Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

soboz4 napisał(a):
Koleżanka, opiekunka dwóch miniatur jamniczych długowłosych ma iść na wizytę, mieszka w Warszawie ma bzika na punkcie jamników, nie da skrzywdzić Tysona!

Jakby cos nie wyszło to pukaj tez mam bzika na punkcie jamnika. A aktualnie w domu Rambo i Ruda oraz merlaczka Ganga wszystkie długowłose miniatury :)

Posted

Tyson już u siebie w nowym domku. Mieszka teraz z 17 letnią jamniczką długowłosą króliczą i jej synem 14 letnim oraz ze szczurkiem, który od razu wzbudził zachwyt w Tysonie. Tylko nie bardzo jestem pewna, czy zainteresowanie Tysona przekłada się nza szczurka, obawiam się, że nie jest zachwycony nowym domownikiem...
Nowi opiekunowie od razu zakochali się w Tysonie. Niestety u Tysona wystąpił zespół lęku separacyjnego i gdy tracił mnie z oczu zaczynał szczekać. Mam nadzieję, że sobie poradzą, gdyż wcześniej nie bał się zostawać sam. Tyson nadal bierze zastrzyki i ma już bardzo obolałą dupkę i kark, ale widać poprawę imam nadzieję, że za miesiąc będzie biegał jak szczeniaczek.

Na pożegnanie jeszcze wczoraj Roksia się rzuciła na niego, gdy chciał zabrać jej zabawkę i żeby go ochronić włożyłam między nich rękę, którą Roksia mi porządnie nadgryzła, miała kłopoty trzymając dziś kierownicę i jadąc tam i z powrotem do Warszawy.
Roksia doszła do wniosku, że goście są fajnie ale do momentu jak wiedzą kiedy wrócić do siebie...