savahna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ang'] już się poprawiam i proszę o wybaczenie....[/QUOTE] No jeśli chodzi o mnie...to wybaczone.:evil_lol::eviltong: [B]Daszeńka[/B] na Kielce, kiepski tekst brzydkie zdjęcia, to się może nikomu nie spodoba.:diabloti::diabloti: [URL]http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DASZA-szczeniak-suczka-srednia-plowa-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ438668759[/URL] Quote
ang Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='savahna']No jeśli chodzi o mnie...to wybaczone.:evil_lol::eviltong: [/QUOTE] przysięgam, że defraudacja nie była moim celem:oops: trza było mi w łeb dać wcześniej... Quote
savahna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ang']przysięgam, że defraudacja nie była moim celem:oops: trza było mi w łeb dać wcześniej...[/QUOTE] Ale ja nie o defraudacji tylko o Twoim zniknięciu:eviltong::eviltong: Co mnie jakies pieniadze obchodzą;)...do wyższych celów jestem stworzona...:cool1: Quote
erka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Savahno i mag.do, przecież wiecie, że psiaki ze Św.Katarzyny miały jechać do Jaagi i juz wszystko było ustalone, a TZ Jaagi miał wyjechać do połowy drogi. Ale węgielkowa stwierdziła,że savahna by jej nie wybaczyła, gdyby szczeniaczek w jej typie nie trafił do niej na dt:cool3:. Mag.da tez ostatnio narzekała,ze jeszcze ma jakies wolne miejsca w domu, więc trzeba było pomóc koleżance:razz:. Ang, to fajnie ,że nie zdefraudowałaś ;)kasy, bo akurat teraz bardzo sie przyda, dzięki wielkie:). Jutro przyjeżdża facet z Niepołomic po jednego ze szczeniaczków ze stodoły, tak,że zostanie braciszek sam biedaczek. Quote
wegielkowa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='erka']Savahno i mag.do, przecież wiecie, że psiaki ze Św.Katarzyny miały jechać do Jaagi i juz wszystko było ustalone, a TZ Jaagi miał wyjechać do połowy drogi. Ale węgielkowa stwierdziła,że[B] savahna by jej nie wybaczyła, gdyby szczeniaczek w jej typie[/B] nie trafił do niej na dt:cool3:. Mag.da tez ostatnio narzekała,ze jeszcze ma jakies wolne miejsca w domu, więc trzeba było pomóc koleżance:razz:. Ang, to fajnie ,że nie zdefraudowałaś ;)kasy, bo akurat teraz bardzo sie przyda, dzięki wielkie:). Jutro przyjeżdża facet z Niepołomic po jednego ze szczeniaczków ze stodoły, tak,że zostanie braciszek sam biedaczek.[/QUOTE]Ależ skąd, szczeniaczek jest w typie kaukaza, a nie Savahny! Spójrz na ryjek.... (spojrz na misia, lala...lalalalalalal....) Quote
erka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Fajna ta sunieczka, jak ona taka delikatna przeżyła w tym lesie. Dopiero szczęśliwe bidulki w tych piernatach:), A szczeniaczka to w końcu jej córeczka, czy nie? Jakie imię damy suni, bo chyba nie Szarka II:cool3:. Może Silva? Quote
wegielkowa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='erka']Fajna ta sunieczka, jak ona taka delikatna przeżyła w tym lesie. Dopiero szczęśliwe bidulki w tych piernatach:), A szczeniaczka to w końcu jej córeczka, czy nie? Jakie imię damy suni, bo chyba nie Szarka II:cool3:. Może Silva?[/QUOTE] Może być np. Szarka Dwa albo Santa Dwa. Quote
ewelinka_m Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='savahna']Ogłosiłam szczeniaki z takimi fotkami jak są na Kraków.Jutro moze Agata Pepe im zrobi na Warszawę.:roll: [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szczeniaki-mix-ratlerek-dramatycznie-pilna-adopcja-W0QQAdIdZ438442536[/URL][/QUOTE] [B]wstawiałam więcej fotek kiedyś Savciu![/B] angowa a co w końcu z Bońkiem? nikt nie pyta co u Dantusia..to ja też nic nie powiem:obrazic: Quote
divia_gg Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ewelinka_m'] nikt nie pyta co u Dantusia..to ja też nic nie powiem:obrazic:[/QUOTE] Juz wystarczy tych karnych fochów. Dawaj, co tam:)? Quote
savahna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ewelinka_m'][B]wstawiałam więcej fotek kiedyś Savciu![/B] [B][COLOR=#ff0000]Taaaak???????:-o[/COLOR][/B] nikt nie pyta co u Dantusia..to ja też nic nie powiem:obrazic:[/QUOTE] A myślałam,że tylko ja foszę??:diabloti::cool3: Quote
savahna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ewelinka_m']nikt nie pyta co u Dantusia..to ja też nic nie powiem:obrazic:[/QUOTE] No ale mnie to powinnaś powiedzieć, bo go ogłosiłam z raz czy dwa....:mad::mad: Aaaa przecież wiem dt na ds się zmieniło.:eviltong::eviltong: Haaa a ja coś jeszcze wiem, ale nie powiem, bo by mnie wegielkowa zabiła chyba, zresztą nie wiem czy wiem.:p:lol: Quote
