Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Temida']Wojtek mnie też. Wiesz co nie dziwiłoby mnie jeszcze jakby to były dwa podobne psy, albo dwie podobne sunie i Pani chciałaby je poznać. Ale różnica pomiędzy adopcją psa a suni jest znacząca, a do tego żadna ze stron nie została poinformowana, że Pani się dopiero orientuje.

Dokładnie. W trzech przypadkach Pani jest gotowa adoptować psa...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jacku gdybyś był tak uprzejmy będę Ci bardzo wdzięczna.
Jeśli chodzi o nasz plan to Lara już otrzymała wiadomość, że mąż tej kobiety przyprowadził psa z azylu w Krakowie, ale mi wczoraj mówiła, że mąż jest za granicą i rzadko przyjeżdża.

Posted

[quote name='Temida']Jacku gdybyś był tak uprzejmy będę Ci bardzo wdzięczna.
Jeśli chodzi o nasz plan to Lara już otrzymała wiadomość, że mąż tej kobiety przyprowadził psa z azylu w Krakowie, ale mi wczoraj mówiła, że mąż jest za granicą i rzadko przyjeżdża.

Dokładnie takiego dzisiaj smsa dostałam... wszystko to jest bardzo dziwne... w sumie to kobieta nawet mi znać jakby co nie dała, że ma już psa, a ja szukam niby dalej kogoś na wizytę, etc...

Posted

Temida napisał(a):
Laruś ja też wciąż szukam oficjalnie, a o psie nic nie wiem. Pani mnie nie uprzedziła. Nie wiem czy mnie by powiedziała to samo.

Hmmm....może zadzwonić tam i spytać co jest grane? Dlaczego chciała 3 psy adoptować naraz?

Posted

Laruś jutro zastosuję swoje umiejętności i wybadam tą kobietę.

.....Jest takie miejsce,
dobrze schowane przed
deszczem, wichrem i huraganem.
.....Można tam trafić
bez wielkich trudów,
nie trzeba
wcale wspaniałych cudów.
.....Nie jest to dom,
las,ani rzeka - lecz gorące,
życzliwe serce człowieka.

Pomóżmy FRODO znaleźć to niezwykłe miejsce. Nie ma go na mapie, nie ma go w atlasie, ale jest gdzieś głęboko, tylko ktoś musi je tam poczuć.
Każde ogłoszenie na wagę złota, bo martwię się już troszeczkę.

Posted

Chciałabym w naszym szerokim gronie podziękować za wpłatę 300 zł. Panu Andrzejowi z Krakowa, który miał adoptować Frodo.
Cieszę się, że mogłam poznać tak wspaniałego i odpowiedzialnego człowieka.

Dziękuję WAM wszystkim.
Działajmy dalej.