Cantadorra Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Daśka, tak się cieszę, że się zdecydowałaś. Nie chcący wyszło dla Sary naprawdę świetnie :) Quote
giselle4 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='daśka']panie doktorze:-( nie bedę z panem konwersowała,gdyż wywodzi się pan z brodzika intelektualnego,a perforacja pańskiej egzystencji niestety nie dopinguje mnie do dalszych rozmów z panem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] za Negro z Dobrocina-450zł telefonowala zuzlikowa i tez chce jego zabrac:( Quote
Havanka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='daśka'][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]"szanowny" gość nazywany wetam nie odebrał mojego tel...ale na mojego smsa odpisał cytuję"[B]szkoda mi waszej głupoty dla nich[/B]" po czym przyszedł kolejny..."proszę sobie przypomnieć,że miały być uśpione i na gwałtu rety potrzebne było schronienie.Mójpracownik pojechał je adoptować na siebie i te akurat do dziś biegają po ogrodzie ale jak ktoś chce zrobić aferę to teraz ja zaczynam"[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Tak, nasza głupotą było zaufanie do człowieka, który z racji chociażby swojego zawodu, powinien mieć choć odrobinę empatii, współczucia, wrażliwości. Kolejny biznes na krzywdzie zwierząt ! Oby ta krzywda jak najszybciej do pana wróciła ze zdwojoną mocą. Szczerze tego panu życzę !!!!! Quote
giselle4 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Aniu ,zaraz bede wiedziała kiedy i za ile napisze:) Quote
beataczl Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='daśka'][b]rozmawiałam z moim mężczyzną,bierrzemy sarę do siebie na dt!!!!!!!!!!!!!!!![/b] [b]proszę więc osobę za nią odpowiedzialną za kontakt!!!!!!!!!!!!!!![/b] [b]koszt 200 zł/miesięcznie[/b] [b]u mnie będzie bez klatek i tym podobnych praktych nie toleruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/b][/QUOTE] super, wchodze zmartwiona sytuzcja sary a tu taka wiadomosc! dziekuje postokroc!!! Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jak sprawa Saruni.....czekamy na nią..pieniążki na transport są Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jeżeli Sara do mnie trafi,to bedzie w takich warunkach....... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!/page17[/URL] na tym wątku są zdjęcia moich psiaków i tego,co mogę zaoferować Quote
Havanka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='daśka']Jeżeli Sara do mnie trafi,to bedzie w takich warunkach....... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!/page17[/URL] na tym wątku są zdjęcia moich psiaków i tego,co mogę zaoferować[/QUOTE] Daśka, to prawdziwa psia piękność, a na dodatek bardzo szczęśliwa, to widać na każdym zdjęciu ! Quote
Havanka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='giselle4']Aniu ,zaraz bede wiedziała kiedy i za ile napisze:)[/QUOTE] Czy coś już wiadomo w sprawie transportu? Quote
giselle4 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Havanka']Czy coś już wiadomo w sprawie transportu?[/QUOTE] wiadomo ze jutro albo w niedziele od pana weta do daski:) Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 500 zł,trochę dużo...może koleżnka sunię wioząca skasuje za samo paliwo,czyli ok 300 zł,a ja oferuję od siebie wolny pokoi nad morzem.Zapraszam,można zabrać osoby towarzyszące:-) Quote
Havanka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='giselle4']za Negro z Dobrocina-450zł telefonowala zuzlikowa i tez chce jego zabrac:([/QUOTE] Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!! Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz! Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Havanka']Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!! Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz![/QUOTE] a może Cioteczki,które ja tam oddały się dorzucą do transportu? Quote
Bjuta Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A czy w pierwszym poście deklaracje są aktualne? Ja wpłacam coś symbolicznego na jakąś oneczkę Sarę - ale teraz ciut zgłupiałam i nie wiem czy to ta? Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Bjuta']A czy w pierwszym poście deklaracje są aktualne? Ja wpłacam coś symbolicznego na jakąś oneczkę Sarę - ale teraz ciut zgłupiałam i nie wiem czy to ta?[/QUOTE] Dziewczęta doszła do Was wpłata Bjutki? Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Havanka']Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!! Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz![/QUOTE] Negro jedzie do Konstancina Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 daska,masz 600zł zaplacimy Tarzance za transport i Tobie dozbieramy jezeli nie to 100zl;dam ze swoich sorry ale jest mi przykro a ze czuje sie odpowiedzialna za wszystkie psy...zapłace:( Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']a może Cioteczki,które ja tam oddały się dorzucą do transportu?[/QUOTE] moze ktos na cito zawiezie taniej? zapytaj Ty? Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='giselle4']moze ktos na cito zawiezie taniej? zapytaj Ty?[/QUOTE] Dzień dobry Giselle4 spokojnie 100 zł to kupa kasy(taka prawda) jednak ja sama decyzji nie podejmę.....muszę porozmawiać z Havanką i dopiero wówczas podejmiemy decyzję.... Mamy 100 zł od Giselle,czy ktoś jeszcze dorzuci pare złociszów? Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 już tworzę watk transportowy,może ktoś się odezwie:-) Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']Dzień dobry Giselle4 spokojnie 100 zł to kupa kasy(taka prawda) jednak ja sama decyzji nie podejmę.....muszę porozmawiać z Havanką i dopiero wówczas podejmiemy decyzję.... Mamy 100 zł od Giselle,czy ktoś jeszcze dorzuci pare złociszów?[/QUOTE] nie,nie macie -100zł od giselle tylko to jest alternattywa jak Tobie zabraknie i dziwi mnie to ze inaczej jest mowione rano a inaczej wieczorem [B]teraz ja sie wypisuje z tego wątku[/B] [B]ja jej tam nie dawałam [/B] [B]sorry[/B] [B]ale juz mnie to wkurza[/B] [B]pappaap[/B] Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 a Negro dzisiaj jedzie Oborniki-Konstancin za 300zł bo trzeba jego ratowac Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 zaraz sprawdze ile to kilometrow Oborniki-Gdansk Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Oborniki Sląskie-Zukowo Gdansk-428km 6 godzin jazdy moze ktos sie skusi i pojedzie taniej... Lece do schronu, do zobaczenia wieczorem Quote
Recommended Posts