote
daśka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 trzeba z nią jeszcze do weta podskoczyć na oględziny uszu,choć nic złego nie widzę,no i koniecznie pazurki podciąć,ponieważ u mnie nie ma jak ich zetrzeć: hmmmm a może jej trzasnę manicure i pedicure zarazem w kolorze czerwonym.....żart oczywiście choć próbowałam jej piłować pazurki,ale na pilniczki bym nie wyrobiła:-) Quote
daśka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 uciekam do wyra,ponieważ wciąż mnie choroba dusi,wredna jedna!!!!! Quote
wujek & ciocia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dzięki za info i życzę zdrowia :) Quote
wujek & ciocia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 przed chwilą wpłynęło do mnie na konto 10 zł z opisem : gratis od Bebcik dla Sary :) dzięki ! Quote
wujek & ciocia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 wujek & ciocia napisał(a):Na moim koncie jest 184 + 330 = 514 zł do dyspozycji cioteczek ! wujek & ciocia napisał(a):przed chwilą wpłynęło do mnie na konto 10 zł z opisem : gratis od Bebcik dla Sary :) dzięki ! czyli mam na koncie 184 + 330 + 10 = 524 zł !! Quote
fiorsteinbock Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A ja zapominam, ze druga Daśka to psiak i jak czytam to sie zastanawiam o co chodzi :) Czy Daska nie moze spac w łóżku, tylko na kołderce w kuchni, hahahaha :) Quote
daśka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 fiorsteinbock napisał(a):A ja zapominam, ze druga Daśka to psiak i jak czytam to sie zastanawiam o co chodzi :) Czy Daska nie moze spac w łóżku, tylko na kołderce w kuchni, hahahaha :) hihihihihihi:-) Quote
Havanka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='fiorsteinbock']A ja zapominam, ze druga Daśka to psiak i jak czytam to sie zastanawiam o co chodzi :) Czy Daska nie moze spac w łóżku, tylko na kołderce w kuchni, hahahaha :) czasami popstrykają się z moją sunią,ale na warczeniach się kończy,rozdzielam je natychmiast a raczej ściągam Sarę z Daśki,ponieważ ona za każdym razem przewraca ją na plecy Wyobrażam sobie Sarę, która powala naszą Daśkę na podłogę i w dodatku jeszcze na plecy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
daśka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sarunia pomimo tego,że chuda,sił nabrała ogrommmmmm!!!!!!! Jakieś szaleństwo ją ogarnia:-) bardzo lubi iskać przy głaskaniu,mam w trzech miejscach na ręce zdarty naskórek:-) P.S.Sarunia ja i pozostałe psiaki pijemy od kilku dni olej z wątroby dorsza norweskiego,psiaki codziennie dostają ilość jak dla niemowląt poniżej 6 miesiąca,a ja,żeby nie było im smutno łykam codziennie łyżeczkę tego tranu:-) Psiaki dostają ponieważ w tym dużo kwasóe nienasuconych omega ,wit a,d,k na ładną sierść,a ja na co liczę......hm na sirść może liczę,że obrosnę:-) Cieczka się skończyła myślę,że przez weekend przygotuję już tekst wyślę na maila i w przyszłym tygodniu puszczamy allegro:-) Byłam dziś z kotem tu w Żukowie u Pani weterynarz i pytałam ile kosztuje podciecie pazurkóww i usłyszałam 10 zł:-) Więc koszt bardzo niewielki,ponieważ wet w Gdańsku jest świetny ale za zamkniecie klamki bierze 50 zł Quote
daśka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ele mi literek powcinało w poście powyżej,ale ja wiem,że Wy wiecie o co chodzi;-) Quote
wujek & ciocia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wiemy, wiemy :) a tak przy okazji to w okresie od 21 do 24/25 x będę poza krajem więc jesli potrzeba komuś, coś przelać to proszę o info .... Quote
daśka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 wróciłam od weta,kolejny lekarz,który powiedział,że przed nia życia juz zdecydowanie mniej ,jak więcej pazurki obcięte koszt 10 zł Pani Wet zaproponowała również witaminy "flawitol" preparat witaminowo-mineralny dla psów seniorów,które kupiłam koszt 40 zł Quote
daśka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 wujek & ciocia napisał(a):Wiemy, wiemy :) a tak przy okazji to w okresie od 21 do 24/25 x będę poza krajem więc jesli potrzeba komuś, coś przelać to proszę o info .... w takim razie proszę prześlij za zeszły miesiąc 200 zł plus 10 za pazurki i 40 za witaminki:-) kurcze jeszcze trzeba przelać 15 zł na allegro do cioteczki u której zamówiłam ogłoszenie Sary wypis z kosztami z wizyty Saruni oczywiście będzie na wątku:-) Quote
wujek & ciocia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 przelałem 265 zł, sądzę, że w poniedziałek koło południa będą na koncie, proszę o info na wątku :) Quote
daśka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ok jak tylko będą napiszę Sara ma łojotok,muszę ją wykąpać w porządnym szamponiku:-) tak powiedziała P Wet.Zaczęło się odkąd Sara trafiła do prawie nowej pani,ona ją wykąpała,ale najwidoczniej w czymś,co nie jest najlepsze. Ale pazurki ma śliczne nawet wet powiedziała,że teraz tylko manicure,a ja do niej na czrwono,a ona "właśnie o tym myślałam":-) Quote
daśka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 aha musze też powiedzieć,że moja odratowna kotka dzisiaj przeszła zabieg i usunięto jej trzy ząbki...już dwa razy dostała zastrzyk przeciwzapalny i witaminki.Ostatni zastrzyk ja jej podam:-) Cieszę się ogromnie,choć to nie piesek,ale w końcu żywa istotka:-) A jak już do siebie dojdzie....niech myszki odgania:-) Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Sarunia ma się jak na mój gust bardzo dobrze:-) Melduję wczoraj przyszły pieniążki:-) Przesłałam również do Havanki dwie foty naszej łobuziary i fotkę z rozliczenia u weta:-) Quote
Recommended Posts