Gosiapk Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja nie dostałam. :shake: Gajowa, czy można przyjechać odwiedzić Cyganka w weekend lub piątek? Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zapomniałaś Gajowa dodać "śliczna"..... Ale faktycznie bardzo żywiołowa sunia ! Garnie się Cyganuś do ludzi, oj garnie... Taki naprawdę przemiły psiul !!!! Czy dotarły do Was ogłoszenia ? Quote
przyjaciel_koni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czy te ogłoszenia dotarły ??? Jeśli nie, napiszcie proszę, jutro będę jeszcze w pracy - wyślę kolejny raz.... (Może Wasza poczta traktuje to jako spam ?) Cyganek szuka domu.... Quote
LittleMy Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 do mnie nie doszlo i w spamie tez nie ma. poprosze jeszcze raz :) moze na inne konto marta_mikita(malpa)o2.pl Quote
przyjaciel_koni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Diabli mnie czasem biorą na tą moją pocztę w pracy..... Jutro wyślę ponownie. Mam nadzieję, że dojdzie... Może uda mi się zgrać na pena, to w razie czego będę też miała u siebie, bo stację dyskietek w domu mam popsutą i dlatego nie brałam do tej pory tego pliku z pracy. (od czwartku będę nieobecna na Dogo aż do 5 listopada) Cyganuś w potrzebie - domek własny bardzo poszukiwany dla staruszka !!!! Quote
LittleMy Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jak dostane ogloszenia postaram sie porozwieszac w jak najwiekszej ilosci miejsc, ktos go musi wypatrzyc ! Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Już minął rok pobytu Cygulka u mnie... a domku ciągle nie widać :-(. Quote
przyjaciel_koni Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Już prawie spałam, jak przypomniałam sobie o przesłaniu ogłoszeń.... Właśnie poszły ! Mam nadzieję, że Cyganek znajdzie jednak w końcu dom dla siebie.... Bardzo bym chciała !!!! Quote
Gosiapk Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 *Gajowa* napisał(a):Już minął rok pobytu Cygulka u mnie... a domku ciągle nie widać :-(. Ojejej! A domku jak nie było tak nie ma :( Quote
*zaba* Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bazarek sie skonczyl,a pieniazki.... nie wplynely.Pierwszy raz tak sie stalo.Wystawilam wiec ponownie,mam nadzieje,ze tym razem sie uda.. Quote
Gosiapk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 *zaba* napisał(a):Bazarek sie skonczyl,a pieniazki.... nie wplynely.Pierwszy raz tak sie stalo.Wystawilam wiec ponownie,mam nadzieje,ze tym razem sie uda.. Bardzo dziwna systuacja. A napisałaś do osoby która licytowała prywatną wiadomość (PM)? Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nowe bazarki na psiaki Asi Biżuteria i Breloczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96236 Różności http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96241 Quote
LittleMy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 doszly do mnie plakaty ! bede wieszac gdzie sie da !! Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Biżuteria telefoniczna i nie tylko ;-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96646 Quote
*zaba* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Gosiapk napisał(a):Bardzo dziwna systuacja. A napisałaś do osoby która licytowała prywatną wiadomość (PM)? Pisalam z zapytaniem,czy wplacila i cisza, pozniej pisalam,ze skoro nie wplynely wplaty to zapraszam po raz kolejny i tez cisza :( No coz... Cioteczki,nie potrzebujecie ladnych bluzeczek dla dziewczynek?? Quote
Bodziulka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 *zaba* napisał(a):Pisalam z zapytaniem,czy wplacila i cisza, pozniej pisalam,ze skoro nie wplynely wplaty to zapraszam po raz kolejny i tez cisza :( No coz... niestety są takie osoby, co licytują, dając w pewnym sensie nadzieję, a podem doopa... co jakiś czas się taka zdarza, co widać w sumie na wątku wyjaśnień bazarkowych Quote
Gosiapk Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Po co licytować skoro nie ma sie w planach kupić? :shake: Quote
*zaba* Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cyganek na gore szybciutko!! Bazarek kreci sie od nowa :) hura!! Quote
Gosiapk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 *zaba* napisał(a):Cyganek na gore szybciutko!! Bazarek kreci sie od nowa :) hura!! Hura!!!:multi: Quote
LittleMy Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 czy moge prosic numer konta, gdzie moge przelac wplaty z cygankowych bazarkow? Quote
Bodziulka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 LittleMy napisał(a):czy moge prosic numer konta, gdzie moge przelac wplaty z cygankowych bazarkow? zaraz Ci wyślę na pw :) Quote
Recommended Posts