diana79 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 aż się poryczałam w pracy :placz: ze wzruszenia i szczęścia oczywiście :multi::multi::multi: p. Kasiu bardzo dziękujemy za wszystko co pani robi dla Misi :loveu::Rose: prześliczne fotki :loveu: dzielna z niej dziewczynka i znalazła sobie śliczną koleżankę :lol: :loveu: biedna sunia od razu widać, że odżyła :Cool!: Quote
feliksik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 a w jakim stopniu ona niepełnosprawna jest, bo się pogubiłam - na zdjęciach przecież chodzi Quote
diana79 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='feliksik']a w jakim stopniu ona niepełnosprawna jest, bo się pogubiłam - na zdjęciach przecież chodzi[/QUOTE] na pierwszej stronie jest taki opis: [SIZE=2][COLOR=navy][I]Nieduża , przekochana suczka z niedowładem tylnych nóżek, co prawda chodzi ale bardzo niesprawnie, moczy materacyk na którym lezy, potyka sie...[/I] [COLOR=Black]oby tylko jej stan się nie pogarszał a tylko poprawiał[/COLOR] [/COLOR][/SIZE] Quote
kasiainat Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='feliksik']a w jakim stopniu ona niepełnosprawna jest, bo się pogubiłam - na zdjęciach przecież chodzi[/QUOTE] Misia chodzi, porusza się dość dobrze aczkolwiek na takich sztywnych łapkach. Ma cały pokrzywiony ogonek - jakby był połamany w kilku miejscach:-( Posłanie śmierdziało moczem ale to bardziej chyba od zapachu suni ale zdarza się jej na dworzu dziwnie popuszczać mocz na stojąco. Nóżki mogą ją boleć bo nawet Qupę robi w ruchu. Quote
feliksik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 biedna kochania sunieczka, ale przynajmniej chodzi, to zwiększa jej szansę na adopcję, gorzej byłoby jakby musiała sięporuszać na wózku Quote
evita. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bardzo się cieszę, że Misia już bezpieczna i pozna w końcu co to prawdziwie życie u boku życzliwych jej ludzi :multi: P.S. To zdjęcie na posłanku z bordozią jest rozbrajające :loveu: Quote
BERKANO Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 niestety musimy z mężem pilnie kupić samochód i nie mogę dotować na stałe. Jak któregoś miesiąca uda mi się wysupłać jakiś grosz to wpłacę. pozdrawiam i przepraszam Quote
Dominika 0_0 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jak cudnie, że Misia jest już wesoła :) w schronisku cały czas płakała ... Quote
monika55 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Napatrzec sie nie moge na zdjecia. Co za radosc dzieki Wam Cioteczki. Quote
diana79 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 tak, ja tez nie mogę się napatrzeć na te fotki :loveu: Misia nareszcie bezpieczna i kochana :loveu: Quote
diana79 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 wysyłam na PW zaproszenia na wątek z prośbą o deklaracje bo trzeba jeszcze trochę nazbierać deklaracji Monika55 dodaj może na pierwszą stronę, że sunia już jest w DT bo nie wszyscy mają czas na czytanie wątku a tak w skrócie wszystko jest jasne :lol: Quote
marlenka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Własnie dostałam na PW zaproszenie . Kurcze już nie mam skąd nabrać tych pieniedzy ale jednorazowo coś po 1 wpłacę . Poprosze numer konta ale dopiero w poniedziałek bo zgubię wczesniej . A misia jest cudna Quote
diana79 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Marlenko dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
monika55 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dziekujemy bardzo. Jak dobrze ze Misia bezpieczna. Teraz czas na nastepne biedy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [URL="http://img231.imageshack.us/i/116xf.jpg/"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/4638/116xf.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us/"][COLOR=#4444ff]ImageShack.us[/COLOR][/URL] [URL="http://img408.imageshack.us/i/117kl.jpg/"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/673/117kl.jpg[/IMG][/URL] Od razu widac ze sunia odzyla. Quote
Kazuro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Śliczna ta sunia. Niestety w tym miesiącu nie dam rady dać jej kilku groszy, może uda mi się w przyszłym. Quote
TERESA BORCZ Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Słoneczna piękna sunieczka. tak jak te zdjęcia wygląda ptymizm. Ona ma jeszcze jakieś szanse na adopcje ale tylko przez ogłoszenia gazetowe. Podleczy się suńke i co się da poprawi. Jej schroniskowy zapaszek Kasiu minie dopiero po trzecim myciu. takie domowe warunki mogą same też wplynąć na poprawę jej zdrowia, juz brak betonku to część leczenia, nie mówię już o depresji. Jest na dobrej drodze. Quote
Lolalola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jejku,ale ma przy sobie bodyguarda:))wspaniale zdjecia!!!!! Dzis wplacilam obiecane pieniadze dla Misi!! Quote
kasiainat Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='marlenka']O matko ten wielki pies jej nie zje??? :)[/QUOTE] Tych wielkich psów jest już 3:lol: rodzina się powiększyła:razz: Sunia nie przepada tylko za najmłodszą bordożką bo ma dopiero 4 miesiące i jest upierdliwa ale Misia szybko ją prostuje:cool3: Misia jest naprawdę super psiakiem, wszystkich wita radosnym szczekaniem - kręci jak zwariowana tym swoim pokrzywionym ogonkiem:lol: Jest bardzo kontaktowa, nawet do obcych się przymila aczkolwiek pod bramką udaje, że pilnuje;) Ogólnie jest wszystko w porządku, ładnie je ( jest łakomczuchem ), załatwia potrzeby na zewnątrz ( ale w ruchu - jak Lucki ). Dzisiaj zapowiada się ładny dzień to zrobimy jakieś nowe zdjęcia. Quote
diana79 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ale super :loveu: wieści jak Misia szybko się przystosowała i nie boi się takich olbrzymów i jeszcze ustawia :evil_lol: no nieźle Misia ;):multi: czekamy na fotki :lol: Quote
diana79 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='fergilka']Wpłaciłam obiecane 50zł dla Misi.[/QUOTE] dziękujemy bardzo :Rose::Rose::Rose: Misiu zobacz ile masz kochanych cioteczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts