Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daśka']panie doktorze:-( nie bedę z panem konwersowała,gdyż wywodzi się pan z brodzika intelektualnego,a perforacja pańskiej egzystencji niestety nie dopinguje mnie do dalszych rozmów z panem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
za Negro z Dobrocina-450zł
telefonowala zuzlikowa i tez chce jego zabrac:(

Posted

[quote name='daśka'][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]"szanowny" gość nazywany wetam nie odebrał mojego tel...ale na mojego smsa odpisał cytuję"[B]szkoda mi waszej głupoty dla nich[/B]" po czym przyszedł kolejny..."proszę sobie przypomnieć,że miały być uśpione i na gwałtu rety potrzebne było schronienie.Mójpracownik pojechał je adoptować na siebie i te akurat do dziś biegają po ogrodzie ale jak ktoś chce zrobić aferę to teraz ja zaczynam"[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

Tak, nasza głupotą było zaufanie do człowieka, który z racji chociażby swojego zawodu, powinien mieć choć odrobinę empatii, współczucia, wrażliwości. Kolejny biznes na krzywdzie zwierząt ! Oby ta krzywda jak najszybciej do pana wróciła ze zdwojoną mocą. Szczerze tego panu życzę !!!!!

Posted

[quote name='daśka'][b]rozmawiałam z moim mężczyzną,bierrzemy sarę do siebie na dt!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]proszę więc osobę za nią odpowiedzialną za kontakt!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]koszt 200 zł/miesięcznie[/b]
[b]u mnie będzie bez klatek i tym podobnych praktych nie toleruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/b][/QUOTE]

super, wchodze zmartwiona sytuzcja sary a tu taka wiadomosc! dziekuje postokroc!!!

Posted

Jeżeli Sara do mnie trafi,to bedzie w takich warunkach.......
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!/page17[/URL]
na tym wątku są zdjęcia moich psiaków i tego,co mogę zaoferować

Posted

[quote name='daśka']Jeżeli Sara do mnie trafi,to bedzie w takich warunkach.......
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!/page17[/URL]
na tym wątku są zdjęcia moich psiaków i tego,co mogę zaoferować[/QUOTE]

Daśka, to prawdziwa psia piękność, a na dodatek bardzo szczęśliwa, to widać na każdym zdjęciu !

Posted

500 zł,trochę dużo...może koleżnka sunię wioząca skasuje za samo paliwo,czyli ok 300 zł,a ja oferuję od siebie wolny pokoi nad morzem.Zapraszam,można zabrać osoby towarzyszące:-)

Posted

[quote name='giselle4']za Negro z Dobrocina-450zł
telefonowala zuzlikowa i tez chce jego zabrac:([/QUOTE]

Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!!
Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz!

Posted

[quote name='Havanka']Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!!
Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz![/QUOTE]
a może Cioteczki,które ja tam oddały się dorzucą do transportu?

Posted

A czy w pierwszym poście deklaracje są aktualne? Ja wpłacam coś symbolicznego na jakąś oneczkę Sarę - ale teraz ciut zgłupiałam i nie wiem czy to ta?

Posted

[quote name='Bjuta']A czy w pierwszym poście deklaracje są aktualne? Ja wpłacam coś symbolicznego na jakąś oneczkę Sarę - ale teraz ciut zgłupiałam i nie wiem czy to ta?[/QUOTE]

Dziewczęta doszła do Was wpłata Bjutki?

Posted

[quote name='Havanka']Żeby zmniejszyć koszty transportu, nie można zabrać jeszcze Negro? Wtedy koszty byłyby na pół. 500 zł to bardzo dużo !!!
Bazarek był na hotelik dla Suni a nie na transport ! Nie chciałybyśmy wydać prawie wszystkiego na jej przewóz![/QUOTE]
Negro jedzie do Konstancina

Posted

daska,masz 600zł
zaplacimy Tarzance za transport i Tobie dozbieramy
jezeli nie to 100zl;dam ze swoich
sorry
ale jest mi przykro
a ze czuje sie odpowiedzialna za wszystkie psy...zapłace:(

Posted

[quote name='giselle4']moze ktos na cito
zawiezie taniej?
zapytaj Ty?[/QUOTE]

Dzień dobry Giselle4 spokojnie 100 zł to kupa kasy(taka prawda)
jednak ja sama decyzji nie podejmę.....muszę porozmawiać z Havanką i dopiero wówczas podejmiemy decyzję....
Mamy 100 zł od Giselle,czy ktoś jeszcze dorzuci pare złociszów?

Posted

[quote name='daśka']Dzień dobry Giselle4 spokojnie 100 zł to kupa kasy(taka prawda)
jednak ja sama decyzji nie podejmę.....muszę porozmawiać z Havanką i dopiero wówczas podejmiemy decyzję....
Mamy 100 zł od Giselle,czy ktoś jeszcze dorzuci pare złociszów?[/QUOTE]
nie,nie macie -100zł od giselle
tylko to jest alternattywa jak Tobie zabraknie
i dziwi mnie to ze inaczej jest mowione rano
a inaczej wieczorem
[B]teraz ja sie wypisuje z tego wątku[/B]
[B]ja jej tam nie dawałam [/B]
[B]sorry[/B]
[B]ale juz mnie to wkurza[/B]
[B]pappaap[/B]