Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zeberka4']poproscie kogos o wizyte poadopcyjną ,kogos kto jest z Poznania!
.
Dobrze by było. Myslę, że Pan nie poszczuje tego kogoś Z WIZYTĄ....psami :evil_lol:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel napisał(a):
kurcze troche zaczynam sie martwić... wgl nie dostałam żadnej odpowiedzi :( na nk, gg pisałam i nic ! wizyta to byłby dobry pomysł :)

A dzwoniłaś do niego ??

Posted

mam wiadomość od pana :) Więc tak: pan Maciej powiedział że jak obiecał mi zdjęcia to prześle i porobi je jak tylko znajdzie chwile czasu. Karo jest pełnym radości i energii psem. Uwielbia sie bawić i ciągle szaleje-jakby wstąpił w niego szczeniak ;) Ciągle praktycznie merda ogonem.

• 3 weeks later...
Posted

zeberka4 napisał(a):
ciesze sie ze ma dobrze :) ale fotki prosimy

Karuś, Tobie tez kibicowałam i martwiłam się Twoim losem, ale ty masz już dom. Dobrze, że chociaż Ty, ale pokaż nam pychola.

• 2 months later...
Posted

Wkońcu pan przesłał mi zdjęcie aktualne :)

No i u Kara wszystko w jak najlepszym porządku, ma spory apetyt ale dużo spaceruje :) Uwielbia się łasić i biegać. Jest zdrowy i pełen energii :)

• 2 months later...
Posted

danka4u1 napisał(a):
Macie jakies wiadomości o Karusiu? Wszystko u niego w porzadku?

wiadomości mam.. wszystko okej :) ale żadnych zdjęc nie mam niestety.. i wiadomość takze nizbyt wyczerpująca :(