AśkaK Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Spacerek na dobranoc na pierwszą stronę... A wiecie jaki Cyganek jest grzeczny? Wczoraj znowu miałam okazję na chwilkę go odwiedzić, spał sobie grzecznie, potem zaalarmował że ktoś w gości idzie:lol:, potem były całuski i dawanie łapek:loveu:, ale jak ciocia Gajowa poprosiła Cyganka, żeby na chwilę poszedł do swojej budki bo trzeba było wyprowadzić na ogród większą koleżankę, to migiem posłuchał i cichutko czekał u siebie... Płakać się chce że domku nie ma!:placz: Quote
fona Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aleś teraz napisala - że siedze w pracy i rycze prawie Quote
*Gajowa* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dziekuję paros za wstawienie pięknych fotek autorstwa Przyjaciel Koni, której również dziekuję w imieniu Cyganka. Quote
Gosiapk Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 LittleMy napisał(a):no ja w ogole tych TZów nie rozumiem ! Ja też :shake: Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Gosiapk napisał(a):Serce mi się kraje :( Dlaczego mój TZ nie chce 8 pieska :placz: Ja to chyba bede musiala TZ-a zmienic,bo moj nawet na drugiego sie nie chce zgodzic:shake: Quote
Gosiapk Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zaba, masz tylko 1 pieska? Może na Cyganka się Twój TZ zgodzi? :cool3: On jest taki grzeczny :diabloti: Quote
*zaba* Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Gosiapk napisał(a):Zaba, masz tylko 1 pieska? Może na Cyganka się Twój TZ zgodzi? :cool3: On jest taki grzeczny :diabloti: No,ja wiem,ze z jednym psem to ja tak raczej srednio tu pasuje :oops:,ale to i tak cud,ze TZ dal sie uprosic na ta bide. Quote
*zaba* Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gosiapk napisał(a):Biedna Zaba... ma niedobrego TZta Swiete slowa,swiete slowa:evil_lol: Powiem,w tajemnicy,ze on sie bal psow,hehehe A tymczasem Cyganku na pierwsza szybko,pokazuj sliczne pysio. Quote
*Gajowa* Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cyganek dziś został zaszczepiny na wściekliznę i ma założoną książeczkę zdrowia. Byliśmy przy tej okazji na spacerku w lesie - Cyguś jest bardzo grzeczny, ładnie chodzi na smyczy i bezproblemowo podróżuje samochodem. Quote
*zaba* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Bazarek na Cyganka i Arktika,zapraszam!!!!!! Link w podpisie. Cyganek na gore,hop! Quote
Gosiapk Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cyganek czeka na domek, już chcialby zimę spędzić na kanapie Quote
fona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 kolejny grosz z bazarku - tym razem od Tiger :) Quote
*zaba* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cyganku,powiedz cioteczkom,zeby zagladaly na bazarek i kupily bluzeczki. A ty domku,nie czekaj dluzej... Quote
Gosiapk Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dziękuję za bazarek i pieniążki z bazarku w imieniu Cyganka :) Quote
Recommended Posts