Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za parę dni minie 9 miesięcy pobytu Cyganka u mnie a domku nie widać :-(
i nawet nie wiem czy Cyguś jest jeszcze ogłaszany.
On czuje się jak na swój wiek /13 latek/ bardzo dobrze - ale widać, ze upały go bardzo męczą - na szczęście u mnie cienia pod dostatkiem.
Zauważyłam też, że gorzej widzi ...

Posted

Gajowa wpłaciłam na cyganka i Gabi500 pln. Dla Cyganka powinno starczyć do końca miesiąca a za Gabi jeszcze dopłacę ale jak mi prześlą pieniądze z kredytu bo juz nie mam kasy. :shake: . Myslę, że to będzie w przyszłym tyg.

Napisałam do AFN, żeby przelali 200 pln, które jest dla cyganka i moze mogłabyś podjechać z nim do lekarza żeby zobaczył co to za brzydki zapach, czy to moze nie jest cukrzyca. Może zrobic mu badania krwi morfologie i biochemię.Nie chcę się wypowiadac za opiekunów Cyganka ale chyba trzeba to zrobic?

Posted

Ciociu wpłaciłam na Twoje konto 200 pln, które przyszło z AFN-u mam nadzieję, że uda Ci się podjechać z Cygankiem na badania.
Napisz proszę jak tam wygląda sytuacja z opłatą hotelu?

Posted

Tak weź proszę na AFN.
Sprawdźcie tez co z jego sercem bo z tego co pamiętam to tez chyba miał jakieś kłopoty.

*Gajowa* napisał(a):
Planuje wizyte u weta w ponidziałek. Asiuf1 czy brać fakturę na AFN ?

Posted

Cyganek nie ma plakatów i wg mojej wiedzy nie jest nigdzie ogłaszany.
Chciałam go znależć parę razy na Allegro ale nie udało mi się .
Niestety nie potrafię zamieszczać ogłoszeń i tutaj na wątku zwracałam się z prośbą o pomoc ale jak dotychczas nikt sie nie zgłosił :-( .

Posted

Gosiapk napisał(a):
Hmm... muszę się zastanowić, kogo można poprosić o allegro dla Cyganka, bo ja nie potrafię robić. :(

prosze o tekst i namiary na kogo podać ?

To wystawię Cyganka na allegro ..........:p

Posted

Bardzo dziękuje ewatr. Tekst powinien być wzruszający taki "wyciskacz łez" ja niestety nie potrafię go napisać.
Historia Cyganka jest na 1szej stronie, dość banalna poprostu jego pan po 12 wspólnych latach oddał go do schroniska. Cyganek bardzo rozpaczał, nie mógł sie przystosować do strasznej rzeczywistości i wolontariuszki
zabrały go do hoteliku, gdzie przebywa od 10 miesiecy.
Idzie zima a Cyganek mieszka w budzie a powinien wygrzewać kosteczki
na podusi w cieple.
jest przemiłym, pełnym wigoru staruszkiem ale też bardzo mądrym /rozumiejącym każde słowo/ i posłusznym psiakiem.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Bardzo dziękuje ewatr. Tekst powinien być wzruszający taki "wyciskacz łez" ja niestety nie potrafię go napisać.
Historia Cyganka jest na 1szej stronie, dość banalna poprostu jego pan po 12 wspólnych latach oddał go do schroniska. Cyganek bardzo rozpaczał, nie mógł sie przystosować do strasznej rzeczywistości i wolontariuszki
zabrały go do hoteliku, gdzie przebywa od 10 miesiecy.
Idzie zima a Cyganek mieszka w budzie a powinien wygrzewać kosteczki
na podusi w cieple.
jest przemiłym, pełnym wigoru staruszkiem ale też bardzo mądrym /rozumiejącym każde słowo/ i posłusznym psiakiem.

ok to dam tak jak jest :p
tylko prosze o namiary na kogo dać ?