wegielkowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='ewelinka_m']Mag.duniu a przyjmiesz nową lokatorkę do kojca jak mnie wygnają? :evil_lol: [URL="http://tablica.pl/oferta/hultaj-5-miesieczny-przepiekny-pies-w-typie-jamnika-IDSmEB.html"][/URL][/QUOTE] Ja wystawię stałą deklarację za hotel dla Ciebie ewelinko_m (i Twojego rugbystę), tylko weź, cholera jasna, tę sky-kę do siebie:placz:. Quote
ewab Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wczoraj kieleccy radni uchwalili program opieki nad bezdomnymi zwierzętami oraz zapobiegania bezdomności zwierząt: [URL="http://www.bip.kielce.eu/c/portal/layout?p_l_id=23784&p_p_id=Portlet_Content_Details_WAR_editorcmwebportlet_INSTANCE_BAkP&p_p_action=0&_Portlet_Content_Details_WAR_editorcmwebportlet_INSTANCE_BAkP_contentOid=ZW93dn4xZTE2Nzk5Zi03ZGUyLTE4YmItOTU2Zi0xZjVkNDY1ODJhODl%2BcGx%2BMS4x#p_Portlet_Content_Details_WAR_editorcmwebportlet_INSTANCE_BAkP"]http://www.bip.kielce.eu/c/portal/la..._INSTANCE_BAkP[/URL] (załącznik do uchwały) Frytka cudna:) Quote
ang Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kolega z pracy, który dziś jechał od Krakowa mówił, że na węźle w Chęcinach biegają przy drodze suki a za nimi tabuny psów, dwa już zabite na drodze były:( Quote
mag.da Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 No i nie pojechałam z Frytką do weta, bo mój wóz drabiniasty był łaskaw akurat dzisiaj się rozkraczyć :roll: Ale niezawodny duet transportowy Węgielkowa + Ewelinka_m :loveu: przyjechał po pannicę więc wizyta się odbędzie. [SIZE=1] A może to los tak chciał, żeby Ewelinka przyjechała po Frytkę? :diabloti:[/SIZE] Quote
divia_gg Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='ang']kolega z pracy, który dziś jechał od Krakowa mówił, że na węźle w Chęcinach biegają przy drodze suki a za nimi tabuny psów, dwa już zabite na drodze były:([/QUOTE] Boshe to niedaleko mnie. Ale chyba nie mam sily psychicznej nawet sie w to angazowac... Quote
ang Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) a jednak:) a przy okazji [B]mag.da[/B] - czy się praktykuje jakieś rozliczenie indywidualne na wątku psiaka, który taki wątek ma, czy ogólne na kieleckim? pytam bo nie wiem, a zastanawiam się czy jak będę dofinansowywać Frytkę, to mam wpłacać na Kielce i będzie rozdzielane wg potrzeb czy też powinnam jakoś do Ciebie bezpośrednio - mnie tam wszystko jedno, chciałabym się dostosować do panujących zasad:) Edited March 16, 2012 by ang Quote
ewelinka_m Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 przesyłamy pozdrowienia z Frytusią leżącą u moich stóp :loveu: Quote
mag.da Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 ang co do wpłat, to zapytaj erkę ;) Frytka dziś się wczasuje u Ewelinki (ciekawe czy jeszcze do mnie wróci :evil_lol:) Ewelinko, to może jakieś fotki pościelowe poczynisz? :loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='mag.da'] Frytka dziś się wczasuje u Ewelinki (ciekawe czy jeszcze do mnie wróci :evil_lol:) Ewelinko, to może jakieś fotki pościelowe poczynisz? :loveu:[/QUOTE] Fotaski będą,ale to naj do takiego szoł musimy się odpowiednio przyszykować. Savahniu może nam dasz namiary na tą swoją fryzjereczkę :evil_lol::evil_lol: Quote
wegielkowa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='ewelinka_m']Fotaski będą,ale to naj do takiego szoł musimy się odpowiednio przyszykować. Savahniu może nam dasz namiary na tą swoją fryzjereczkę :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie zapomnij wstawić fotasków naszego Komandosa wraz z pięknym opisem pana opiekuna Stasia. Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie zapomnij wstawić fotasków naszego Komandosa wraz z pięknym opisem pana opiekuna Stasia.[/QUOTE] Bardzo prosimy :) Quote
wegielkowa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jestem po rozmowie tel. z Wiolą Szarkową. Szarunia rządzi całym podwórkiem:evil_lol: i swoim Misiem:lol:. Śpią razem w jednej budzie:lol:, mimo że są dwie. Szarka wywala wszystkie kocyki z budy:roll: i uwielbia kopać doły:shake:. Goniła koty, ale już jej się odechciało. Podobno rano, jak się obudzą, rytualnie "zagryzają się z Misiem":evil_lol: Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='wegielkowa']jestem po rozmowie tel. z Wiolą Szarkową. Szarunia rządzi całym podwórkiem:evil_lol: i swoim Misiem:lol:. Śpią razem w jednej budzie:lol:, mimo że są dwie. Szarka wywala wszystkie kocyki z budy:roll: i uwielbia kopać doły:shake:. Goniła koty, ale już jej się odechciało. Podobno rano, jak się obudzą, rytualnie "zagryzają się z Misiem":evil_lol:[/QUOTE] Strasznego psa wcisnęłyście Pani Wioli - szkodnik i agresor :diabloti: Quote
