Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkich wplat (stałe i jednorazowe) na koncie Sary mamy łącznie: [B]229zl [/B]
Ciotki, wprowadzilam was w błądu - poniewaz kwota hotelikowania wynosi 300zł+VAT - wczoraj sie dowiedzialam, nie wiem natomiast, ktora stawka: 7 czy 22%. Jak tylko Czerda da znac od razu pisze ma watku Sary.

Generalnie dziewczynka dochodzi b. szybko do siebie, klopoty ze stawami byly chwilowe i chodzi juz lepiej, duzo lepiej.

MarcinPe - dostalismy przelew - 30zł - wielkie dzieki!

Czyli:

daśka: 10zł
fochu: 20zł
fiorsteinbock: 10zł
basiaM: 20zł
adkaaa5: 20zł
MarcinPe: 30zł
bazarek fiorsteinbock: 119zl

[B]łącznie: 229zl[/B]

Posted

ale dzisiaj biegając z innymi psami zdenerwowała ją mała sunia Maja i trochę ja szczypnęła , nic się nie stało , dalej trzeba obserwować jaka jest
ważne , ze z tym chodzeniem jest dobrze

Posted

jutro napisze ile jest z allegro,ale o ile dobrze pamiętam,to ok 50 zł.Widziałam,że ktoś już nawet przelał pieniążki na konto,więc jutro a raczej juz dziś :-) napisze kto i ile,jak pieniażki dojdą w całości,to wyślę na konto Saruni:-)

Posted

[quote name='czerda']ale dzisiaj biegając z innymi psami zdenerwowała ją mała sunia Maja i trochę ja szczypnęła , nic się nie stało , dalej trzeba obserwować jaka jest
ważne , ze z tym chodzeniem jest dobrze[/QUOTE]
Maja z Dobrocina?!
Oj Sara! to mi sie nie podoba! Nasza Majka taka mala i delikatna i tez juz nie pierwszej mlodosci a ty sobie pozwalasz na taki atak?! :)

Posted

[quote name='daśka']z cegiełkowego allegro jest 72 zł,póki co wpłynęło 8 zł:-///
czekam na resztę i przesyłam na konto Saruni:-)[/QUOTE]

jak to, przeciez wplacalam w dniu zakupu 40 zł. z konta, jak to allegro działa....
na samym poczatku allegro-przelew internetowy od reki robilam i mam potwierdzenie na wyciagu bankowym

Posted

[quote name='beataczl']jak to, przeciez wplacalam w dniu zakupu 40 zł. z konta, jak to allegro działa....
na samym poczatku allegro-przelew internetowy od reki robilam i mam potwierdzenie na wyciagu bankowym[/QUOTE]
Napisałam w mailu,wpłaty niestety jeszcze nie ma,jeżeli nie dotrze do jutra,to trzeba będzie zacząć interweniować:-( pisac do allegro lub coś w tym stylu.Ja również nie rozumię dlaczego tak długo pieniążki nie przychodzą!!!
Dotarła natomiast wpłata od NIGHTHEAVEN 20 ZŁ I to 8 zł,o którym wczesniej pisałam,więc narazie mamy 28 zł na koncie Saruni:-)

Posted

dostalam na maila potwierdzenie od Allegro , ze Anna K.......a z Gdanska otrzymala pieniadze wplate 40 zł. dn. 22.06..... jak bede miala dostep do laptopa wieczorem to moge to skopiowac na PW. tylko komu?

Posted

[quote name='beataczl']dostalam na maila potwierdzenie od Allegro , ze Anna K.......a z Gdanska otrzymala pieniadze wplate 40 zł. dn. 22.06..... jak bede miala dostep do laptopa wieczorem to moge to skopiowac na PW. tylko komu?[/QUOTE]

Prosze skontaktuj się z Allegro na które konto pieniądze zostały przelane?

Posted

[quote name='rencia42'][URL="http://www.dogomania.179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/1794...liku-DT/page73
[/URL][/QUOTE]
Nie otwiera się....