beataczl Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='daśka'][URL]http://www.allegro.pl/item1084234052_przezylam_dobrocin_nowy_dom_mnie_zaglodzil.html[/URL] tutaj,choc wczesniej do wklejałam na stronę SARY:-) Ale od przybytku głowa nie boli:-)[/QUOTE] link do zakonczonego allegro cegielkowego przynajmniej 2 razy na watku podany... Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='giselle4']Jak mozna cos z Tobą robic jak Ty nie odpowiadasz albo odpowiadasz wybiorczo Przepraszam ale jeszcze troche i zostaniesz z problemem i sponsoringiem sama ...trzeba rozesłac cegiełkowy po ciotkach a ja wczoraj dowiedziałam sie ze jakies pieniadze z jakiegos cegiełkowego sa u Ciebie..... i to na enty raz prosby o rozliczenie Ludzie musze widziec ze ich pieniadze ida na psa i ze wszystko jest ok.... trzeba im podziekowac niczego nie nalezy taic,chowac po kątach itd Wiem sama zbieram na 3 psy i wszystko jest wyszczegolnione[/QUOTE] wszyscy z cegiełkowego wiedzą ,że pieniążki dotary pisałam już o tym trzysta lat temu!!!!!!!!!! z bazarku również piszę,ponieważ wczoraj dotarły,więc na wątku bazarkowym również napisałam ,że pieniążki są dziękowałam już kilkanaście stron wcześniej i wciąż dziękuję za wpłaty,nie rozumię Cię!!!! giselle4 Quote
Mysza2 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='beataczl']niestety , nie potrafie.:shake:... moze ktos napisze jak to sie robi, to sie nauczymy:smile:[/QUOTE] Służę pomocą [URL]http://www.tinypic.com/[/URL] - to jest link do bezpłatnego serwera a to link do instrukcji jak wstawiać [url]http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-nowej-dogomanii[/url] instrukacja w pierwszym poście tego wątku. Serdecznie pozdrawiam :):) Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 przeczytaj może wątek raz jeszcze na spokojnie...i zobaczysz,że wszystko jest napisane:-) spokojnie kobietko nini juz nic złego się nie stanie...pozwolisz,że wspólnie o to zadbamy:-) Quote
beataczl Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Mysza2']Służę pomocą [URL]http://www.tinypic.com/[/URL] - to jest link do bezpłatnego serwera a to link do instrukcji jak wstawiać [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-nowej-dogomanii[/URL] instrukacja w pierwszym poście tego wątku. Serdecznie pozdrawiam :):)[/QUOTE] dziekuje bardzo :) Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 giselle4 idź odpocząc,nie potrzebny zamęt siejesz,masz jakiś problem alkoholowy,czy co....Ciebie jest dwie,co najmniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzy razy wklejałam link z allegro,nie potafisz czytać.....i jeszcze potrafisz obrażać niewinnych ludzi...no gratuluję,ale zemną tak łatwo Ci nie pójdzie!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 NIE!!!! powiedzmy to w końcu na dogomani jestem krótko,ale nikt o nieścisłym umyśle nie bedzie wymyślał mnie ,a tym bardziej osobie,"HAVANKA" która pomogła całym swoim sercem!!!!!!!!!!!! Konkrety się liczą,a nie zaznaczone na wątkach łzy:-( mylę się? Quote
wujek & ciocia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 sorki Cioteczki ale ja się wypisuje z TAKIEGO wątku :( Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 wcale się nie dziwię,jescze chwila i ja to zrobię....przepraszam wujek&ciocia,to przykre!!! Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ja również się z niego wypisuję...już giselle4 nie muisz nic zbierać,jak pisałaś sama sobie poradzę Quote
wujek & ciocia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='daśka']ja również się z niego wypisuję...już giselle4 nie muisz nic zbierać,jak pisałaś sama sobie poradzę[/QUOTE] to kto w końcu prowadził ten wątek i kto był odpowiedzialny za finanse ? Quote
giselle4 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='daśka']jest u mnie moja Mama,która pracowała w poradni zdrowia psychicznego w Sosnowcu,w tej chwili na emeryturze i stwierdziła po przeczytaniu wątku,że zbędne zamiesznaie zawsze jest zbędne.... z reszta mnie również się się oberwało zwłaszcza za wyrywność wobec "weta" powiedziała..."chciałaś,to masz ...radź sobie i pomóż innym radzić sobie,wiem,że potrafisz" no to tyle:-)[/QUOTE] polejechałas po bandzie swoimi postami wiec posłuchaj mała kobietko nie interesuje mnie to gdzie pracowała Twoja mama i czy byla srednim personelem medycznym czy sprzątaczka bo to nie jest jej przebieg kariery tylko watek Sawy. Mnie inetresuje tylko SAWA,SAWA I ....SAWA prosiłam o link...bo nie prowadze tego wątku tylko zastępuje ale od poczatku mam problem z Tobą:( Prosilam tez o rzetelene rozliczenie sie ile dostałas ?ile wydałas? to jest wazna wiasdomosc dla darczyncow[juz jest problem] i nic wiecej od Ciebie nie potrzebuje zadnej radosnej tworczosci :loveu: a teraz popros mamusie aby to Tobie wytlumaczyla ....[B]czego ja potrzebuje na wątku:crazyeye:[/B] [B]i masz racje to nie jest wątek dla normalnych ludzi.....[/B] [B]niech załozycielka wątku sie z Tobą kłoci[/B] [B]czy Ciebie ignoruje:shake:[/B] zaprosiłam pare osob na ten wątek w celu rozruszania i pomocy a teraz jest mi wstyd:oops: baw sie sama ,Ty pewnie wiesz o co Tobie chodzi? ja nie:shake: Quote
