Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ewelinka_m']cały ten wątek jest jakoś chaotyczny:shake:...później poczytam dokładnie.

gdyby ktoś natomiast kociaka sobie zamarzył :

Dziś ktoś podrzucił na jednej z podkieleckich miejscowosci takie maluchy wraz z matka

"kociaczki sa naprawde piekne. są 4 kociaki i 2kotki !! Znalezione dzis!! Kocica takze bardzo przyjazna i zadbana! Koty nie sa zapchlone!"[/QUOTE]

Czyli 6 malych kociatek plus mama szukaja domu :(

Czy Emilia nie szukala jakiejs dobrze ulozonej kociej pani do towarzystwa dla Loluni ;) ?

Tricolorki pewnie szybko znajda amatora, a wszystkie trzeba na miau lansowac.

Ws. watku pieknych chlopcow to nie jest on chaotyczny, raczej dynamiczny :)
Duzo sie dzieje i na dodatek prestissimo.
Sek w tym ze pieski moga zostac wydane w calosci , a to w przypadku tak slicznych mlodych chlopcow jest szalenstwem :angryy:

Edited by wellington
Posted

[quote name='wellington']Czyli 6 malych kociatek plus mama szukaja domu :(

Czy Emilia nie szukala jakiejs dobrze ulozonej kociej pani do towarzystwa dla Loluni ;) ?

Tricolorki pewnie szybko znajda amatora, a wszystkie trzeba na miau lansowac.

Ws. watku pieknych chlopcow to nie jest on chaotyczny, raczej dynamiczny :)
Duzo sie dzieje i na dodatek prestissimo.
Sek w tym ze pieski moga zostac wydane w calosci , a to w przypadku tak slicznych mlodych chlopcow jest szalenstwem :angryy:[/QUOTE]

Przeczytałam tylko ostatnią stronę wątku :eviltong: gdzie nie wiadomo było ile psy mogą jeszcze zostać w obecnym dt..sprawa z kastracja też niejasna..masz rację, szkoda je wydawać niewycięte..są zbyt w typie i zdecydowanie za ładne :mad: może je opitolimy na łyso ? :diabloti:

a o kociaki dzwoniłam do dziewczyny, która je znalazła 2 są już w ds, 3 też coś się szykuje

Andzia chętni na onki są..tylko ciężko może byc wydać psa o którym zupełnie nic nie wiemy.

Posted

[quote name='ewelinka_m']

Andzia chętni na onki są..tylko ciężko może byc wydać psa o którym zupełnie nic nie wiemy.[/QUOTE]

jak pokazuje przyklad Bursztyna da się ;) Węgielkowa mówiła o chętnych - ja wstawiam, co znalazłam

Posted

[quote name='ewelinka_m']Przeczytałam tylko ostatnią stronę wątku :eviltong: gdzie nie wiadomo było ile psy mogą jeszcze zostać w obecnym dt..sprawa z kastracja też niejasna..masz rację, szkoda je wydawać niewycięte..są zbyt w typie i zdecydowanie za ładne :mad: może je opitolimy na łyso ? :diabloti:
[/QUOTE]
To co wpierw, ogolenie do golej skory czy ciachniecie :) ?
Strasznie nie lubie takich akcji pod presja.

Posted (edited)

Pliszka, Nikaragua, bardzo dziękujemy za bazarki :loveu::loveu:.

Mina torturowanej Wilmy obłędna:evil_lol:.

Ale jaki dom my jej znajdziemy:roll:. Co prawda przypartą do muru juz mag.da jest w stanie pogłaskać, ale to wszystko. Widać,że nie sprawia jej to przyjemności i choć nie zachowuje sie , jak dziki pies, to unika bliższego kontaktu z człowiekiem.
Jest taką małą cwaniarą, uwielbia swój boks, swoje zabawki i pilnuje mocno swojego królestwa , docenia go bardzo po 2 latach koczowania pod chmurką.

Przy wkładaniu do transportera, jak jechała na szczepienie, była ta przerażona,że ugryzła Pawła.
A tu jeszcze jakos trzeba ją wysterylizować.

W Mostach skąd zabrałyśmy Wilmę koczuje para małych piesków już od zeszłego roku, śpią w krzakach.
Teraz sunia miała cieczkę i stado wiejskich psów różnej wielkości ją molestowało:(.

Edited by erka
Posted

to jeszcze fotki z naszej wycieczki do krakowa, grzeczne nie rzygajace pieseczki :multi:

i małe już w nowych rękach z nowym imieniem Baloo

taaaka była radość

i drugie co zamieszkało w bloku

Posted (edited)

Pozdrowienia od Sabci Komandoski

Wilma zadebiutowała w serwisach ogłoszeniowych( na Kielce i Kraków)

mag.da czy mogę prosić zdjęcia FRASZKI na różowym kocyku.

Edited by savahna
Posted

[quote name='wilczka']
psiak jest domny bo dzis byl pod moim blokiem i mial na sobie obroze przeciwpchelna i jak widac ma wspsanialych odpowiedzialnych opiekunow:angryy:[/QUOTE]
Psiak wcale nie jest domny, od ponad miesiąca koczuje na ksmie. Obroże założyli mu mieszkańcy, bo nie mogli patrzeć jak się drapie.

Posted (edited)

NIKARAGUA, bardzo wielkie dzięki za wsparcie finansowe. :loveu:
Potwierdziłam na wątkach bazarkowych:)

Młoda sunia, ogłaszana przez Sawcię na prośbę Beaty, która jest BDT . Sunia znaleziona we wnykach.
Co to za rasa?

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']NIKARAGUA, bardzo wielkie dzięki za wsparcie finansowe. :loveu:
Potwierdziłam na wątkach bazarkowych:)

Młoda sunia, ogłaszana przez Sawcię na prośbę Beaty, która jest BDT . Sunia znaleziona we wnykach.
Co to za rasa?

wielorasowiec polski?