Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zeberka4 napisał(a):
Jutro jade do Poznania gdzie miałoby to być? piszcie na pw

Jak tylko Angel się pojawi na dogo wszystko napiszę:)

Posted

Miałam problemy z netem, pisaniem postów i milczałam i CIERPIAŁAM, ale warto nyło:multi::multi: Mój ulubieniec Karuś ma DOMEK!!! Sprawdzcie, dziewczyny, proszę , w jakich warunkach będzie Karusek.
Przeczytałam, że możliwe będą wizyty poadopcyjne i psiak nie rozpłynie się nam we mgle:shake: Wiem, moze chucham na zimne, ale to przyszłość naszego psa i tak miło po różnych smutnych doświadczeniach na dogo zobaczyć zdjęcie radosnego psa w swoim domku i mieć co jakiś czas relację z jego życia.
Czekam na jutrzejszy dzień. Nie wiem, czy to udogodnienie techniczne pozwoli wysłać mi ten post i czy jutro uda mi się tutaj wejść, ale jestem myślami z Wamii KARUSKIEM:multi::multi:

Posted

Byłam na wizycie wypadła trochę wcześniej,wizyta wypadła bardzo pomyślnie, Pan Maciej bardzo rozsądny i dobrze mówiący człowiek,warunki dobre,zgoda właścicielki na posiade zwierzat w domu, wybrał Karo dlatego ze przypomina mu jego poprzedniego psa.Wie że trzeba mu da czas na oswojenie się,pies na wakacje z Nim, PO PROSTU BARDZO KONKRETNY CZŁOWIEK
Piękny duzy ogórdek do wylatania ale piesek bedzie w domu, jak coś mogę przeprowadzi wizyte poadopcyjną :)
bede dzwonic do Angel :D

Posted

Super że pomyśli wypadła wizyta ! :loveu:
I nasz Karuś będzie mieć wspaniały domek!
Angel a Pan Maciej sam po niego przyjedzie czy Karuś pójdzie do DT aż do Pana Maciej po niego nie przyjedzie..

Posted

Pan Maciej chciał jechac po niego dzisiaj ale już nie zdąrzy ,jutro święto więc mówił że moze w piątek go odbierze żeby miec go na długi weekend żeby się zaaklimatyzował, napewno bedzie dzwonic

Posted

dziękuje że dzwoniłas zeberka ale byłam w szkole i nie mogąłm odebrać :) superr superr superr!! jak ja sie ciesze!! :) mój kochany piesiu ma dom! :)

Posted

No i się udało, w piątek akurat będziemy w Schronisku wiec osobiście także będziemy mogły poznać pana:)
Cudnie, że wszystko się udało:multi: Karuś doczekał się domu!:)

Posted

Mi niestety przez ostatnie dni nie działała Dogomania, i nie mogłam tu śledzić losów Kara.
Ale Angel była tak dobra i powiedziała mi co się dzieje na jego wątku :)
Bardzo się cieszę że idzie do domku :)
I to już pojutrze :D
Super:) wszyscy się cieszymy :)