savahna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Marianka na Warszawę(pakiet25) [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MARIANKA-sterylizowana-rodzinna-lagodna-srednia-suczka-za-darmo-W0QQAdIdZ363602759[/url] Szarka debeściaczek. Quote
savahna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Porcja pozytywnej energii.Można się podłączyć!:p:p:p [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/857/aaaap3170035.jpg/"][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/6810/aaaap3170035.jpg[/IMG][/URL] [LIST] [*][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg39/scaled.php?server=39&filename=dsc01336fb.jpg&res=medium[/IMG] [/LIST] Quote
ewelinka_m Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 no to może pozytywna energia będzie i tu jak panu Azje zawieziemy :razz: meili od pana dostałam 5 w ciągu minuty .. "[COLOR=#500050]Witam ja w sprawie tego pieska te ogloszenie jest nadal aktualne"[/COLOR] "Bo ja chcem dla coreczek a do tego zakochalem sie w tym piesku jak go tylko zobaczylem na zdieciu jest cudny przeuroczyy i kochany" to co Ereczko podać kontakt do Ciebie ? :evil_lol: Quote
erka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Przykro mi bardzo , ale pan się spóźnił i choć bardzo [B]chcem,[/B] to mu Azji nie oddam:diabloti:. Azja jedzie jutro z węgielkową pod Poznań:multi::multi:. Bedzie miała do towarzystwa kotka, królika i i jeszcze jakiegos zwierza;). Quote
andzia69 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Erka...a która to Azja?:oops: czy Wungielkowa będzie może pomykać przez Aleksandrów Łodzki? już wiem, która to Azja...a ja myslalam, ze to Marianki1 i 2:);) Edited March 17, 2012 by andzia69 Quote
erka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Andzia69, to musisz jej zapytać, bo nie wiem, czy bedzie przez Łódź, czy Piotrków-Kalisz. A dużego masz zwierza do zawiezienia, bo jedzie jeszcze z innymi osobami, więc nie wiem, czy bedzie miejsce. Quote
andzia69 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='erka']Andzia69, to musisz jej zapytać, bo nie wiem, czy bedzie przez Łódź, czy Piotrków-Kalisz. A dużego masz zwierza do zawiezienia, bo jedzie jeszcze z innymi osobami, więc nie wiem, czy bedzie miejsce.[/QUOTE] mam do przywiezienia:( Hektora-teriera:( Quote
wegielkowa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='erka']Przykro mi bardzo , ale pan się spóźnił i choć bardzo [B]chcem,[/B] to mu Azji nie oddam:diabloti:. Azja jedzie jutro z węgielkową pod Poznań:multi::multi:. Bedzie miała do towarzystwa kotka, królika i i jeszcze jakiegos zwierza;).[/QUOTE] erka, a gdzie ten pan mieszka? To może bliżej do niego niż do Poznania?..................:diabloti::diabloti: Quote
savahna Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [B]Co z domkami Tinki i gówniarstawa kaczyńskiego?![/B]:roll: Erciu:loveu:, czy ja mogłabym prosić (jesli to nie zbytni kłopot :oops::oops::oops:) o zamieszczanie info o szykujacych sie potencjalnych domkach coby nie klikać na darmo w klawiaturę:p Quote
erka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Savahno, oczywiście mozna by było wczesniej mówic o zapowiadających sie domkach, gdyby ludzie, z którymi mamy do czynienia byli choc troche odpowiedzialni. Szykował się juz domek dla Frajdy, dla Marianki,ludzie byli juz umówieni, mieli przyjechac, nie pojawili się , oczywiście nawet nie raczyli zadzwonic,że rezygnuja. Tinka miała juz jechać z węgielkowa do Piotrkowa, w ostatnim momencie dziewczyna zrezygnowała. O tym,ze Azja pojedzie do Poznania na 100% było wiadomo dopiero wczoraj i wtedy napisałam. Wczoraj tez wybrałam z bardzo wielu ofert beznadziejnych dobry domek dla Tinki w Krakowie. Jest tez chętna kobieta na dwie suńki kaczyńskie koło Bochni, ale jest to miejsce, gdzie nie oddam psa bez sprawdzenia, bo nie jestem go pewna. Pisze od trzech dni pw do róznych osób z Krakowa i okolic z prośbą o wizyte pa i zero odzewu . Chyba tak samo bedziemy my traktowac prosby innych o pomoc w wizytach, bo zwykle starłysmy sie w miarę możliwości pomagac, a jak nie, to chociaz odpisywałam , jeżeli nie było to możliwe. Aaa....i dzisiaj ma pan oglądać Frajde, ale czy przyjedzie, jak zwykle nie wiadomo. Quote
savahna Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Bardzo dziekuję za obszerne info.:lol: Ja wiem jak jest, ale jakiś lekki cynk mogłabyś jednak mimo wszystko....;) To wtedy zmienić mogę priorytety.:p Quote
mag.da Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Azja pojechała z Węgielkową i Ewelinką na razie do Kielc, a po południu wyrusza do Poznania :) W domku podobno już czeka komitet powitalny, zakupy dla Azji zrobione :lol: Frytka przyjechała. Zapoznała się z psami, trochę burczała ze strachu, ale nie jest źle ;) Pan od Frajdy jak na razie nie dzwonił, ale może jeszcze się odezwie. Quote
Recommended Posts