Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacerek na dobranoc na pierwszą stronę...

A wiecie jaki Cyganek jest grzeczny? Wczoraj znowu miałam okazję na chwilkę go odwiedzić, spał sobie grzecznie, potem zaalarmował że ktoś w gości idzie:lol:, potem były całuski i dawanie łapek:loveu:, ale jak ciocia Gajowa poprosiła Cyganka, żeby na chwilę poszedł do swojej budki bo trzeba było wyprowadzić na ogród większą koleżankę, to migiem posłuchał i cichutko czekał u siebie... Płakać się chce że domku nie ma!:placz:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Serce mi się kraje :( Dlaczego mój TZ nie chce 8 pieska :placz:

Ja to chyba bede musiala TZ-a zmienic,bo moj nawet na drugiego sie nie chce zgodzic:shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Zaba, masz tylko 1 pieska? Może na Cyganka się Twój TZ zgodzi? :cool3: On jest taki grzeczny :diabloti:

No,ja wiem,ze z jednym psem to ja tak raczej srednio tu pasuje :oops:,ale to i tak cud,ze TZ dal sie uprosic na ta bide.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Biedna Zaba... ma niedobrego TZta

Swiete slowa,swiete slowa:evil_lol:
Powiem,w tajemnicy,ze on sie bal psow,hehehe

A tymczasem Cyganku na pierwsza szybko,pokazuj sliczne pysio.

Posted

Cyganek dziś został zaszczepiny na wściekliznę i ma założoną książeczkę zdrowia. Byliśmy przy tej okazji na spacerku w lesie - Cyguś jest bardzo grzeczny, ładnie chodzi na smyczy i bezproblemowo podróżuje samochodem.