wujek & ciocia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='wujek & ciocia']to kto w końcu prowadził ten wątek i kto był odpowiedzialny za finanse ?[/QUOTE] ponawiam prośbę o info, bo nie wiem czy dobrze wpłaciłem :( Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A niech to!!!! Niewiele wiem na temat tego wątku i szczerze mówiąc on mnie nie obchodzi(od pilnowania wątków są modzi...od pilnowania zgodności z regulaminem także!), natomiast zdecydowanie interesuje mnie pies i tu potrzebuję konkretnych informacji! [B]1)_pod czyją opieką formalną pozostaje pies? 2)_kto prowadzi opiekę nad zabezpieczeniem finansowym psa? Kto jest zobowiązany do rozliczania się z wpływów i wydatków na psa?Kto płaci za wydatki związane z opieką nad psem(karma, wet i inne)? 3)_Jaką role ma dt?Czy przejął wszystkie zobowiązania związane z psem( ogłaszanie,sprawdzanie kandydatów na ds, rozliczanie i opłacanie wydatków psa...)? 4)_Na jakie wydatki zbierane są środki na dogo?Na czyje konto one wpływają? Proszę o konkretne odpowiedzi... [/B] Quote
adkaaaaa5 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Udało mi się w koncu zaktualizowac pierwszy post, mam nadzieje, ze teraz wszystko jest już jasne. Proponuje przelac wszystkie pieniazki na jedno konto- zdecydujcie czy ma pozostac konto Edyty czy przelewamy pieniadze od razu do Daśki. Przykro mi, że wybuchnął taki spór na wątku być może to moja wina, bo wątek był niezaktualizowany- za co wszystkich bardzo przepraszam Quote
wujek & ciocia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Udało mi się w koncu zaktualizowac pierwszy post, mam nadzieje, ze teraz wszystko jest już jasne. Proponuje przelac wszystkie pieniazki na jedno konto- zdecydujcie czy ma pozostac konto Edyty czy przelewamy pieniadze od razu do Daśki. Przykro mi, że wybuchnął taki spór na wątku być może to moja wina, bo wątek był niezaktualizowany- za co wszystkich bardzo przepraszam[/QUOTE] jak jest porządek to wracamy :) Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Udało mi się w koncu zaktualizowac pierwszy post, mam nadzieje, ze teraz wszystko jest już jasne. Proponuje przelac wszystkie pieniazki na jedno konto- zdecydujcie czy ma pozostac konto Edyty czy przelewamy pieniadze od razu do Daśki. Przykro mi, że wybuchnął taki spór na wątku być może to moja wina, bo wątek był niezaktualizowany- za co wszystkich bardzo przepraszam[/QUOTE] Adkaaaa...[B]nie umieszczaj PRYWATNEGO KONTA na forum!!!![/B] To wprost proszenie się o problemy! Organizacji konto- tak, ale nigdy prywatne!!! Nie powinnam się wtrącać,ale mam tylko małą sugestię- dla czystości i jasności sytuacji...jeśli dt jest opłacany ...[B]środki zbierane powinny być na niezależne konto,[/B] a nadto dt powinien rozliczać się z otrzymanych środków(zgodnie z ustaleniami na ten temat), tak samo jak osoba prowadząca zbiórkę środków na psiaka. Sory, jeśli mądruję...zrobicie jak uważacie,ale za dużo już sytuacji gdy hoteliki,dt ustawiają opiekunów formalnych psa w roli o wszystko proszących petentów...[B]to hotel i dt jest tym,kto powinien dokładnie realizować zalecenia opiekuna![/B] Jeśli tak nie jest, wychodzą konflikty i takie sytuacje jak w Obornikach...i kilku innych miejscach. Quote
daśka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Udało mi się w koncu zaktualizowac pierwszy post, mam nadzieje, ze teraz wszystko jest już jasne. Proponuje przelac wszystkie pieniazki na jedno konto- zdecydujcie czy ma pozostac konto Edyty czy przelewamy pieniadze od razu do Daśki. Przykro mi, że wybuchnął taki spór na wątku być może to moja wina, bo wątek był niezaktualizowany- za co wszystkich bardzo przepraszam[/QUOTE] cieszę się,że wątek jest aktualizowany:-) Niunia ma się dobrze,dzisiaj zjadła trzy puszeczki,takie mniejsze:-) z czego jedną musiałam jej dać z ręki,ale zjadła i uszko wygląda o niebo lepiej...pozatym zauważyłam,że ona jednak z bliska widzi,ponieważ 15 minut spędziła przy akwarium ze szczurkiem i nawet mój tz pytał,czy ślepo patrzy,czy obserwuje i widziałam,że loli w jedną stonę i jej oczka za nim wodziły:-) dziewczyna w domku na głośne gwizdanie reaguje....na dworze niestety chyba słabiej słyszy,ale jestem pewna,że słyszy i widzi,a,że nie perfekcyjnie,to musimy jej wybaczyć....to wogóle największy przymilas świata:-) Quote
Havanka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [IMG]http://images49.fotosik.pl/314/9d3c3a6483a36ed9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/314/91f6b01710c919fcmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/309/24eafe385ed280cbmed.jpg[/IMG] Quote
daśka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 poproszę o zmainę w pierwszym poście 2010-06-25 2010-06-25 ************************** ************************ 46-070 KOMPRACHCICE 1084234052 ; Nightheaven 20,00 Quote
daśka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 20 zł od Nightheavan jest własnie z cegiełkowego allegro:-) Quote
daśka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='wujek & ciocia']śliczne psiaki :)[/QUOTE] dziękuję........to moje szkraby są ukochane:-) Quote
Recommended Posts