daśka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 :-):-):-) zaczyna się od zaufania:-) ja do niedawna również tego nie robiłam,ale na wątku Agdanka mnie o to poproszono po raz pierwszy,już tłumaczę,trzeba śledzić wątek na bierząco(ale to już jest):-) później każdy na wątku pisze ile wysłał,a do obowiązków księgowego należy wpisywać na bierząco które wpłaty od kogo,zawsze prosimy o nick z dogo,a w tytule na jakiego psiaka:-) DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350 10 - Monika z Katowic (od lipca)-wpłynęło za trzy miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli jeszcze kolejny miesiąc jest zapłacony 15 - Bjuta-wpłynęło 02.07 15 zł 15 - Diegula-wpłynęło za dwa miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony 20 - Ingrid44-wpłynęło 40 zł za dwa miesiące przelane w całości na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony 20 - BasiaD-wpłynęło 09.07 20 zł 10 - Sylwunia82-wpłynęło 23.07 -10 zł 20 - baldek2-wpłynęło 60 zł za trzy miesiące,więc ten i przyszły zapłacony,kwota w całości przelana na konto Kikou 40 - Daśka-wpłynęło 40 10 - Bratowa z Bratem Daśki-wpłynęło 10 20 - Monia - koleżanka Daśki-wpłynęło 20 5 - Sebastian kolega Daśki-wpłynęło 5 10 - Jagoda - koleżanka Daśki-wpłynęło 10 5 - Danusia - koleżanka Bjuty-wpłynęło 02.07-5zł 20 - Dorotka - koleżanka Daśki-wpłynęło 20 zł 10 - Wiolunia lub Kikou 5 - z postu nr 210 (od Daśki, a jakże)-wpłynęło 5 20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku)-wpłynęło 05.07-20 zł 10 -Bożenka - koleżanka Daśki-wpłynęło 2 - Oliwia od Daśki-wpłynęło 2 5 - ciocia Grażynka od Daśki-wpłynęło 5 15 - paulinken -wpłynęło 12.07-15 zł 5 - pani Sabinka (od Daśki)-wpłynęło 5 10 - szanowna Teściowa-wpłynęło 10 10 - pani Maria-wpłynęło 10 10 - kuzynka Monika-wpłynęło 10 25 - Maevel wpłynęło 50 zł 23.06 za dwa miesiące,więc ten miesiąc również zapłacony,całość przelana na konto Kikou 19.07 doszła wpłata za kolejne dwa miesiące 50 zł i 10 dodatkowo,więc narazie zostawiam tak jak Kikou mówiła na koncie na przywszły miesiąc,przeleję tylko dodatkowe 10 zł 10 - Kachul-nie było jeszcze żadnej wpłaty(jeżeli to moje przeoczenie proszę o kontakt) co za trąba z Ciebie,że deklarujesz i Cię nie ma!!!! tak się nie robi!!!! 5 - Mikoada -wpłynęło 23.07-5 zł jest jeszcze wpłata od BEAT2010 20 zł ja robię to w ten sposób:-) z pewnością sobie poradzisz,trzeba coprawda chwilkę nad tym posiedzieć,ale warto,w końcu to dla dobra Niuńki:-) Quote
daśka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Sara również nie ma pełnej kwoty stałych deklaracji:-( więc i liczenia i księgowania mniej:-) Bardzo proszę podejmij się tego.........reszta ludzi z wątku chyba się zemną zgodzi? ja już piszę na pw do założycielki wątku,że to nie ja będę ksiegowała,a wujek&ciocia adddddka5 proszę przeczytaj,szkoda czasu sunia czeka!!!!! Quote
daśka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186204-Staruszek-AGDAN-nie-chce-się-poddać.-Pojechał-do-hoteliku-zbiera-na-leki. a tu jest link do mojego kochanego staruszka,tam dokładnie można zobaczyć jak księgowanie wygląda:-) Quote
jagnes Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 dzięki dzięki:) czekam spokojnie w takim razie :) Ona wygląda tak samo jak mój ukochany pies, tym ciężej mi się na to patrzy i chcę pomóc. A. Quote
daśka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 wujek&ciocia,to jak podejmiesz się księgowania? Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Daśka, dzieki za przejecie finansów Niunki i za zrozumienie. Moja obecna sytuacja z mala Karola nie pozwala mi na regularne odwiedziny dogomanii a co za tym idzie pietrza sie zaleglosci watkowe. Do mnie przyszly dwie deklaracje Fochu po 20zl (VI i VII) wyslij prosze nr konta na PW od razu przeleje fochu i swoje deklaracje jak rowniez pozostale wplaty za bazarek. Quote
