andzia69 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 miał tyle wyświetleń na moim allegro...2 obserwatorów...i jakoś tak niefajnie:( a taki fajny z niego psiak:(:( Asia- a jak z jego zdrowiem?? Quote
Eruane Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Był kolejny tel. w sprawie Lolka. Póki co ciężko mi powiedzieć cokolwiek, bo narazie była rozmowa z pośredniczką osób chętnych na psa. Jak będę wiedziała więcej, napiszę, co i jak. Lolka skóra ma się lepiej. Psiak miał też na wszelki wypadek zrobione badania krwi. Wyniki są super, nawet jak na psa zdrowego i zadbanego, nie mówiąc o niedożywionym, który wraca do normy. :) Tak więc te zdarzające się czasem brzydkie kupy to efekt zżerania ukradkiem brzydkich rzeczy, do czego Lolek ma pewną skłonność. ;) Quote
andzia69 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Eruane napisał(a):do czego Lolek ma pewną skłonność. ;) np tp tą ceche na bank ma po labku:):):) Quote
Eruane Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dziś dostałam maila od pana zainteresowanego Lolkiem. Domek, ogród itd, ale też kot i pan chciałby, żeby Lolek kota nie zjadł, czego niestety nie da się mu zagwarantować. :( Quote
Eruane Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ponieważ dziś zabierają mi kompa, wstawiam zdjęcia Lolka i nie będzie mnie tu kilka dni aż do zainstalowania się w Norwegii. "Siad" w wykonaniu Lolka. ;) Czyż nie jest śliczny? :) Wydaje mi się, że na tych fotkach dużo labkowych cech widać u Lolka. Quote
chita Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 tego spojrzenia sie nie da zapomniec:shake::loveu::loveu: moj tz sie zauroczyl i stwierdzil ze to potomek czarnego cc i biszkoptowego labka:p chyba sie zaczne martwic ze sie na rasach zaczyna znac:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 on jest coraz piękniejszy...a domków brak:-( może tym razem przerobie mu allegro i napiszę, ze to mix czekoladowego labka? jak myślicie? Quote
chita Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='andzia69']on jest coraz piękniejszy...a domków brak:-( może tym razem przerobie mu allegro i napiszę, ze to mix czekoladowego labka? jak myślicie? pewnie;) nie wiem czy widzialas fioneczka ma foty swojej Mony z labkiem Brutusem...nie moge znalesc lepszych ale on jest baardzo podobny np tu http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_4963_1.jpg i mam nadzieje ze mnie asia nie zabije:oops: Quote
Eruane Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Można w ogłoszeniach opisać Lolka jako mix labka i molosa. Nie brzmi tak groźnie jak TTB, ale moim zdaniem trzeba ując to tak, żeby ludzie mieli świadomość, że to nie labek. Lolek jest uległy, uczy się szybko, ma jednak silne instynkta łowieckie, do kotów i innych małych zwierząt raczej się nie nadaje. Z drugim psem samcem, też różnie może być. Mimo, że wyjechałam, cały czas sprawdzam pocztę, nikt o Lolka nie pyta.:shake: Quote
andzia69 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Lolek ogłoszony dla odmiany jako mix labka...nie wiem czy jest jakis odzew:( Quote
Eruane Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Naprawdę nie rozumiem tej sytuacji. Piękne psy, przyciągające uwagę swoim wyglądem i szczenięta nie mogą znaleźć domów. :( Quote
andzia69 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Eruane napisał(a):Naprawdę nie rozumiem tej sytuacji. Piękne psy, przyciągające uwagę swoim wyglądem i szczenięta nie mogą znaleźć domów. :( no ja też nie rozumiem...nie ma pytań o zadnego psiaka:( Quote
andzia69 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Basia i Barni napisał(a):Przeciez Lolek jest pieknym psem :-( ano jest Basiu, jest...odkąd wystawiam mu allegro nie miałam nawet pół e-maila o niego:( Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja mam na tymczasie Nellunie - pies cudo bezkonfliktowa i wielki pieszczoch , labrador nawet bardzo w typie i nic zero zapytan :-( Wierze jednak ,ze na kazdego psa przyjdzie czas ...na swojego ludzia . Quote
anna10025 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Własnie trafiiłam , na wątek ,nie będę orginalna stwierdzając, że jest piękny... Myślę ma ma dużo w sobie z Rodezjana. Piękne nie , skrzywdzone nie, a ludzie wciąż wydają kupę kasy na rasowe, najlepiej z rodowodem:shake: Quote
andzia69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 mitheithel napisał(a):bezwględnie mój faworyt na dogo. szkoda, że tylko nasz faworyt...a domku jak nie było, tak nie ma:-( Quote
andzia69 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dzisiaj Fiona napisała, że Lolek zostaje na stałe w dt!:):) jeśli to prawda...to pani zamiast brązowego wyżła zafundowała sobie 3 w 1:):):) Loleczku - bądź szczęśliwy!!! Quote
agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 O matko, ale się cieszę :multi::multi::multi: Wspaniale, wszystkiego dobrego dla nowego domku :loveu: Quote
Recommended Posts