Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm wiesz co, zapytam Marleny jak będzie czy ma go jeszcze na dysku. A jak nie to da się tylko link....
Swoją droga adopcje.org to często odwiedzana strona, my mamy stamtąd dużo telefonów :)

Posted

w regulaminie jest napisane, że nie może być link, ani jako link do filmu, ani w treści ogłoszenia, chyba że nie należy się tym przejmować...?

jako kontak zostawiłam tam tylko mój adres mailowy - miałam jedną akcję z wariatem, po tym jak podałam moj telefon, wariat ostatnio się uspokoił, więc nie chce kusić losu, dlatego tam nie ma mojego nr :-(

Posted

alekso w takim razie poczekaj, pogadam z Marleną. Ale nawet jak nie bedzie miała to z wrzuty chyba można ściągnąć na dysk.
A co do wariatów to ehhh... też ostatnio dostarczają mi dużo rozrywek :/ z tym, że jeden ma mój adres....

Posted

ja się wczoraj na tej wrzucie nie mogłam doszukać możliwości ściągniecia tego na komputer, ale ekspertem nie jestem ;)

co do wariata... współczuję, tamten mial tylko mój telefon, a dał mi niezle do wiwatu:mad:

Posted

Ja to widziałam kilkakrotnie że można ściągać piosenki, to chyba filmiki też. Ale to się dopytam, tylko tej Marleny znaleźć nie mogę a gg mi nie działa :/

Co do wariatów... ja się wciąż boję, że on przylezie do mnie do domu;/

Posted

emilia2280 napisał(a):
czy Cyganek ma listé osób które zadeklarowaly miesiéczne wplaty, czy tylko tak z doskoku?

ja płacę na niego miesięcznie po 400 pln -nie wiem czy ktoś jeszcze się zdeklarował.
NIestety mam ostatnio kłopoty finansowe (i 7 psów w hotelach) więc płace ratami a nie od razy całą kwotę.

littleMy przesłała 20 i ja prześlę 200.

Posted

LittleMy na pewno, ja dwa razy mialam avon ogolnie na psy asif1, nawet planowalam powtorzyc cel, obecnie zbieram na sterylke suni z Sopotu, ale juz kwioetniowe katalogi moga byc na Cyganka :)

Posted

fona napisał(a):
LittleMy na pewno, ja dwa razy mialam avon ogolnie na psy asif1, nawet planowalam powtorzyc cel, obecnie zbieram na sterylke suni z Sopotu, ale juz kwioetniowe katalogi moga byc na Cyganka :)

to ja poszukam katalogu na stronie avonu i będę pisać do Was jak uda mi się kogoś na coś naciągnąć ;)

Posted

alekso napisał(a):
to ja poszukam katalogu na stronie avonu i będę pisać do Was jak uda mi się kogoś na coś naciągnąć ;)

Tylko trzeba dopisać do wiadomości LittyMy , że to na Cyganka, bo ona teraz na innego pieska zbiera.

Posted

Czy Cyganek nadaje się dla starszego pana do bloku? Wnuki przychodzą w odwiedziny, więc musi tolerować dzieci. My akurat nie mamy starszego psiaka, a pan sam starszy, więc młodego nie chce.