Mmmagda Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No to może ja się wreszcie ujawnię... Pokochaliśmy Lolka, a Lolek (chyba) nas. Jest tu już dość długo, nie umielibyśmy go oddać :oops: Mam nadzieję, że przejdziemy pozytywnie procedurę adopcyjną :roll: Bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim za bycie z Lolkiem, kibicowanie, ogłoszenia i ciepłe myśli. Szczególnie wdzięczni jesteśmy Eruane i Dziewczynom z Jędrzejowa - dzięki Wam tak naprawdę Lolek ma DS. Postaram się jutro wstawić nowe zdjęcia przystojniaka. Quote
anita_happy Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 agnieszka32 napisał(a):O matko, ale się cieszę :multi::multi::multi: Wspaniale, wszystkiego dobrego dla nowego domku :loveu: jejku..agnieszka, a ja juz chciałm wrzucać go do Twojego wątku :/ ale widze, ze juz bylas :/ PIESWI, zycze powodzenia... Quote
eliza_sk Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Magdo - strasznie się cieszę z decyzji :) Tofik w domu, Lolek zostaje - super !!! Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cudowne wiesci - gratuluje nowego czlonka rodziny :-) Quote
Recommended Posts