danka4u1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='zeberka4']poproscie kogos o wizyte poadopcyjną ,kogos kto jest z Poznania! . Dobrze by było. Myslę, że Pan nie poszczuje tego kogoś Z WIZYTĄ....psami :evil_lol: Quote
zeberka4 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='danka4u1']Dobrze by było. Myslę, że Pan nie poszczuje tego kogoś Z WIZYTĄ....psami :evil_lol: tez tak myśle,Angel może popytac o ta wizytę? Quote
Angel Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 kurcze troche zaczynam sie martwić... wgl nie dostałam żadnej odpowiedzi :( na nk, gg pisałam i nic ! wizyta to byłby dobry pomysł :) Quote
zeberka4 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 trzeba zacazc wysyłac pw po ludziach z poznania Quote
Tola^^ Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Angel napisał(a):kurcze troche zaczynam sie martwić... wgl nie dostałam żadnej odpowiedzi :( na nk, gg pisałam i nic ! wizyta to byłby dobry pomysł :) A dzwoniłaś do niego ?? Quote
Angel Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 mam wiadomość od pana :) Więc tak: pan Maciej powiedział że jak obiecał mi zdjęcia to prześle i porobi je jak tylko znajdzie chwile czasu. Karo jest pełnym radości i energii psem. Uwielbia sie bawić i ciągle szaleje-jakby wstąpił w niego szczeniak ;) Ciągle praktycznie merda ogonem. Quote
danka4u1 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Karuniu, cieszymy się, że jesteś wesoły i merdasz sobie z tej radości ogonkiem. Tak trzymać :multi: Quote
Tia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dobrze, że ma się dobrze:), no ale dalej czekamy na zdjęcia... Quote
zeberka4 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ciesze sie ze ma dobrze :) ale fotki prosimy Quote
danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 zeberka4 napisał(a):ciesze sie ze ma dobrze :) ale fotki prosimy Karuś, Tobie tez kibicowałam i martwiłam się Twoim losem, ale ty masz już dom. Dobrze, że chociaż Ty, ale pokaż nam pychola. Quote
Angel Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wkońcu pan przesłał mi zdjęcie aktualne :) No i u Kara wszystko w jak najlepszym porządku, ma spory apetyt ale dużo spaceruje :) Uwielbia się łasić i biegać. Jest zdrowy i pełen energii :) Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Śliczy nasz Karusek i..głośny, jak widać- szkoda, że nie słychać- na zdjęciu. Wspaniale, że wszystko w porządku, bo zaczynało to być niepokojące. Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Macie jakies wiadomości o Karusiu? Wszystko u niego w porzadku? Quote
Angel Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 danka4u1 napisał(a):Macie jakies wiadomości o Karusiu? Wszystko u niego w porzadku? wiadomości mam.. wszystko okej :) ale żadnych zdjęc nie mam niestety.. i wiadomość takze nizbyt wyczerpująca :( Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To już dobra wiadomość, Angel. Karuś ma dom, jest, żyje, a że nie lubi być fotografowany, to jego prawo...my i tak cieszymy się, że psina nie jest w schronie. Quote
Recommended Posts