Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szopen ma ogłoszenia na 74 portalach. Sama aktywacja to prawie pół dnia spędzonego przy kompie. Do tej pory był jeden głupi telefon.

Poznajecie Czarną?

Suka jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wścielkiżnie, w przyszłym tygodniu będzie miała pozostałe szczepienia.

[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/8713/1001784zrobione.jpg[/IMG] [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/3585/1001780zrobione.jpg[/IMG] [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/7167/1001779zrobione.jpg[/IMG] [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/708/1001773zrobione.jpg[/IMG]

[FONT=Tahoma]Czy ona może jest podobna do jakiegoś „typu”? Andzia może Ty coś dojrzysz w niej:)[/FONT]

Posted

[quote name='ewab']Szopen ma ogłoszenia na 74 portalach. Sama aktywacja to prawie pół dnia spędzonego przy kompie. Do tej pory był jeden głupi telefon.

Poznajecie Czarną?

Suka jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wścielkiżnie, w przyszłym tygodniu będzie miała pozostałe szczepienia.[/QUOTE]

a gdzie ta Czarna?

Ewa...nie było telefonów, bo jak ci już mówiłam zdjecia są do d...y:(

Posted

[quote name='andzia69']
Ewa...nie było telefonów, bo jak ci już mówiłam zdjecia są do d...y:([/QUOTE]
Na to póki co nic nie poradzę:(

Posted

Erka, temu gosciowi pod Wieliczką spróbuj zareklamowac Sonię, Koni albo Elzę może a nuż.. wydaje mi się, że chodzilo mu o dużą sukę taką domowo-stróżującą, juz nie pamiętam czy bardzo upieral sie przy szczeniaku. Chyba jakieś dzieci tam są. No i nie wiem czy aktualne ale był miły, spróbuj!

Natomiast ja prosze o więcej info na temat Czarnej, ile ma w klębie, czy wiadomo jaka jest do dzieci? Jest b. podobna do mojej Nuki, którą zachwyca się moja siostra.. może namówiłabym ją na Czarną. Ona chce miec psa tyle, że ma męża trudnego do przejścia więc pies musiałby byc maksymalnie niekłopotliwy a przede wszystkim nie brudzić w mieszkaniu pod żadnym pozorem..

Posted

[quote name='Maada']
Najsensowniejsze namiary:
[FONT=Arial][SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - dom z sadem pod Wieliczką - koniecznie suka, żeby nie obsikiwała drzewek - tel 605 592 601 (chyba) - wydawał się sensowny, ale nie odpowiedzial na maila
[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - dość miła kobieta, spod Białego Kościoła - 660 748 115 - chyba zapomniałam sie z nią potem skontaktować :([/SIZE][/SIZE][/FONT]

[/QUOTE]

oba domki nieaktualne...

Posted

Dzisiaj wyszło ogłoszenie o pekinku w Anonsach. Odebrałam juz chyba z dziesięć telefonów, wszystkie od rozmnażaczy z podkielckich wsi:diabloti:. Jak ostatnie babsko zapytało, dlaczego musi być kastrowany, juz nie wytrzymałam i powiedziam jej ,że po to,żeby się wzieli do porządnej roboty, a nie liczyli na łatwy zysk z wyzyskiwania psów:mad:.

Posted

Zapraszam na bazarek kojcowy dla Barego i na przyszlosc;). Prosze porozsylajcie i poofujcie, ja juz dzis nie dam rady...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183361-Nietypowo-bo-kojcowo-Budujemy-Baremu-kojec-bo-niegrzeczny-Puzzelki-do-12-04[/URL]

Posted

w sprawie pekinka dostałam e-maila z Gdańska...pani pytała o możliwosć transportu, ma 7-letnią pekinkę - nie wiem czy wysterylizowaną - zapytałam ja o to...

no ale transport do 3-miasta w razie co widzę w gorzej niz czarnych barwach

nadałam jeszcze jego temat dziewczynom z Krakowa...

Divia - jakby miało byc spotkanie na stadionei z psiakami to ci dam znać - choć chyba jak nie będzie padać to będzie - o 12 jak myslę;)

Posted

[QUOTE]Divia - jakby miało byc spotkanie na stadionei z psiakami to ci dam znać - choć chyba jak nie będzie padać to będzie - o 12 jak myslę[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]

Oki jak cos to rano bede pewnie na necie to se zajrze co i jak. A takie jakies szkoleniowe, a ze zielona z tego jezdem to bym sobie chociaz popatrzyla;)

Posted

Maada Czarna jest większa od Nuki, taka mniej więcej na wysokość jak ON-ka. Ile ma dokładnie w kłębie mogę powiedzieć jutro, bo Jola o tej porze już śpi.

25 kwietnia w godz. 12-18 w Pasażu Świętokrzyskim ma być inauguracja akcji "Daj piątaka dla futrzaka". Informacje będę podawać w miarę "dopinania" programu.
W ramach akcji będzie popularyzowana idea chipowania zwierząt. Będą też adopcje. Oby pogoda dopisała, bo psy mają mieć wygrodzony teren na trawniku przy wejściu do Pasażu od stronu ul. Szajnowicza (oznaczone banerem), a na scenie wewnątrz będą prezentowane pojedynczo. Koty raczej wewnątrz. Miejsca siedzące dla opiekunów mają być:).
Zachęcam do wzięcia udziału. Ma być sporo atrakcji, zwłaszcza dla dzieci. Można nawiązać kontakty adopcyjne (dzięki akcji adopcyjnej w Echu znalazł swój DS Astek ROKI - choć był tam tylko na zdjęciu).

Posted

[COLOR=royalblue]Wpłynęły wpłaty na nasze psiaki od Państwa Pilipczuków 200 zł i od divii_gg z bazarku fantów andzi69- 85 zł:).[/COLOR]
[COLOR=royalblue]Bardzo serdecznie dziekujemy!:Rose::modla:[/COLOR]

Posted

Co polecacie na kelszcze? Cos dobrego, dlugo dzialajacego i niedrogiego. Na 6 psow musze kupic / 3 u mnie i 3 u mojego taty w pracy/, wiec to ma znaczenie...A teraz to dramat z tymi krwiopijcami....

Posted

Moja koleżanka zawozi jutro psa do Gdyni czy Gdańska. Tylko pekinek jakos musiałby tu trafic, a to raczej nieosiągalne w ciągu doby. Fajnie, jakby trafił do kogos kto zna rasę, żeby był zadbany.

Posted

pekinek ma trafić pod skrzydła Kociego Świata - specjalistów od plaskatych psiaków:) Oktawia ma opłacic transport i jutro PatiC po małego przyjeżdża:)

Erka nie napisała...ale znalazła się towarzyszka pekinka - nie pekinka, malutka sunia i na dodatek z cieczką:(

Posted

[quote name='divia_gg']Co polecacie na kelszcze? Cos dobrego, dlugo dzialajacego i niedrogiego. Na 6 psow musze kupic / 3 u mnie i 3 u mojego taty w pracy/, wiec to ma znaczenie...A teraz to dramat z tymi krwiopijcami....[/QUOTE]

Divia - na allegro kupisz fiprex spoty - ja kupowałam chyba L i za 3 płaciłam coś koło 32 zł - tyle tylko, ze na kleszcze czy fiprex czy fronline działaja tylko przez miesiac...na pchły 3 mies. Najlepsze są podobno obroże, bo dłuzej działają...ja w zeszłym roku zafundowałam im 3 obroze po chyba 60 zł za jedną...kleszcze były na nich i wcale nie wyglądały na martwe...więc cholera wie co stosować

Posted

Czyli to nie były 2 pekinczyki? Ale jak sunia malutka, to powinna szybko domek znaleźć.Ona jest na ulicy? macie jej fotki? Rozumiem,ze jest jeszcze jedna malutka sunia, która też biegała z cieczką. Tak dużo tych bid :(([quote name='andzia69']pekinek ma trafić pod skrzydła Kociego Świata - specjalistów od plaskatych psiaków:) Oktawia ma opłacic transport i jutro PatiC po małego przyjeżdża:)

Erka nie napisała...ale znalazła się towarzyszka pekinka - nie pekinka, malutka sunia i na dodatek z cieczką:([/QUOTE]

Posted

Erka ma fotki małej, puchatej suni...niestety trafiła ona do tego dt, gdzie jest pekinek - a to nie jest dobry dom...to taki dom:stupid: kiedys był normalny...ale cos pani sie w głowę porobiło...no ale nie mamy innego dt dla tej suni i tej pani się musiało cos przewidzieć, ze to była pekinka...to po prostu malutka, biało - ruda puchata sunia...

Posted

tak czy inaczej: mikrosunia? Powinna łatwo domek znaleźć. Jedna tylko kwestia: sterylka :( Pewnie aborcyjna. Jakby ktoś jej robił Allegro, to mogę udostępnić fajny szablon dla mikropsiaka i opłacić wyróżnioną aukcję. No i pokażcie mi ją szybko :) Myślę też o tej drugiej biedaczce... Nic o niej nie wiadomo?

Posted

[quote name='mshume']tak czy inaczej: mikrosunia? Powinna łatwo domek znaleźć. Jedna tylko kwestia: sterylka :( Pewnie aborcyjna. Jakby ktoś jej robił Allegro, to mogę udostępnić fajny szablon dla mikropsiaka i opłacić wyróżnioną aukcję. No i pokażcie mi ją szybko :) Myślę też o tej drugiej biedaczce... Nic o niej nie wiadomo?[/QUOTE]

Kochana - o jakiej drugiej biedaczce? nie ma innej biedaczki (chyba) - tylko ta sunia, która miała byc pekinczykiem okazała się nie pekinczykiem i jest obecnie w dt gdzie jest pekinek i jest z cieczką...

zdjęcia ma Erka i je wstawi jak wlizie na dogo;)

Posted

Mshume chodzi o tą malutką, która ganiała z cieczka w okolicy, skad były zabrane Fuksik i Teri. Tą, która miała do mnie przyjechać, zanim Bary pogyzł Sonie.

Posted

[quote name='Jaaga']Mshume chodzi o tą malutką, która ganiała z cieczka w okolicy, skad były zabrane Fuksik i Teri. Tą, która miała do mnie przyjechać, zanim Bary pogyzł Sonie.[/QUOTE]

aaa...o tej to ja nic nie wiem:(