alekso Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 na adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja11874.html zauważyłam, że tam mozna dodać do ogłoszenia filmik - czy ten filmik można jakoś ściągnąć, albo może mozecie mi go wysłać mailem, dodałabym do ogłoszenia... mój adres: [email protected] :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hmmm wiesz co, zapytam Marleny jak będzie czy ma go jeszcze na dysku. A jak nie to da się tylko link.... Swoją droga adopcje.org to często odwiedzana strona, my mamy stamtąd dużo telefonów :) Quote
alekso Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 w regulaminie jest napisane, że nie może być link, ani jako link do filmu, ani w treści ogłoszenia, chyba że nie należy się tym przejmować...? jako kontak zostawiłam tam tylko mój adres mailowy - miałam jedną akcję z wariatem, po tym jak podałam moj telefon, wariat ostatnio się uspokoił, więc nie chce kusić losu, dlatego tam nie ma mojego nr :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 alekso w takim razie poczekaj, pogadam z Marleną. Ale nawet jak nie bedzie miała to z wrzuty chyba można ściągnąć na dysk. A co do wariatów to ehhh... też ostatnio dostarczają mi dużo rozrywek :/ z tym, że jeden ma mój adres.... Quote
alekso Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ja się wczoraj na tej wrzucie nie mogłam doszukać możliwości ściągniecia tego na komputer, ale ekspertem nie jestem ;) co do wariata... współczuję, tamten mial tylko mój telefon, a dał mi niezle do wiwatu:mad: Quote
Gosiapk Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Precz z wariatami!!! Do tej grupy należy moja sąsiadka :roll: Quote
*Gajowa* Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cyganek dziękuje cioci alekso za ogłoszenia . Quote
alekso Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 *Gajowa* napisał(a):Cyganek dziękuje cioci alekso za ogłoszenia . nie ma za co :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja to widziałam kilkakrotnie że można ściągać piosenki, to chyba filmiki też. Ale to się dopytam, tylko tej Marleny znaleźć nie mogę a gg mi nie działa :/ Co do wariatów... ja się wciąż boję, że on przylezie do mnie do domu;/ Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 czy Cyganek ma listé osób które zadeklarowaly miesiéczne wplaty, czy tylko tak z doskoku? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ojej pieniądze, pieniądze, pieniądze... z chęcią pomogłabym Cygankowi, ale u nas też brak funduszy :( Quote
asiaf1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 emilia2280 napisał(a):czy Cyganek ma listé osób które zadeklarowaly miesiéczne wplaty, czy tylko tak z doskoku? ja płacę na niego miesięcznie po 400 pln -nie wiem czy ktoś jeszcze się zdeklarował. NIestety mam ostatnio kłopoty finansowe (i 7 psów w hotelach) więc płace ratami a nie od razy całą kwotę. littleMy przesłała 20 i ja prześlę 200. Quote
alekso Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 czy ja dobrze pamiętam, że ktoś sprzedawał Avon na rzecz Cyganka? popytałabym koleżanek... Quote
fona Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 LittleMy na pewno, ja dwa razy mialam avon ogolnie na psy asif1, nawet planowalam powtorzyc cel, obecnie zbieram na sterylke suni z Sopotu, ale juz kwioetniowe katalogi moga byc na Cyganka :) Quote
alekso Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 fona napisał(a):LittleMy na pewno, ja dwa razy mialam avon ogolnie na psy asif1, nawet planowalam powtorzyc cel, obecnie zbieram na sterylke suni z Sopotu, ale juz kwioetniowe katalogi moga byc na Cyganka :) to ja poszukam katalogu na stronie avonu i będę pisać do Was jak uda mi się kogoś na coś naciągnąć ;) Quote
Gosiapk Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 alekso napisał(a):to ja poszukam katalogu na stronie avonu i będę pisać do Was jak uda mi się kogoś na coś naciągnąć ;) Tylko trzeba dopisać do wiadomości LittyMy , że to na Cyganka, bo ona teraz na innego pieska zbiera. Quote
Ulaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Czy Cyganek nadaje się dla starszego pana do bloku? Wnuki przychodzą w odwiedziny, więc musi tolerować dzieci. My akurat nie mamy starszego psiaka, a pan sam starszy, więc młodego nie chce. Quote
Recommended Posts