savahna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Jaaga']Niestety, nie znam się na wiekszych rasach. Jednak j[B]esli chcesz wiedziec, to zapraszam do licytacji super encyklopedii psów z tego bazarku: [/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02"]http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02[/URL]. Z tym ogromnym dziełem w przyszłości na pewno każdego psa przypasujesz pod jakaś rasę. .[/QUOTE] Bravooo Jaaga. Zagrywka godna wegielkowey.:klacz::klacz::klacz: mag.da super foty. Dostałam zapytanie o Santę. Miałam wysłać erce ale...czy mógłby ktoś najpierw PRZETŁUMACZYĆ?!:saint1: [B][COLOR=red][I]czy to jakis rasowy .np mieszkam w kraszewicach do ile razy bendzieta przyjezdzac z dalega [/I][/COLOR][/B][COLOR=black]Ja to chyba zacznę ogłaszać w pampersach...[/COLOR][B][COLOR=red][I]:p [/I][/COLOR][/B] Quote
Linssi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='savahna'] [B][COLOR=red][I]czy to jakis rasowy .np mieszkam w kraszewicach do ile razy bendzieta przyjezdzac z dalega [/I][/COLOR][/B][/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a ja np. mieszkam w bloku i mam blizko fszendzie :evil_lol: Quote
savahna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Linssi']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a ja np. mieszkam w bloku i mam blizko fszendzie :evil_lol:[/QUOTE] Linssi, ale tu nie nic do śmiacia.Erka mnie przecież zabije jak jej nieprzetłumaczone wyślę...:placz: [U]Na skutek działań podprogowych, wbrew własnej woli [/U]ogłosiłam dodatkowo AMY-cudne oczy piękny szczeniak, na Warszawkę. dziesięć serwisów, reszta to już jutro:cool3::cool3::cool3: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMY-cudne-oczy-sliczny-szczeniak-srednia-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356850235[/url] Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='savahna']Linssi, ale tu nie nic do śmiacia.Erka mnie przecież zabije jak jej nieprzetłumaczone wyślę...:placz: [U]Na skutek działań podprogowych, wbrew własnej woli [/U]ogłosiłam dodatkowo AMY-cudne oczy piękny szczeniak, na Warszawkę. dziesięć serwisów, reszta to już jutro:cool3::cool3::cool3: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMY-cudne-oczy-sliczny-szczeniak-srednia-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356850235[/url][/QUOTE] Do jutra Warszawa ma czas, mój TZ jedzie popołudniu.Warszawo dzwoń. Quote
Linssi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='savahna']Linssi, ale tu nie nic do śmiacia.Erka mnie przecież zabije jak jej nieprzetłumaczone wyślę...:placz: [U]Na skutek działań podprogowych, wbrew własnej woli [/U]ogłosiłam dodatkowo AMY-cudne oczy piękny szczeniak, na Warszawkę. dziesięć serwisów, reszta to już jutro:cool3::cool3::cool3: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMY-cudne-oczy-sliczny-szczeniak-srednia-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356850235[/url][/QUOTE] Jam jest profesjonalny tłumacz, co prawda nie z polskiego na nasze, ale czuje sie w obowiazku :D Uwaga, tlumacze: "Azaliż ukazany w waćpanny ogłoszeniu pies, pochodzi z rodu znanego a szanowanego? Gród mój Kraszewicami zwan i stądże rychło do waćpanny posyłam gońca z zapytaniem, czyż nie zamierza waćpanna posłać przez moje kraja swego powozu, by psa napomnianego na włości me dostarczyć?" Quote
divia_gg Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Linssi']Jam jest profesjonalny tłumacz, co prawda nie z polskiego na nasze, ale czuje sie w obowiazku :D Uwaga, tlumacze: "Azaliż ukazany w waćpanny ogłoszeniu pies, pochodzi z rodu znanego a szanowanego? Gród mój Kraszewicami zwan i stądże rychło do waćpanny posyłam gońca z zapytaniem, czyż nie zamierza waćpanna posłać przez moje kraja swego powozu, by psa napomnianego na włości me dostarczyć?"[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myslze ze tlumaczenie godne przekazania :evil_lol: Quote
erka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Kocham takie maile:diabloti:. Z tego gatunku dzisiejszy sms: "nazywam sie monika mam 2 dzieci i chciałam sie dowiedziec jakiej rasy sa prezentowane szczeniaki bo chodzi o dzieci a także o miejsce dla jednego":crazyeye::diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 W końcu powstał :) Zapraszam :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223480-Dla-Albinki-i-Tasze%C5%84ki-filmy-na-d%C5%82ugie-wieczory-przewodniki-na-d%C5%82u%C5%BCsze-dni-do-29.02?p=18686823#post18686823"][COLOR=green][B]FILMY NA DŁUGIE WIECZORY - PRZEWODNIKI NA DŁUŻSZE DNI DLA ALBINKI I TASZY ZAPRASZAM [/B][/COLOR][/URL] Quote
