Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mandarynko, jesteś cudem dogomanii :) dziewczyny, jesteście aniołami Mandarynki :) Chyba trochę nagrzeszyć musicie aby uniknac pojścia do nieba żywcem teraz. Hmm, znam sposoby :) Moj ulubiony "relaks" to uświadamianie Kupkowcom ich obowiązków i grożenia wysłaniem zdjęć (mój telefon nie ma aparatu ale oni o tym nie wiedza, he he) Taka edukacja na siłę :)

Posted

przyszła kasa od bebcik, przeleję do Was później (dzisiaj jeszcze) d,zisiaj albo jutro wyślę bazarkową przesyłkę do bebcik to będę wiedziała ile zostało jak zaplacę poczcie:)

Posted

Kolejne wpłaty dla Mandarynki
Livka - 10zł
MAŁGORZATA EWA S - 20zł
RENATA W - 10zł
PANDORABEN - 10zł
MOBINA111 - 10zł
AKRUM z bazarku - 30zł
RAINA03 - 10zł
ME17 - 5zł
AGATONOS - 5zł
go-ja kwiecień - 20zł
catties1 - 10zł
BRYSIO - 10zł

Bardzo dziękujemy

Posted

Szarotka napisał(a):
Ciapus sprawdz czy jednorazowa ode mnie dotarla ??

Wszystkie wpłaty które w tytule miały dla Mandarynki są podane w pierwszym poście,spraw proszę czy może nie podałaś nicku i jest tylko imie i nazwisko

Posted

Aniu poszły dziś misie dla Was, tylko uważaj bo w jednym z dwóch worków (a wszystko w kartonie:evil_lol:) są te witaminy (też zapakowane w torebkę w razie jakby było im ciasno i chciałyby się rozsypać)
Jak się do nich Misza pierwszy dobierze niż Ty to może się całkiem w niedźwiedzia brunatnego przemienić :evil_lol: i przejrzyj je proszę, bo choć starałam się wybierać te miałczące i kwakające to mogło mi się coś zaplątać a nie darowałabym sobie jakby któremuś z Twoich psiaków taka piszczałka zaszkodziła.
I oczywiście odezwij się jak paczka dojdzie. Pani na poczcie powiedziała że góra 3 dni, ale wiesz jak to jest :roll:

Posted

Hejka, sorki, że wiercę dziurę w brzuchu, ale nie ma na pierwszej stronie odnotowanej sumy 212,04 PLN - czyli kaski z bazarku dla Mandarynki, którą przelałam wczoraj wieczorem. W tytule wpłaty wpisałam "dla Mandarynki - darowizna od Dogomaniaków" i dla identyfikacji podałam swoje dane. Wpłata powinna już być na koncie - jak się pojawi, dajcie proszę znać, to napiszę na wątku bazarku, ok?