Jump to content
Dogomania

Przepiękny,łagodny,czekolad.mix (prawdopodobnie labradora, ale też innych ras)-Kielce

Recommended Posts

Posted

W tym interesie na pewno maczał... nie, nie łapki maczał... pitbull rednose.
Ale wg mnie lepiej ogłaszać Lolka jako czekoladowego labiszona, szczególnie że taki przyjazny.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loluś...zamówiłam mu ogłoszenia na 74 portalach:) mam nadzieję, ze Zuza się szybko upora i mały znajdzie fajny domek:)

Eruane - gdyby była moja pomoc potrzebna w transporcie albo ciut finansowa - pisz;)

i dzieki za Bubę:)

Posted

Dziękuję!!!! :)

Czekoladowy Lolek zachwyca swoją radością życia. Ponieważ ta radość w połączeniu z jego brakiem manier bywa nieco uciążliwa, Lolek zaczyna się szkolić. Narazie opiekunowie poćwiczą z nim sami wg. wskazań z braku możliwości transportu do Kielc. Póki co już ładnie siada i uczy się cierpliwości. Teraz zacznie pracować ze smyczą. Jak będą zdjęcia, to od razu wstawię.:)

Posted

Eruane napisał(a):
I nie ma za co za Bubę - sama przyjemnośc patrzeć, jak pracuje geniusz. ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asia - jak z zachowaniem Lolka do innych psów?kotów, dzieci? dało się coś sprawdzić? czy umiałby zostać sam w domu? bo dopisałabym ewentualnie w allegro i w tych wykupionych ogłoszeniach;)

Posted

Super, dzieki!:)
A nasz bohater zaiwanił ogórki kiszone i zjadł oczywiście, co spowodowało pewne kłopoty żołądkowe. Wszyscy martwili się, że pies nie je do momentu aż okazało się, iż nie je, bo znalazł sobie zakopane w ogródku przez koleżankę Rastę świństwa zostawione na później. :) Lolek jest pełen energii, szaleje, bawi się, kopie doły, usuwa zbędne tulipany. ;)

Posted

Odnośnie zachowania Lolka w stosunku do ludzi to jets super. Jest dośc energiczny, ma dużo siły i to może być problem. Nie wiem ,czy zdoła zostać sam od razu, bo energia pcha go do wykonywnia rożnych czynności niekoniecznie przez człowieka pożądanych. :) Co do psów samców - jeszcze nie był sprawdzany - jest na odludziu i to troszkę problem. Co do kotów zapomniałam zapytać. Na pewno nie jest to pies dla kogoś, kto nie zamierza z nim pracować i kto nie zapewni mu odpowiedniej dawki ruchu. To pies naprawdę pełen energii, a do tego młody i silny.

Posted

Właśnie rozmawiałam z opiekunką Lolka. Psiak grzecznieje. Fak faktem, że za koleżanką Rastą szaleje, razem są szczekliwi i przekopują grządki. Jak Rasta jest zamknięta, Lolek leży na kocyku i niespecjalnie szuka na siłę zajęć dla zabicia nudy. Koty widział przez okno i nie było reakcji za bardzo. Będzie testowany jeszcze. Problem jest z jego ogonkiem, bo ma tam rany. Ciągle merda ogonem i uderza o różne rzeczy, przez co rany ciągle krwawią i nic się nie goi. Będzie trzeba to pokazać raz jeszcze wetowi, ale tym ogonkiem może być problem.

Posted

I kolejna porcja zdjęć.

Narazie plan jest taki, że jak pogoda i okoliczności dopiszą, Lolek przyjedzie do Kielc w sobotę na trening. :cool3:

Posted

[quote name='chita']ale slodziak z niego:loveu: wyglada jak Maxio co pojechal do Szczecinka, taka nowa rasa wszystkiego po trochu:evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie - taki wash & go :):):)

Posted

[quote name='andzia69']dokładnie - taki wash & go :):):)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to Ty go 'wash' a potem on 'go home':eviltong: