Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duszka sporo przytyła i je teraz to samo, co pozostale psy (czyli suchą debaq- pewnie zle napisalam). ale ja myślę, ze ona bylaby przeprzeszczęsliwa, gdyby ktoś jej gotował jakies pyszne mięsko z ryżem i marchewką:) +witaminki i wapno:). Transportu będzie trzeba szukać po prostu. Dobrym znakiem jest, jeśli nowy dom przynajmniej w części pomaga przejąc koszty transportu lub osobiście odbiera psa. Niechętnie dowozimy psy, a tym bardziej, jesli nie ma w tym zadnego wkladu nowego właściciela.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Dusienko:)sciskam Cie piesku bardzo mocno i mam nadzieje,ze wakacyjna pora znajdzie sie juz ktos taki,kto bedzie Ci gotowal te wszystkie pysznosci,bedzie szalal z Toba a przede wszystkim nadazal za twym tempem...... i kawunie czasem zaparzy:)

Posted

Dziewczynka piękna!! kto nie zna jej historii nie zgadłby ile juz przeszła w swym krótkim życiu
teraz trzymam kciuki aby znalazł się domek,taki NAJ do dla Duszki :)

Posted

Zaleglości nadrobimy po niedzieli, po prostu brak na wszystko czasu. Dusza musiała zwolinić miejsce w izolatce dla innej suni, nie jest chyba z tego zadowolona ale inaczej się nie da.

Posted

[quote name='Lolalola']Dusiu gdzie sie podzialy te wszystkie ciotki????Mam nadzieje,ze spedzasz sobie milo dzionek;)[/QUOTE]

Ciotki podglądają, podczytują ale rozumieją ,że na fotki nie zawsze jest czas, więc cierpliwie czekają żeby zobaczyć tą "roztytą" Duszkę:loveu:.

Posted

[quote name='ewtos']Ciotki podglądają, podczytują ale rozumieją ,że na fotki nie zawsze jest czas, więc cierpliwie czekają żeby zobaczyć tą "roztytą" Duszkę:loveu:.[/QUOTE]
Oczywiscie ze ciotki sa i nadal Duszce kibicuja!! ;-) Szkoda ze Duszka nie zamienia izolatki na nowy domek!!

Posted

Trzymam kciuki za ten domek.
Proszę cioteczki zaglądajcie tu czasem nawet tylko po to żeby podnieść [url]http://www.dogomania.pl/threads/183449-Przyzwolenie-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-zagryzienie-lub-hotel-brakuje-250-z%C5%82/page40?p=14629872#post14629872[/url]

Posted

Wzruszajaca historia..to jest dowód na to że o każde życie trzeba walczyć nawet o takie "ledwo-tlące" Dusza to piękna psina.3mam kciuki za przyszły dobry nowy DS

Posted

Przepraszam za offa ale pilnie potrzebny transport ze śląska do Warszawy dla niewidomego boxerka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-uspienia-boksio-zbiera-na-utrzymanie/page14?p=14641727#post14641727[/url]