AlfaLS Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='magda222']Lidziu, nie musisz pytać ;)[/QUOTE] Tak coś czułam:multi: Quote
zuziaM Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No to ciesze sie, ze sie ruszylo ! Kiedy by nie poszlo dalej, to na poczatek juz pieniazki beda. I o to chodzi. A moje propozycje cenowe, to ( jesli uwazacie inaczej, to proponujcie ): sznurek - 10,- frisby - 10,- bidonik - 15,- ubranko wieksze - 20,- ubranko malutkie - 20,- Jak uwazacie ? Quote
magda222 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='zuziaM']No to ciesze sie, ze sie ruszylo ! Kiedy by nie poszlo dalej, to na poczatek juz pieniazki beda. I o to chodzi. A moje propozycje cenowe, to ( jesli uwazacie inaczej, to proponujcie ): sznurek - 10,- frisby - 10,- bidonik - 15,- ubranko wieksze - 20,- ubranko malutkie - 20,- Jak uwazacie ?[/QUOTE] Zróbcie aukcję-licytację "kto da więcej" :) Quote
AlfaLS Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='magda222']Zróbcie aukcję-licytację "kto da więcej" :)[/QUOTE] I taką zrobimy, za takie śliczności może dadzą więcej :lol:. Jeszcze dziś zrobię zdjęcia swoich fantów i dziś też zrobię ten bazarek :lol: Quote
Plicha Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='AlfaLS']Przepraszam dopiero teraz zauważyłam jak dochód ma iść na weteranki to jasne że chcę :lol:. Tylko pomyślę, czy dołączyć je do tego bazarku teraz czy do następnego, który chcę zrobić właśnie z książkami a też zastanawiałam się nad tym na kogo go zrobić. Teraz dzięki Zuzi problem mi sie całkiem rozwiązał:multi:.[/QUOTE] Oczywiscie ze na weteranki ;) moze byc do bazarku ksiazkowego, tylko daj znac kiedy bedziesz go robic bo musze fotki porobic. Quote
AlfaLS Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Książkowy to pewnie w sobotę w nocy :lol:. Swoje książki też muszę obfotografować :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Z psio-kocim bazarkiem już dziś nie dam rady:oops: tzn. zrobię jeszcze dziś ale za dnia. Przepraszam i obiecuję poprawę :lol: Quote
AlfaLS Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Bazarek na początek trudnej ale dającej się pokonać drogi: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192872-Co%C5%9B-dla-zdrowego-psa-i-chorego-kota.-Na-tyskie-WETERANKI-do-26.09.10-godz.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/192872-Co%C5%9B-dla-zdrowego-psa-i-chorego-kota.-Na-tyskie-WETERANKI-do-26.09.10-godz.-24.00[/URL] Cioteczki podnoście i propagujcie - bez nas Abra i Magnatka nigdy nie wyjdą zza tych niebieskich krat :shake: Zuziu dzięki za dary :lol: Quote
polubek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Magda ja dokładnie tak samo myślę. Dumam też że jakby choć jeden tyszak znalazł dom to wtedy może część deklaracji udało by się przenieść na jedną z nich a resztę plus deklaracje na druga może udałoby się nazbierać ;). Bo przecież wioząc dwie zawsze zaoszczędziłoby się na transporcie, prawda? :evil_lol:[/QUOTE] alfa co ty kombinujesz? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='polubek']alfa co ty kombinujesz? :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] Polubek znasz mnie przecież już troszkę - ja bym coś kombinowała???????????? Ale odpowiedź masz w powyższym poście :evil_lol:. Szczególnie że Rumkowi dom się szykuje :evil_lol: Quote
Plicha Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Alfo wyślij mi na pw twojego maila to przeslę Ci zdjęcia książek. A co to za domek się szykuje Rumkowi? Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Plicha']Alfo wyślij mi na pw twojego maila to przeslę Ci zdjęcia książek. A co to za domek się szykuje Rumkowi?[/QUOTE] Mój mejl to [email][email protected][/email] Jak możesz to prześlij też wycenę książek i może choć dwa zdania o każdej to będzie łatwiej zachęcić do zakupu :lol:. Rumka wypatrzyli jacyś Państwo w Wyborczej. Mieli po niego już dziś przyjechać ok. 12-tej ale nie wiem czy byli bo na wątku Rumkowym jeszcze nikt nic nie napisał........ Quote
magda222 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [B]Plicha[/B] zapraszamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/143182-Ostrzy%C5%BCony-Rumek!-Ju%C5%BC-w-hotelu-u-ZuziM-BRAKUJE-DEKLARACJI-POMOCY[/url]!!!!!!! :) Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Weteranki zapraszam na pierwszą stronę :lol: Quote
magda222 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Weteranki zapraszam na pierwszą stronę :lol:[/QUOTE] Ja to najchętniej już zaprosiłabym je gdzie indziej ;) Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='magda222']Ja to najchętniej już zaprosiłabym je gdzie indziej ;)[/QUOTE] Tam też je zaprosimy :lol: Quote
magda222 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Już zrobiony drugi kroczek (Rumek) :) Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='magda222']Już zrobiony drugi kroczek (Rumek) :)[/QUOTE] Teraz musimy pomyśleć nad trzecim....... Quote
magda222 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Teraz musimy pomyśleć nad trzecim.......[/QUOTE] Do trzeciego kroczku przydałby się Nikuś ;) Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='magda222']Do trzeciego kroczku przydałby się Nikuś ;)[/QUOTE] A do czwartego UBOCZE ;) A tak na poważnie to jak Rumek sie zadomowi w swoim własnym prywatnym domku to chyba trzeba będzie zaproponować wspaniałym Cioteczkom i Wujaszkom przeniesienie deklaracji na kolejnego tyszaka, prawda? A ponieważ u Dagusi są jakieś braki z tego co pamiętam to ewentualnie można zaproponować wybór [B]albo na Dagusię[/B], żeby miała pełny portfelik albo na [B]jedną z weteranek....... [/B] Jak demokracja to demokracja........:evil_lol: Zobaczymy za jakiś czas jak tam Rumcio się zadomowi....... Quote
UBOCZE Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Czy ja dobrze widzę? Czy już są jakieś ciche plany poprawy losu weteranek? Jak czuje się Abra? Czy jej nowi współtowarzysze w boksie nie dokuczają? Quote
AlfaLS Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='UBOCZE']Czy ja dobrze widzę? Czy już są jakieś plany poprawy losu weteranek? Jak czuje się Abra? Czy jej nowi współtowarzysze w boksie nie dokuczają?[/QUOTE] Plany to są ale kasy brak :shake: Jak Rumek się zadomowi to można by wyciągnąć którąś z weteranek, tylko którą??????????? Zuzia mogłaby przyjąć obie ale to chyba na razie nierealne........ Quote
AlfaLS Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Drogie weteranki zaczynamy powolutku zbierać kasę na Wasze wyjście, lada moment z bazarku będą pierwsze wpływy :lol: Quote
Recommended Posts