Pitty Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gajowa , w tym miesiacu nie dam rady zbyt duzo wplacic , ale w sierpniu bedzie wiecej. Quote
Pitty Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 W przyszlym tygodniu znowu bede mogla cos wplacic:loveu:Co tam slychac u Cyganka ? Quote
*Gajowa* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Za parę dni minie 9 miesięcy pobytu Cyganka u mnie a domku nie widać :-( i nawet nie wiem czy Cyguś jest jeszcze ogłaszany. On czuje się jak na swój wiek /13 latek/ bardzo dobrze - ale widać, ze upały go bardzo męczą - na szczęście u mnie cienia pod dostatkiem. Zauważyłam też, że gorzej widzi ... Quote
Lucyja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Strasznie mi żal tego Cyganiątka :( Zresztą i Cyganek i Sedzik jakoś nie mają szczęścia w poszukiwaniu domku. Biedne psiska :( Quote
*Gajowa* Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 U Cyganka nic nowego ... żadnych perspektyw na domek :-( . Bardzo niemiło mu pachnie z pyszczka... Quote
*Gajowa* Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cyganek ma nową koleżankę Kenię do której sie nieustannie zaleca. Quote
asiaf1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Gajowa wpłaciłam na cyganka i Gabi500 pln. Dla Cyganka powinno starczyć do końca miesiąca a za Gabi jeszcze dopłacę ale jak mi prześlą pieniądze z kredytu bo juz nie mam kasy. :shake: . Myslę, że to będzie w przyszłym tyg. Napisałam do AFN, żeby przelali 200 pln, które jest dla cyganka i moze mogłabyś podjechać z nim do lekarza żeby zobaczył co to za brzydki zapach, czy to moze nie jest cukrzyca. Może zrobic mu badania krwi morfologie i biochemię.Nie chcę się wypowiadac za opiekunów Cyganka ale chyba trzeba to zrobic? Quote
asiaf1 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ciociu wpłaciłam na Twoje konto 200 pln, które przyszło z AFN-u mam nadzieję, że uda Ci się podjechać z Cygankiem na badania. Napisz proszę jak tam wygląda sytuacja z opłatą hotelu? Quote
*Gajowa* Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Planuje wizyte u weta w ponidziałek. Asiuf1 czy brać fakturę na AFN ? Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Troche się pogubiłam, czy Cyganek jest u Gajowej na DT czy w hoteliku? Quote
asiaf1 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Tak weź proszę na AFN. Sprawdźcie tez co z jego sercem bo z tego co pamiętam to tez chyba miał jakieś kłopoty. *Gajowa* napisał(a):Planuje wizyte u weta w ponidziałek. Asiuf1 czy brać fakturę na AFN ? Quote
Bodziulka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gosiapk napisał(a):Troche się pogubiłam, czy Cyganek jest u Gajowej na DT czy w hoteliku? W "hoteliku" u Gajowej jest Quote
*Gajowa* Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Odłożyłam wizytę na przyszły poniedziałek - "moja" wetka jest na urlopie w tym tygodniu. Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pamiętajcie o Cyganku. Czy Cyganek ma plakaty do rozwieszania? Quote
*Gajowa* Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cyganek nie ma plakatów i wg mojej wiedzy nie jest nigdzie ogłaszany. Chciałam go znależć parę razy na Allegro ale nie udało mi się . Niestety nie potrafię zamieszczać ogłoszeń i tutaj na wątku zwracałam się z prośbą o pomoc ale jak dotychczas nikt sie nie zgłosił :-( . Quote
Gosiapk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hmm... muszę się zastanowić, kogo można poprosić o allegro dla Cyganka, bo ja nie potrafię robić. :( Quote
ewatr Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Gosiapk napisał(a):Hmm... muszę się zastanowić, kogo można poprosić o allegro dla Cyganka, bo ja nie potrafię robić. :( prosze o tekst i namiary na kogo podać ? To wystawię Cyganka na allegro ..........:p Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ewatr napisał(a):prosze o tekst i namiary na kogo podać ? To wystawię Cyganka na allegro ..........:p Cudnie!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Gajówko, czy na Ciebie można zrobić Allegro dla Cyganka? Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bardzo dziękuje ewatr. Tekst powinien być wzruszający taki "wyciskacz łez" ja niestety nie potrafię go napisać. Historia Cyganka jest na 1szej stronie, dość banalna poprostu jego pan po 12 wspólnych latach oddał go do schroniska. Cyganek bardzo rozpaczał, nie mógł sie przystosować do strasznej rzeczywistości i wolontariuszki zabrały go do hoteliku, gdzie przebywa od 10 miesiecy. Idzie zima a Cyganek mieszka w budzie a powinien wygrzewać kosteczki na podusi w cieple. jest przemiłym, pełnym wigoru staruszkiem ale też bardzo mądrym /rozumiejącym każde słowo/ i posłusznym psiakiem. Quote
ewatr Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 *Gajowa* napisał(a):Bardzo dziękuje ewatr. Tekst powinien być wzruszający taki "wyciskacz łez" ja niestety nie potrafię go napisać. Historia Cyganka jest na 1szej stronie, dość banalna poprostu jego pan po 12 wspólnych latach oddał go do schroniska. Cyganek bardzo rozpaczał, nie mógł sie przystosować do strasznej rzeczywistości i wolontariuszki zabrały go do hoteliku, gdzie przebywa od 10 miesiecy. Idzie zima a Cyganek mieszka w budzie a powinien wygrzewać kosteczki na podusi w cieple. jest przemiłym, pełnym wigoru staruszkiem ale też bardzo mądrym /rozumiejącym każde słowo/ i posłusznym psiakiem. ok to dam tak jak jest :p tylko prosze o namiary na kogo dać ? Quote
Recommended Posts