Greven Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 W tym interesie na pewno maczał... nie, nie łapki maczał... pitbull rednose. Ale wg mnie lepiej ogłaszać Lolka jako czekoladowego labiszona, szczególnie że taki przyjazny. Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Loluś...zamówiłam mu ogłoszenia na 74 portalach:) mam nadzieję, ze Zuza się szybko upora i mały znajdzie fajny domek:) Eruane - gdyby była moja pomoc potrzebna w transporcie albo ciut finansowa - pisz;) i dzieki za Bubę:) Quote
Eruane Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dziękuję!!!! :) Czekoladowy Lolek zachwyca swoją radością życia. Ponieważ ta radość w połączeniu z jego brakiem manier bywa nieco uciążliwa, Lolek zaczyna się szkolić. Narazie opiekunowie poćwiczą z nim sami wg. wskazań z braku możliwości transportu do Kielc. Póki co już ładnie siada i uczy się cierpliwości. Teraz zacznie pracować ze smyczą. Jak będą zdjęcia, to od razu wstawię.:) Quote
Eruane Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 I nie ma za co za Bubę - sama przyjemnośc patrzeć, jak pracuje geniusz. ;) Quote
andzia69 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eruane napisał(a):I nie ma za co za Bubę - sama przyjemnośc patrzeć, jak pracuje geniusz. ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia - jak z zachowaniem Lolka do innych psów?kotów, dzieci? dało się coś sprawdzić? czy umiałby zostać sam w domu? bo dopisałabym ewentualnie w allegro i w tych wykupionych ogłoszeniach;) Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zapraszam na bazarek na Albinke...Kazdy grosik sie liczy, wiec goraco zapraszam i do zakupow i do podnoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182739-Psiakowo-rA-A-nistowo-Na-AlbinkAE-psiego-AnioA-ka-Potrzeba-ok-5000-zA-by-mogA-a-A-yAE?p=14382148#post14382148 Quote
Eruane Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Nikt nie dzwonił. Wciąż nowe ogłoszenia się robią, ale zero odzewu. :( Quote
andzia69 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='eliza_sk']I czy on ma coś poza allegro ?[/QUOTE] wykupiłam mu na bazarku ogłoszenia na 74 portalach...ale czekaja na realizację... Quote
Eruane Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Super, dzieki!:) A nasz bohater zaiwanił ogórki kiszone i zjadł oczywiście, co spowodowało pewne kłopoty żołądkowe. Wszyscy martwili się, że pies nie je do momentu aż okazało się, iż nie je, bo znalazł sobie zakopane w ogródku przez koleżankę Rastę świństwa zostawione na później. :) Lolek jest pełen energii, szaleje, bawi się, kopie doły, usuwa zbędne tulipany. ;) Quote
Eruane Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Odnośnie zachowania Lolka w stosunku do ludzi to jets super. Jest dośc energiczny, ma dużo siły i to może być problem. Nie wiem ,czy zdoła zostać sam od razu, bo energia pcha go do wykonywnia rożnych czynności niekoniecznie przez człowieka pożądanych. :) Co do psów samców - jeszcze nie był sprawdzany - jest na odludziu i to troszkę problem. Co do kotów zapomniałam zapytać. Na pewno nie jest to pies dla kogoś, kto nie zamierza z nim pracować i kto nie zapewni mu odpowiedniej dawki ruchu. To pies naprawdę pełen energii, a do tego młody i silny. Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jak będą jakieś nowe foteczki odpasionego troszkę Lolka to wklej - dobrze? pododaję do ogłoszeń:) Quote
Eruane Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Oki, ale wagowo ciągle jeszcze nabiera ciałka. Quote
Eruane Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Właśnie rozmawiałam z opiekunką Lolka. Psiak grzecznieje. Fak faktem, że za koleżanką Rastą szaleje, razem są szczekliwi i przekopują grządki. Jak Rasta jest zamknięta, Lolek leży na kocyku i niespecjalnie szuka na siłę zajęć dla zabicia nudy. Koty widział przez okno i nie było reakcji za bardzo. Będzie testowany jeszcze. Problem jest z jego ogonkiem, bo ma tam rany. Ciągle merda ogonem i uderza o różne rzeczy, przez co rany ciągle krwawią i nic się nie goi. Będzie trzeba to pokazać raz jeszcze wetowi, ale tym ogonkiem może być problem. Quote
Eruane Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Z dzisiejszej sesji treningowej. ;) Prawie Lolek... A tu już w całej okazałości :) Quote
Eruane Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 I kolejna porcja zdjęć. Narazie plan jest taki, że jak pogoda i okoliczności dopiszą, Lolek przyjedzie do Kielc w sobotę na trening. :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jak on wypiękniał !!!! Pyjor ma taki wyżłowato-dogowaty teraz. Dodaję fotki do allegro. Są jakieś zapytania ? Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 super niuniek:):) Asia...a może oni chcą sobie go zostawić - co?:) Quote
chita Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale slodziak z niego:loveu: wyglada jak Maxio co pojechal do Szczecinka, taka nowa rasa wszystkiego po trochu:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='chita']ale slodziak z niego:loveu: wyglada jak Maxio co pojechal do Szczecinka, taka nowa rasa wszystkiego po trochu:evil_lol:[/QUOTE] dokładnie - taki wash & go :):):) Quote
chita Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='andzia69']dokładnie - taki wash & go :):):)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Ty go 'wash' a potem on 'go home':eviltong: Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='chita']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Ty go 'wash' a potem on 'go home':eviltong:[/QUOTE] eee...ty masz jednego stwora - może reflektujesz:):) Quote
Recommended Posts