Angel Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tola znasz jakąś cioteczke z Poznania ? Pomożcie mi znaleźć kogoś na jutro! Bo pan chce po pieska przyjechać już jutro! Quote
Tola^^ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tu cioteczki z Poznania Asior Ania z Poznania Zaraz więcej cioteczek poszukam.... Quote
Tola^^ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Naturino izabelka_70 ms_arwi - mieszka w Murowanej Goślinie lecz może będzie mogła przeprowadzić wizytę Quote
Tola^^ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zeberka4 - jest teraz na dogo ***kas Weronia Ninka Okamia Quote
Angel Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 kurcze musze uciekać :( moze ktoś napisać ? ja poprosze o dokładny adres i wrazie co podam nr tego pana. Quote
zeberka4 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jutro jade do Poznania gdzie miałoby to być? piszcie na pw Quote
Tia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zeberka4 napisał(a):Jutro jade do Poznania gdzie miałoby to być? piszcie na pw Jak tylko Angel się pojawi na dogo wszystko napiszę:) Quote
danka4u1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Miałam problemy z netem, pisaniem postów i milczałam i CIERPIAŁAM, ale warto nyło:multi::multi: Mój ulubieniec Karuś ma DOMEK!!! Sprawdzcie, dziewczyny, proszę , w jakich warunkach będzie Karusek. Przeczytałam, że możliwe będą wizyty poadopcyjne i psiak nie rozpłynie się nam we mgle:shake: Wiem, moze chucham na zimne, ale to przyszłość naszego psa i tak miło po różnych smutnych doświadczeniach na dogo zobaczyć zdjęcie radosnego psa w swoim domku i mieć co jakiś czas relację z jego życia. Czekam na jutrzejszy dzień. Nie wiem, czy to udogodnienie techniczne pozwoli wysłać mi ten post i czy jutro uda mi się tutaj wejść, ale jestem myślami z Wamii KARUSKIEM:multi::multi: Quote
Piromanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zeberka4 napisał(a):dzisiaj jestem umówiona na 15 zobaczymy Bardzo dziękuję, kochana!!! Trzymam kciuki! Jeśli wszystko sięuda - Karo jeszcze dzisiaj pojedzie do DOMU! Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czekamy na wieści jak będzie już po wizycie przed-adopcyjnej... Mam nadzieje że wszystko będzie ok :D Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Byłam na wizycie wypadła trochę wcześniej,wizyta wypadła bardzo pomyślnie, Pan Maciej bardzo rozsądny i dobrze mówiący człowiek,warunki dobre,zgoda właścicielki na posiade zwierzat w domu, wybrał Karo dlatego ze przypomina mu jego poprzedniego psa.Wie że trzeba mu da czas na oswojenie się,pies na wakacje z Nim, PO PROSTU BARDZO KONKRETNY CZŁOWIEK Piękny duzy ogórdek do wylatania ale piesek bedzie w domu, jak coś mogę przeprowadzi wizyte poadopcyjną :) bede dzwonic do Angel :D Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Super że pomyśli wypadła wizyta ! :loveu: I nasz Karuś będzie mieć wspaniały domek! Angel a Pan Maciej sam po niego przyjedzie czy Karuś pójdzie do DT aż do Pana Maciej po niego nie przyjedzie.. Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pan Maciej chciał jechac po niego dzisiaj ale już nie zdąrzy ,jutro święto więc mówił że moze w piątek go odbierze żeby miec go na długi weekend żeby się zaaklimatyzował, napewno bedzie dzwonic Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 dziękuje że dzwoniłas zeberka ale byłam w szkole i nie mogąłm odebrać :) superr superr superr!! jak ja sie ciesze!! :) mój kochany piesiu ma dom! :) Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No i się udało, w piątek akurat będziemy w Schronisku wiec osobiście także będziemy mogły poznać pana:) Cudnie, że wszystko się udało:multi: Karuś doczekał się domu!:) Quote
Piromanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Uwielbiam taki błyskawiczne, szczęśliwe historie!!! Ciesze się ogromnie i życzę Karuniowi szczęścia na nowej drodze życia! Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 ZAPRASZAM NA WĄTEK NEGRY: http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-mała-suczka-chce-wkońcu-znaleźć-DS!-Czynajdzie-sie-ktoś-kto-ją-pokocha Quote
Mersi1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mi niestety przez ostatnie dni nie działała Dogomania, i nie mogłam tu śledzić losów Kara. Ale Angel była tak dobra i powiedziała mi co się dzieje na jego wątku :) Bardzo się cieszę że idzie do domku :) I to już pojutrze :D Super:) wszyscy się cieszymy :) Quote
Recommended Posts