Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Maciej napisał mi wczoraj tak:
"Karo je pije, jest zdrowy i uwielbia się bawić :). Nie mam jeszcze zdjęć ale jak obiecałem to jak tylko zrobie to wyśle"

• 2 weeks later...
Posted

Karuś od miesiąca jest w swoim domu, a my nadal czekamy na informacje i zdjęcia....i pewnie już tak zostanie...na pewno...
Pozostaje nam wierzyć, że pies znalazł swojego człowieka i swoje szczęśliwe miejsce na ziemi....
Tylko tak żal, że nie możemy zobaczyć tego, albo otrzymać choć strzęp informacji o psie.
Jesli jest szczęśliwy i bezpieczny,to dla nas już szczęście.

Posted

Jakiś pracowity ten pan...czy ma internet, czy bywa na dogo, czy potrafi zrobić zdjęcia????
Dzieki Angel za starania, ale widocznie na " pracowitych" nie ma sposobu...

Posted

dogo pan nie ma, internet owszem i zdjecia tez umie robic napewno.. sama jestem już nerwowa.. bo na poczatku obiecął ze bd pisał co u kara i przesle od razu zdjecia.. a teraz wyczerpujace jego odpowiedzi-"karo ma sie dobrze. Je pije i sie bawi" i wszystko na ten temat :(

Posted

Angel, wykazujesz i tak anielska cierpliwość, a zachowanie tego pana wskazuje tylko na lekceważenie nas...ale, co tam...jesli tylko pies je, pije i nawet bawi się....

Posted

Angel, wiem, że nadużywam Twojej cierpliwości, ale czy ten pies został zabrany gdzieś w pobliżu Ciebie.. nie pamiętam, nie mam czasu czytać wątku- czy pojechał gdzieś w świat.
Prawdopodobnie wszystko jest w porządku, ale człowiek powinien dać znać, co słychać..Chyba nie trzyma go na łańcuchu???

Posted

tak w sumie z jakieś 30 km odemnie mieszka-ale nie mam jak do niego pojechać. NIe pies nie jest na łańcuchu napewno.. pan dziś mi odpisał że jak tylko znajdzie chwile wyśle zdjęcia bo już je zrobił :) jest nadzieja.. ufff... oby tylko wysłał.

Posted

zeberka4 napisał(a):
Angel a dzwoniłas do Pana???
mogłabyś poprosić o zdjecia myslę ze nie odmówi

Odmówić pewnie nie odmówi, tylko chęci jakieś nie te:shake::shake:
Dzięki dziewczyny za wszystkie starania.
Mamy nadzieję, że Karuś jest zadbany i szczęsliwy.

• 2 weeks later...
Posted

poproscie kogos o wizyte poadopcyjną ,kogos kto jest z Poznania!
Ja nie dam rady, ale myślę ze napewno ktos sie zgodzi chocby dla dobra Karo żeby zobaczyc co sie z Nim dzieję.