adkaaaaa5 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 daśka napisał(a):wujek&ciocia,to jak podejmiesz się księgowania? ja sie zgadzam zeby wujek&ciocia podjela sie ksiegowania, czy ktos o cos mnie jeszcze pytal wczesniej? Nie mam czasu ostatnio sledzic watku, jestem z doskoku- prosze jeszcze raz napisac jesli ktos cos sie jeszcze pytal. Quote
Nadziejka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Sarci buziaki slemy i pieknie sie witamy:ylsuper::painting: Quote
beataczl Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 i jak z tym ksiegowaniem?...;) mizianka dla Saruni, mam molo neta i tak cienko zagladam...:shake: Quote
Havanka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Rozmawiałam z Daśką; nie może pisać ani edytować postów, a mnie za chwilę znów "wywali". Też mam problemy ze swoim komputerem. Quote
daśka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ja mam katastrofę jak nie z netem,to z dogo...wchodzę i nie mogę pisać:-( wójek&ciocia w imieniu swoim i Niuńki proszę o księgowanie? bardzooooo:-) U Niuńki wszystko ok,je choć niewielkie porcyjki(nadal chudziutka:-() był do mnie jeden telefon w sprawie Saruni,ale Pani szukała nieco młodszej suni:-( zbudowałam przez weekend psiakom taras,ponieważ teren nieogrodzony,teraz mają cały czas otwarty balkon i mogą wychodzić kiedy chcą,choć na tarasik,Sarunia już praktycznie nie potrzebuje linki,ponieważ przyzwyczaiła się do swojej kołderki i załatwi swoje potrzeby i wraca na swoje spanko do domu:-) Poczekajmy jeszcze dwa-trzy dni na odpowiedź wójek&ciocia. Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie ma niunka robali czasami? wtedy piesy nie jedza, albo malutko.... Quote
wujek & ciocia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 daśka napisał(a):ja mam katastrofę jak nie z netem,to z dogo...wchodzę i nie mogę pisać:-( wójek&ciocia w imieniu swoim i Niuńki proszę o księgowanie? bardzooooo:-) Poczekajmy jeszcze dwa-trzy dni na odpowiedź wójek&ciocia. witam cioteczki , ostatnio miałem dużo pracy i nie mogłem zaglądać :( rozumiem, że gremium jednogłośnie skazuje mnie na funkcję księgowego :) Quote
beataczl Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam cioteczki , ostatnio miałem dużo pracy i nie mogłem zaglądać :( rozumiem, że gremium jednogłośnie skazuje mnie na funkcję księgowego :) dokladnie TAK! ;) Quote
wujek & ciocia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 niech Wam będzie cioteczki :) później poproszę kogoś o wyłożenie teorii ... Quote
Havanka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam cioteczki , ostatnio miałem dużo pracy i nie mogłem zaglądać :( rozumiem, że gremium jednogłośnie skazuje mnie na funkcję księgowego :) Byłoby cudownie !!!! Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cioteczki zajrzyjcie na super bazarek dla Lisia który już jest u Kikou ale też nie mamy pełnych stałych deklaracji. Super książki i biżuteria, naprawdę chodzcie http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00 Przepraszam za offa Quote
adkaaaaa5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 daśka poprosze o numer konta na PW- basiaM chce wplacic deklaracje stala i nie ma numeru :( Quote
Havanka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Witam wszystkich po przerwie spowodowanej problemami z komputerem. Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej. Zobaczymy. Ciekawe jak tam nasza Sarunia się sprawuje. Daśka, czy możemy prosić o garść informacji na jej temat? Czy zaczęła już brać antybiotyk na te uszy? Quote
adkaaaaa5 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 a ja sie kolejny raz przypomne- poprosze nr konta: chce wyslac deklaracje stala basiM i pieniadze z bazarku Quote
wujek & ciocia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 witam ja mam przejąć księgowanie, ale formalnie jeszcze tego nie uczyniłem :( ale jesli potrzeba to mogę powysyłac na PW moje konto. Jeśli tak ma być to proszę zaintersowane osoby o kontakt na PW Quote
Recommended Posts