Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ale on szczęśliwie wyszedł na tym zdjęciu :) Teraz to tylko domku mu brakuje... Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja myślę, że on wielkim głosem i bardzo żałośnie PROSI, PROSI O DOMEK !!!!!:-(:-( Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dobranoc Karusiu. Już niedługo będziesz spał na swojej kanapie. Śpij spokojnie, cioteczki zadbają o Ciebie. Wysylam link do wątku: pewnie też są duble, ale im nas więcej, tym szybciej piesek znajdzie swój domek. Quote
Wala2006 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pokaż się:) Kiedy wkońcu będziesz w swoim domku?? Quote
danka4u1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Karuś bardzo, barzdo prosi o zainteresowanie i wizyty cioteczek:roll::lol: Dziewczyny, rozesłałam mnóstwo wiadomości z linkiem, ale jak widać, nie ma zbyt dużego odzewu. Jakie mamy plany dotyczące Karusia? Zbieramy deklaracje, szukamy domku???? W jakich warunkach jest pies? Jak się czuje? Jak się zachowuje? To pytania do dziewczyn, które mają z nim kontakt na codzień. Napiszcie coś, zróbcie zdjęcia. Wątek marnieje i oby z Karuskiem nie stało się to samo. Quote
Tia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 danka4u1 napisał(a):Karuś bardzo, barzdo prosi o zainteresowanie i wizyty cioteczek:roll::lol: Dziewczyny, rozesłałam mnóstwo wiadomości z linkiem, ale jak widać, nie ma zbyt dużego odzewu. Jakie mamy plany dotyczące Karusia? Zbieramy deklaracje, szukamy domku???? W jakich warunkach jest pies? Jak się czuje? Jak się zachowuje? To pytania do dziewczyn, które mają z nim kontakt na codzień. Napiszcie coś, zróbcie zdjęcia. Wątek marnieje i oby z Karuskiem nie stało się to samo. Plany to znaleźć mu stały dom:D Najbardziej potrzebne są ogłoszenia, mnóstwo ogłoszeń aby go ktoś wypatrzył:) Nie ma po co zbierać deklaracji, jest o wiele więcej psiaków potrzebujących i zbierających deklaracji na DT lub na leczenia. A większość cioteczek już ma po uszy deklaracji, więc nie ma co obciążać... Karo radzi sobie w schronisku, nie jest gryziony, prędzej on woli pogonić jakiegoś psiaka, tylko czasami jakiś większy mu odda. Zdjęcia pewnie porobi mu Angel w sobotę, jak zawsze będzie sesja:D A jeżeli nie ona to ja:) Quote
danka4u1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To wspaniale, że Karo radzi sobie w schronisku. Miejmy nadzieję, że żaden większy pies mu nie odda.....:shake::shake: Czekamy na sesję zdjęciową. Quote
Tola^^ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tak jak mówi Tia Karo dobrze sobie razi w schronisku lecz bardzo chce przebywać z ludźmi i być blisko nich oraz być kochanym! Quote
danka4u1 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Witaj, Karuś.:lol::lol:. Gdybyś i Ty mógł miec swojego człowieka..... Quote
Wala2006 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Śliczne fotki :) Karuś taki kochany a już tyle w schronie siedzi :( Quote
Wala2006 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pokaż się!!! Karo co tak długo na domek czekasz??? Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Witam ślicznego Karusia! Nasz psiaczek taki śliczny a domku nie widać :( Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tu jest ogłoszenie Kara na kupiepsa.pl zrobiłam mu ogłoszenie ponieważ tamte jest z Kirą i ludzie myślą że tylko razem mogą iść do adopcji... Quote
Recommended Posts