Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na BAZAREK na MANDARYNKĘ- ponieważ robiłam to pierwszy raz na razie wystawiłam książkę historyczną-
SEJM CZTEROLETNI- Kalinka

Link do bazarku to:
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/183177-Bazarek-na-pogryzionAE-MANDARYNKAE-na-hotelik-w-ktA-rym-przebywa-w-Brodnicy?p=14432057#[/FONT]

[FONT=Arial]Serdecznie zapraszam- będzie więcej pieniążków na ten wspaniały hotelik - Sunia jest w nim szczęśliwa to widać na zdjęciach !!![/FONT]

Posted

Dziś będąc u weta wzięłam Fiprex dla wszystkich piesków. Jutro Mania zostanie zakroplona a w piątek jedziemy na szczepienie i obejrzymy jak tam idzie gojenie się ran
Rozliczenie za to będzie w piątek , bo nie było dziś mojego weta i nie wiem jaka da mi cenę za fiprex i resztę.

A Mania bez zmian- wczoraj dostała do zabawy pluszowego reniferka, widać ,że się nim bawi i go sobie nosi- to do budy, to na posłanie za zewnątrz. Na razie reniferek jest cały:)
Mania lubi smakołyki- dotarła wczoraj do nas paczka z darami z Niemiec i przyszły takie fajne duże smakole-dzis Mania się zajadała az miło:)
Na razie nie ma zbyt wielkiej poprawy wagowej-sama jestem ciekawa ile waży, zobaczę w piątek.

Posted

Ciapuś to moja wpłata już dotarła? :crazyeye: Jestem w szoku bo przelew poszedł dziś o 13 :-o
Ania+Milva i Ulver jak potrzebujesz więcej maskotek to daj znać. Mam dwójkę dzieci :razz: Reniferki pluszowe też mamy :evil_lol:

Posted

Agmarek -maskotki u nas idą jak świeże bułki:) Mam u siebie takiego Miszkę , który uwielbia pluszaki , ale inne psiaki tez maja frajde z wyciagania z nich wnetrzności:) Jesli dzieciaki juz się jakimis nie bawia to można do mnie słac- przyjmiemy wszystko w kazdych ilosciach:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Agmarek -maskotki u nas idą jak świeże bułki:) Mam u siebie takiego Miszkę , który uwielbia pluszaki , ale inne psiaki tez maja frajde z wyciagania z nich wnetrzności:) Jesli dzieciaki juz się jakimis nie bawia to można do mnie słac- przyjmiemy wszystko w kazdych ilosciach:)[/QUOTE]

Miszkę to my tu mamy z Celestynowa, ale ona chyba nie Kuba-rozpruwacz :evil_lol:
Poproszę o adres na pw. Coś do wypatroszenia się znajdzie :razz: