LittleMy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cyganek kolejnego dnia sie przypomina.... Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 potrzebowałam tylko imię i nazwisko i numer konta , zaraz przeleję pieniążki :) Quote
Gosiapk Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cyganek czeka już prawie 2 lata na dom :placz: Quote
*Gajowa* Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jedna dobra ciocia dziś pstryknęła Cygankowi parę fotek ... Quote
Gosiapk Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 *Gajowa* napisał(a):Jedna dobra ciocia dziś pstryknęła Cygankowi parę fotek ... Wspaniale, na plakacik będą i założymy może nowy wątek o Cyganku? Jak będą plakaty to porozwieszam po okolicy w Warszawie. Quote
AśkaK Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W piątek miałam wieeelką przyjemność poznać Cyganka, co prawda tylko chwilę, ale ten psiak błyskawicznie łapie za serce!:placz::loveu: Jest tak kochaną przylepką, tak miłym towarzyszem każdego kroku jaki czlowiek zrobi...a jak się przystanie, to prosi łapką o mizianko.:loveu:Niezwykłe psisko, bez zastanowienia bym brała, nie mogę uwierzyć że nikt go nie chce.:-(I że własny pan zrobił mu tak wielką krzywdę.:shake::-( Quote
Gosiapk Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 AśkaK i Gajowa, czy Cyganek dużo szczeka? Quote
angie123 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie zapomnieli, nie zapomnieli, tylko czasu troszkę mało żeby do każdego zajrzeć. Hopsaj Cyganku na pierwszą stronkę Quote
*Gajowa* Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gosiapk napisał(a):AśkaK i Gajowa, czy Cyganek dużo szczeka? Cyganek nie jest psem zbyt szczekliwym powidziałabym, że szczeka trochę mniej niż przecietny psiak. Szczeka na psy za ogrodzeniem i na nowoprzybyłe osoby ale niezbyt długo bo zaraz sie z nimi zaprzyjaźnia... Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Od szczekania woli zdecydowanie pieszczoty.:p Quote
*zaba* Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Cyganek prosi o dom: O matko,az serce boli,tak pieknie prosi.Nie mam jak pomoc,cholera,no :( Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Serce mi się kraje :( Dlaczego mój TZ nie chce 8 pieska :placz: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Biedaczek tak długo szuka już domku Quote
LittleMy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Serce mi się kraje :( Dlaczego mój TZ nie chce 8 pieska :placz: no ja w ogole tych TZów nie rozumiem ! Quote
Recommended Posts