Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyganek-niszczyciel załatwił Gajce jej poduszkę, która leżała na ganku i z której obydwoje korzystali. Wykopał w niej dziurę i powyciagał wypełnienie
-gabkę, watę i porozrzucał po podwórku
Niszczyciel nie lubi jak włożę mu cokolwiek do budy - wszystko wyciąga i rwie. tylko słoma sie sprawdza.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Cyganek-niszczyciel załatwił Gajce jej poduszkę, która leżała na ganku i z której obydwoje korzystali. Wykopał w niej dziurę i powyciagał wypełnienie
-gabkę, watę i porozrzucał po podwórku
Niszczyciel nie lubi jak włożę mu cokolwiek do budy - wszystko wyciąga i rwie. tylko słoma sie sprawdza.

Jak widać Cyganek nie potrzebuje piernatów do szczęścia.....
Byle Człowiek był dla niego dobry..... Będzie zachwycony !!!!!

Prosimy o pomoc !!!!! Cyganek czeka !!!!
Jeśli nie domek, to chociaż nieco grosza na utrzymanie małego psiaka.....

Posted

Cyganek, wygląda jak brat bliźniak mojej Norki i w dodatku los ten sam i wiek też .
i myślę, że jest tak samo , jak moja Norka cudownym psiakiem, bo to jest najcudownejsze, że one zawsze kochają bez względu na to co im los daje.

Posted

Gabriella napisał(a):
Cyganek, wygląda jak brat bliźniak mojej Norki i w dodatku los ten sam i wiek też .
i myślę, że jest tak samo , jak moja Norka cudownym psiakiem, bo to jest najcudownejsze, że one zawsze kochają bez względu na to co im los daje.

I wiek nawet ten sam?! :-o

Posted

wiek-tzn. że dokładnie w takim samym czasie została wyrzucona na drogę przez ex-właściciela.
natomiast siły i chęci do życia ma za szczeniaka i tak jak Cyganek ma serducho chore i nie przeszkadza to w niczym, potrafi długo spacerować...biegać.... wierzę, że Cyganek znajdzie swój nowy domek.