erka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jak to wiesz??? To derekcja nie wie, a Ty wiesz??? Proszę mnie tu szybko infromować i o Dantusiu również:mad:. Quote
wegielkowa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='erka']Jak to wiesz??? To derekcja nie wie, a Ty wiesz??? Proszę mnie tu szybko infromować i o Dantusiu również:mad:.[/QUOTE] Derekcja niech sprawnie i szybko informuje, bo wycieki są spore.............................:diabloti: Quote
savahna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='erka']Jak to wiesz??? To derekcja nie wie, a Ty wiesz??? Proszę mnie tu szybko infromować i o Dantusiu również:mad:.[/QUOTE] O Dantusiu to ja nic nie wiem,szczelam tak....:eviltong: Ale mam mega przeciek od wegielkowej.:multi::multi: Quote
wegielkowa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A dlaczego Savahna nie zaśmieca wątku Daszą? Wygląda, jakby miała zezowate oczka ze szklanych koralików:evil_lol: [IMG]http://bezdomne.pl/photos/d7d571a38db02d276200412a58628cb0.JPG[/IMG] Quote
wegielkowa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='ang']przysięgam, że defraudacja nie była moim celem:oops: trza było mi w łeb dać wcześniej...[/QUOTE] Za karę:diabloti: zrobisz szybki bazarek z kilku moich fantów:evil_lol:. Kiedy możesz zacząć? Quote
ewab Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='ewelinka_m'] nikt nie pyta co u Dantusia..to ja też nic nie powiem:obrazic:[/QUOTE] Pytają i co? [quote name='erka']Jak to wiesz??? To derekcja nie wie, a Ty wiesz??? Proszę mnie tu szybko infromować i o Dantusiu również:mad:.[/QUOTE] O Derekcjo, coś sytuacja nie teges:) [quote name='savahna'] Ale mam mega przeciek od wegielkowej.:multi::multi:[/QUOTE] Jakieś takieś CBA się porobiło. Quote
divia_gg Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 no widze ze tu grubsze rzeczy sie kroja, a postronnym sie oszczedza informacji... No ale zeby dyrekcja nie wiedziala, to juz skandal na skale wojewodzką jest. Quote
mira145 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A o Ajkę nikt nie pyta:shake:,że chce ją do domku? No tak na zawsze...A tak właściwie to jej najlepiej pasowałby domek z ogródkiem, bo o prowadzeniu na smyczy nie ma mowy! Rzuca się jak ryba wyciągnięta z wody kiedy jej zakładam smycz:razz: ! I to taki mały zadzior-pilnuje miski : sama nie zje i drugiemu nie da:diabloti:! W domu jak jest to tylko na chwilkę,żeby coś ukraść ,zrobić ku.e albo siiiii i już jej nie ma:evil_lol:! Do człowieka jest baaaardzo przytulaśna i uwielbia być myziana:p . Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa']A dlaczego Savahna nie zaśmieca wątku Daszą? [COLOR=#ff0000]Daszeńka boi się błysku fleszy[/COLOR]:eviltong::cool1:[COLOR=#ff0000]Męczę ją w temacie jedynie w celu pozyskania kilku fot do ogłoszeń[/COLOR]:diabloti:[COLOR=#ff0000] Poza tym staram się nie ujawniać,że jestem nawiedzona jak jakiś kundel do mnie trafia..zawsze jest najwspanialszy.:lol::lol::lol:[/COLOR] [B]Wygląda, jakby miała zezowate oczka ze szklanych koralików[/B]:evil_lol:[/QUOTE] Wiesz co...........:placz: Chyba Ty!:eviltong::diabloti::mad: Nie ukrywam,że po znajomości jest ogłaszana DASZEŃKA [B]szczeniak mix szary Elkhund[/B]:loveu: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/846/elkhundszary.jpg/"][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/8143/elkhundszary.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Norwegian_Elkhound.jpg/250px-Norwegian_Elkhound.jpg[/IMG] na Warszawę [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DASZA-szczeniak-suczka-3-mies-srednia-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ438857603[/URL] i Kraków. [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DASZA-szczeniak-suczka-srednia-plowa-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ438721901[/URL] [quote name='mira145'] bo o prowadzeniu na smyczy nie ma mowy! Rzuca się jak ryba wyciągnięta z wody kiedy jej zakładam smycz:razz: ! .[/QUOTE] A nie można próbować przypiąć smycz i żeby sobie tak luzem chodziła i się przyzwyczajała. Edited December 10, 2012 by savahna Quote
wegielkowa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Rambo jedzie za Warszawę do ds:). Kwestia dogadania transportu:). Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='wegielkowa']Rambo jedzie za Warszawę do ds:). Kwestia dogadania transportu:).[/QUOTE] O rany...:crazyeye: Na prawdę??:lol: Ale news.:cool1: Quote
divia_gg Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Linssi']Ja tez wiem o Dantusiu, a wy nie :P[/QUOTE] Ale świnki... No przy powniedzialku tak wkurzac czlowieka... Quote
Recommended Posts