savahna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='erka']Kocham takie maile:diabloti:. chodzi o dzieci a także o miejsce dla jednego":crazyeye::diabloti:[/QUOTE] No dobre....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odreagować stresy dnia codziennego można.:lol: Ja pamiętam takie napisane przeze mnie zdanie w wypracowaniu : "Chłopiec szedł gwiżdżąc chodnikiem" O co tej nauczycielce chodziło to do dziś nie wiem.:stupid: A przy okazji w osobie Linssi ujawnił się długo skrywany talent literacki. Erka tego nie czytaj! [COLOR=silver][B]Wegielkowa Ty jesteś otwarta na odważne propozycje, co byś powiedziała jak byśmy teraz ogłosili psy w stylu STARPOLSKIM?![/B][/COLOR] Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='erka']Kocham takie maile:diabloti:. Z tego gatunku dzisiejszy sms: "nazywam sie monika mam 2 dzieci i chciałam sie dowiedziec jakiej rasy sa prezentowane szczeniaki bo chodzi o dzieci a także o miejsce dla jednego":crazyeye::diabloti:[/QUOTE] Czy Monika jest z Warszawy? Bo ja dzisiaj zamawiałam Warszawę:roll: Erka daj mi namiar na Monikę. Kto mieszka na Podkarczówce? Quote
erka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Węgielkowa, nie wiem skąd jest monika, ale nie będę sie dowiadywać,bo miejsce może dobre dla Ciebie, ale nie dla szczeniorek Mariankowych:evil_lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja to się zastanawiam czy Monika chce psa czy do psa dołożyć Wam dzieci , chyba szuka miejsca dla jednego ... Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='erka']Węgielkowa, nie wiem skąd jest monika, ale nie będę sie dowiadywać,bo miejsce może dobre dla Ciebie, ale nie dla szczeniorek Mariankowych:evil_lol:.[/QUOTE] a to coś mnie chyba ominęło :hmmmm: nie wiedziałam, że Węgielkowa teraz za szczeniaka jednego rasowego robi :diabloti: Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='erka']Węgielkowa, nie wiem skąd jest monika, ale nie będę sie dowiadywać,bo miejsce może dobre dla Ciebie, ale nie dla szczeniorek Mariankowych:evil_lol:.[/QUOTE] Skoro usłyszała moje wołanie to na pewno monisia-matka dzieci, dobrym człowiekiem jest. Pytam się grzecznie Erosław, czy z Warszawy jest ta wielokrotna rodzicielka? Quote
ang Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Ja to się zastanawiam czy Monika chce psa czy do psa dołożyć Wam dzieci , chyba szuka miejsca dla jednego ...[/QUOTE] o to, to, właśnie, tak samo pomyślałam! chce się jednego dziecka pozbyć!! Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='ang']o to, to, właśnie, tak samo pomyślałam! chce się jednego dziecka pozbyć!![/QUOTE] Ciekawe ile to dziecko lat ma, bo może już dorosłe? I czy samiec czy samica? Quote
Agata P Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='savahna'] Jeszcze[B] AGATKA[/B] im robi:razz: (Agata to aluzja, jakbyś nie zakumała:evil_lol:)[/QUOTE] Zakumała,zakumała :p zrobi jutro ..........na Warszawę co?:roll: Quote
ewab Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='wegielkowa']Ciekawe ile to dziecko lat ma, bo może już dorosłe? I czy samiec czy samica?[/QUOTE] Oj wegielkowa, a czy interesuje Cię czy wysterylizowany/wykastrowany:evil_lol:. Quote
Ania102 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 POMOCY: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/223507-Mały-szczeniak-wyrzucony-na-stacji-benzynowej-Skaryszew-(woj.-mazowieckie[/URL]) Szczeniak na stacji nawet nie wiem której. Moze znacie kogoś z okolic? Proszę zajrzyjcie Quote
ang Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='wegielkowa']Ciekawe ile to dziecko lat ma, bo może już dorosłe? I czy samiec czy samica?[/QUOTE] a co? dla samca znalazłby się u Ciebie dt?:diabloti: jakby to był samiec alfa to i ja bym się zastanowiła.... Quote
divia_gg Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jak w tym roku z 1%? Tak samo jak w zeszlym? Dajcie znac, bo sie rozliczam:) Quote
ang Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 dziewczyny drogie, dajcie namiar na dobrego weta, który ma mozliwość pełnej diagnostyki, do tej pory jeździliśmy do "czterech łap", ale mam wątpliwości Quote
erka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='divia_gg']Jak w tym roku z 1%? Tak samo jak w zeszlym? Dajcie znac, bo sie rozliczam:)[/QUOTE] Divia_gg , info o 1% na 1 stronie wątku:). Ang, trudne pytanie zadajesz:cool1:. Piszę pw. Dzisiaj mam dobrą wiadomość:). Nerunia poszła do fajnego domku w Kielcach, Na Stoku będzie mieszkać:). Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jak ktoś ma chwilę popodrzucajcie proszę bo kicha straszna na tym bazarku :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/223480-Dla-Albinki-i-Tasze%C5%84ki-filmy-na-d%C5%82ugie-wieczory-przewodniki-na-d%C5%82u%C5%BCsze-dni-do-29.02?p=18686823#post18686823[/url] Quote
Recommended Posts