Jump to content
Dogomania

-->>4 szczepy bakterii w uszach! Pomóż herze !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!<<--

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']Od tego sa modzi pani o drugim nicku[B] " nikt"[/B][/QUOTE]
o drugim? a może o 10-tym? Nie ma tu przypadkiem ktoś zbyt wybujałej wyobraźni?

Może powrócie do pieska bo na razie piszecie takim szyfrogramem, że nikt nic nie wie.

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ada a tobie co sie porobiło? nie mam żadnego nicka "nikt" na dogo szkoda mi czasu na taka zabawę :stupid:
fakt zajmijscie sie Herą, bo ona to tu chyba najważniejsza a nie wymyslanie nicków??

Posted

Ale napewno masz jeszcze nick SeeElite. Oczywiscie mozesz byc spokojna o los Hery, chyba nie przeczytalas nigdzie na watku ze to od Ciebie oczekujemy jakiejkolwiek pomocy dla Hery lub innych psow. Ty juz dosc pomglas( napracowalas sie) jak mozna bylo przeczytac na watku.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ale napewno masz jeszcze nick SeeElite. Oczywiscie mozesz byc spokojna o los Hery, chyba nie przeczytalas nigdzie na watku ze to od Ciebie oczekujemy jakiejkolwiek pomocy dla Hery lub innych psow. Ty juz dosc pomglas( napracowalas sie) jak mozna bylo przeczytac na watku.[/QUOTE]
CO MAM????????????:-o :-o :-o :-o
NO NIE,PIERWSZE SŁYSZĘ!!!!! WIESZ CO NO NIE PODEJRZEWAŁAM CIE O TAKIE WYMYSLANIE ,NAPRAWDE, JUZ TERAZ TO PRZEGIĘCIE ZUPEŁNE...
NIE NO... Zaraz se zobacze ten nick,bo aż jestem ciekawa.
Coś mi się zdaje ze ktos na dogo tutaj też zaczął sie bawic w robienie koło dupy...ciekawe kto:roll:...
Bo swoją drogą jakis ALEK napisał do mnie chyba w kwietniu o saticzarownicy wysmiewając sie z naszych działan i sie wiecej nie odezwał.

ale po co to pisze.

Aha,mam wiadomosc od Psiary.Wyjechała na obóz.

Posted

Wilczek a trzeba bylo od razu napisac kto sie pod tym nickem ukrywa, wsyd mi ze posadzialam Ciebie, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze osoba zbanowana podwojnie, i dozywotnio odwazy sie jeszcze wejsc na dogo ze swoim kurzym mozdzkiem.
[B]MONIKO CZY DOSTALAS WYNIKI OD HERY???[/B] Stoje w miejscu bo bez wynikow nic nie mozna dalej wymyslic.

Posted

Shanti, Moniko stawajcie na rzesach i nekacie weta o wyniki do piatku, jestem umowiona na dowoz Hery w piatek, chcialybm zabrac od razu jeszcze jedna sztuke, Migotke lub Nesi. Sterylizujcie w pierwszej kolejnosci Nesi. a Migotka ma byc zaczipowana. Zreszta sama zadzwonie do weta, bo u mnie po woli adrenalina siega zenitu. Przeciez nie bede jezdzic po 150 km po jednego psa, a tu nic nie jest dograne. Hera nie ma jeszcze wynikow, Migotka nie zaczipowana a Nesi nie jest wysterylizowana.

Posted

Wyniki podobno juz będą. Czipy sa. ale umawiałyśmy się nie na Nesi a na tą mszańską meliniarkę już wysterylizowaną. To czipować ją czy nie?
To ta czarna sunia
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/8855/img0325j.jpg[/IMG]