Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missy87 napisał(a):
ale wolałybysmy o telefon ( jak coś ) na prywatne numery czyli np do Pauliny. Wtedy dopilnujemy, aby Bener został oddany w dobre rece i to dopiero po kastracji :)

Dobra to będę podawała tylko numer Pauliny...Bo nie może on trafić do złego domku przecież

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
Bener jest wykastrowany, przed chwilą dzwoniłam do schroniska.

To dobrze że już...właśnie robię mu ogłoszenia to dopisze ze jest po kastracji :)

Posted

dzięki wielkie za ogłoszenia ... ja przeszukuje wlasnie dysk w poszukiwaniu zdjec benera bo jestem pewna ze mu jakieś robiłam ... ale nic nie widze :(

Posted

Bener poleciał do Gazety - jest wykastrowany więc myślę że nic nie stoi na przeszkodzie aby kontakt byl tez na schronisko - już nie raz schronisko nie wydawało ludziom nieodpowiedzialnym psa.

wrzucam jeszcze fotkę Benera którą znalazłam i która poleciała do gazety - jeszcze z uśmiechniętym pycholkiem... ale już po sprzeczce z kolegą obok z kojca... ( w gazecie nie będzie widać ran)

Posted

jestem z powrotem... co do Benera - to gryzienie miski, rozwalanie budy to wszystko przez to ze jemu się samemu w kojcu nudzi! dzisiaj wyszedł z pracownikiemna spacer - pobiegali, kilometry zrobili, Bener zataszczył pod samo schronisko wielką galąź , zmęczyl się to nawet nie atakował psów które razem obok niego ze spaceru wracały.
To pies który potrzebuje MNÓSTWO ruchu i zajęcia.

Posted

[quote name='Malwi']jestem z powrotem... co do Benera - to gryzienie miski, rozwalanie budy to wszystko przez to ze jemu się samemu w kojcu nudzi! dzisiaj wyszedł z pracownikiemna spacer - pobiegali, kilometry zrobili, Bener zataszczył pod samo schronisko wielką galąź , zmęczyl się to nawet nie atakował psów które razem obok niego ze spaceru wracały.
To pies który potrzebuje MNÓSTWO ruchu i zajęcia.

nie można by było mu jakiejś zabawki tam wrzucić? pospuje sobie zęby jak będzie tak piłował tą miskę:(

Posted

Szkoda że tak szybko niszczy zabawki...Tak chociaż by mógł się pobawić a tak to nic :(
Ja porobie jeszcze ogłoszenia na pewno ale jak będę mieć troche czasu wolnego :)

Posted

jak pracownicy czy dorośli wolontariusze dadzą radę to chodzi - pracownik nawet z nim biega i to ostro..... potrzebuje kogoś bardzo aktywnego fizycznie - będzie świetnym kompanem przy treningu do maratonu np.

Posted

Malwi napisał(a):
jak pracownicy czy dorośli wolontariusze dadzą radę to chodzi - pracownik nawet z nim biega i to ostro..... potrzebuje kogoś bardzo aktywnego fizycznie - będzie świetnym kompanem przy treningu do maratonu np.

To dobrze :)
Takie psisko to jednak potrzebuje się wybiegać i wyszaleć a zwłaszcza że siedzi w kojcu...
Teraz tylko trzeba poszukać mu dobrego domku gdzie będzie mógł się bawić i szaleć do woli :)