Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-):-):-) zaczyna się od zaufania:-) ja do niedawna również tego nie robiłam,ale na wątku Agdanka mnie o to poproszono po raz pierwszy,już tłumaczę,trzeba śledzić wątek na bierząco(ale to już jest):-) później każdy na wątku pisze ile wysłał,a do obowiązków księgowego należy wpisywać na bierząco które wpłaty od kogo,zawsze prosimy o nick z dogo,a w tytule na jakiego psiaka:-)
DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350

10 - Monika z Katowic (od lipca)-wpłynęło za trzy miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli jeszcze kolejny miesiąc jest zapłacony
15 - Bjuta-wpłynęło 02.07 15 zł
15 - Diegula-wpłynęło za dwa miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony
20 - Ingrid44-wpłynęło 40 zł za dwa miesiące przelane w całości na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony
20 - BasiaD-wpłynęło 09.07 20 zł
10 - Sylwunia82-wpłynęło 23.07 -10 zł
20 - baldek2-wpłynęło 60 zł za trzy miesiące,więc ten i przyszły zapłacony,kwota w całości przelana na konto Kikou
40 - Daśka-wpłynęło 40
10 - Bratowa z Bratem Daśki-wpłynęło 10
20 - Monia - koleżanka Daśki-wpłynęło 20
5 - Sebastian kolega Daśki-wpłynęło 5
10 - Jagoda - koleżanka Daśki-wpłynęło 10
5 - Danusia - koleżanka Bjuty-wpłynęło 02.07-5zł
20 - Dorotka - koleżanka Daśki-wpłynęło 20 zł
10 - Wiolunia lub Kikou
5 - z postu nr 210 (od Daśki, a jakże)-wpłynęło 5
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku)-wpłynęło 05.07-20 zł
10 -Bożenka - koleżanka Daśki-wpłynęło
2 - Oliwia od Daśki-wpłynęło 2
5 - ciocia Grażynka od Daśki-wpłynęło 5
15 - paulinken -wpłynęło 12.07-15 zł
5 - pani Sabinka (od Daśki)-wpłynęło 5
10 - szanowna Teściowa-wpłynęło 10
10 - pani Maria-wpłynęło 10
10 - kuzynka Monika-wpłynęło 10
25 - Maevel wpłynęło 50 zł 23.06 za dwa miesiące,więc ten miesiąc również zapłacony,całość przelana na konto Kikou 19.07 doszła wpłata za kolejne dwa miesiące 50 zł i 10 dodatkowo,więc narazie zostawiam tak jak Kikou mówiła na koncie na przywszły miesiąc,przeleję tylko dodatkowe 10 zł
10 - Kachul-nie było jeszcze żadnej wpłaty(jeżeli to moje przeoczenie proszę o kontakt) co za trąba z Ciebie,że deklarujesz i Cię nie ma!!!! tak się nie robi!!!!
5 - Mikoada -wpłynęło 23.07-5 zł
jest jeszcze wpłata od BEAT2010 20 zł

ja robię to w ten sposób:-)
z pewnością sobie poradzisz,trzeba coprawda chwilkę nad tym posiedzieć,ale warto,w końcu to dla dobra Niuńki:-)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara również nie ma pełnej kwoty stałych deklaracji:-( więc i liczenia i księgowania mniej:-)
Bardzo proszę podejmij się tego.........reszta ludzi z wątku chyba się zemną zgodzi?
ja już piszę na pw do założycielki wątku,że to nie ja będę ksiegowała,a wujek&ciocia
adddddka5 proszę przeczytaj,szkoda czasu sunia czeka!!!!!

Posted

dzięki dzięki:) czekam spokojnie w takim razie :) Ona wygląda tak samo jak mój ukochany pies, tym ciężej mi się na to patrzy i chcę pomóc.

A.

Posted

Daśka, dzieki za przejecie finansów Niunki i za zrozumienie. Moja obecna sytuacja z mala Karola nie pozwala mi na regularne odwiedziny dogomanii a co za tym idzie pietrza sie zaleglosci watkowe.
Do mnie przyszly dwie deklaracje Fochu po 20zl (VI i VII) wyslij prosze nr konta na PW od razu przeleje fochu i swoje deklaracje jak rowniez pozostale wplaty za bazarek.

Posted

daśka napisał(a):
wujek&ciocia,to jak podejmiesz się księgowania?

ja sie zgadzam zeby wujek&ciocia podjela sie ksiegowania, czy ktos o cos mnie jeszcze pytal wczesniej? Nie mam czasu ostatnio sledzic watku, jestem z doskoku- prosze jeszcze raz napisac jesli ktos cos sie jeszcze pytal.

Posted

ja mam katastrofę jak nie z netem,to z dogo...wchodzę i nie mogę pisać:-(
wójek&ciocia w imieniu swoim i Niuńki proszę o księgowanie? bardzooooo:-)
U Niuńki wszystko ok,je choć niewielkie porcyjki(nadal chudziutka:-() był do mnie jeden telefon w sprawie Saruni,ale Pani szukała nieco młodszej suni:-(
zbudowałam przez weekend psiakom taras,ponieważ teren nieogrodzony,teraz mają cały czas otwarty balkon i mogą wychodzić kiedy chcą,choć na tarasik,Sarunia już praktycznie nie potrzebuje linki,ponieważ przyzwyczaiła się do swojej kołderki i załatwi swoje potrzeby i wraca na swoje spanko do domu:-)
Poczekajmy jeszcze dwa-trzy dni na odpowiedź wójek&ciocia.

Posted

daśka napisał(a):
ja mam katastrofę jak nie z netem,to z dogo...wchodzę i nie mogę pisać:-(
wójek&ciocia w imieniu swoim i Niuńki proszę o księgowanie? bardzooooo:-)
Poczekajmy jeszcze dwa-trzy dni na odpowiedź wójek&ciocia.

witam cioteczki , ostatnio miałem dużo pracy i nie mogłem zaglądać :(

rozumiem, że gremium jednogłośnie skazuje mnie na funkcję księgowego :)

Posted

wujek & ciocia napisał(a):

dokladnie TAK! ;)

Posted

wujek & ciocia napisał(a):

Byłoby cudownie !!!!

Posted

Witam wszystkich po przerwie spowodowanej problemami z komputerem. Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej. Zobaczymy.
Ciekawe jak tam nasza Sarunia się sprawuje. Daśka, czy możemy prosić o garść informacji na jej temat?
Czy zaczęła już brać antybiotyk na te uszy?