Soema Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Z pogaduch nocnych z DT wynika - Drops udawał, że ma depresję.:diabloti: Ma ochotę na... Tosię :evil_lol: a w chwilach wolnych od uwodzenia gania za piłką !:crazyeye: i ma w uchu tatuaż... :angryy: rasowy psiak. Będziemy próbowali się dowiedzieć skąd on jest. Niestety, popuszcza mocz cały czas.. Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ha! Przyznac sie szybko, ktora to pisala, ze Drops jest rasowy??? :evil_lol: Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 to ja pisałam wcześniej, że mi się tak wydaję i .....miałam rację!!!!! nawet myślałam o tym żeby ktoś mu sprawdził czy nie ma tatuażu Trochę jezdze po wystawach, sama mam teraz rasowego boksia, tak na moje oko on wyglądał na czystego..... Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Boże widzisz i nie grzmisz!!!! jak ktoś mógł mu to zrobić????? taki piękny psiak :angryy: Trzeba koniecznie odnaleźć hodowlę i właściciela - a temu to zrobić to samo co on Dropsowi, albo i gorzej...:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Kamila znasz ZK z Wrocławia? To stamtąd jest numer... Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 i to na stare lata :shake: Nie chcę używać brzydkich słów..................:angryy::angryy::angryy: Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 podaj numer tatuażu, zaraz zadzwonię, mam znajomych tam Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Kamila28']podaj numer tatuażu, zaraz zadzwonię, mam znajomych tam[/QUOTE] Wysyłam pw. Quote
Bailando Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma]Jak można ... właściciel powinien ponieść karę za porzucenie psa... [/FONT] dołożyłam do transportu ile mogłam, mam nadzieję, że to coś pomoże i Dropsik będzie szczęśliwy Quote
Faro Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Moi Kochani -doceniam,Wasze zaangażowanie i chęć pomocy , ale boksiu jest oficjalnie pod opieką fundacji SOS-bokserom i pozwólcie,że działania związane z dotarciem do jego "korzeni" poprowadzimy sami jako opiekująca się nim fundacja. Znamy już jego pochodzenie ,jesteśmy po rozmowach z hodowcą , na jutro jestem umówiona na rozmowę telefoniczną z włąścicelką jego ojca (rozmawiałam z Nią dziś,ale któciutko,bo jest za granicą -jutro wraca ). Jak zakończy się historia Dropsika -poinformujemy Was z pewnością jak wszystko będzie już ustalone. Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wobec powyższej informacji czekamy zatem cierpliwie na końcowe wiadomości w tak ważnej kwestii, która dotyczy bardzo bliskiego nam Dropsika :roll: Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czekamy na wieści, zwłaszcza że jest nam bardzo bliski Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no to czytam i :kciuki: za pozytywne zakończenie ....oby ktoś za takie potraktowanie Dropsika nie został bezkarny grosik wysłany Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dziękujemy :) z Dropsika się leje.. dosłownie.. ma nieszczelnego siusiaka:oops: dużo pije... oby to było tylko podziębienie..:roll: Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Soema']Dziękujemy :) z Dropsika się leje.. dosłownie.. ma nieszczelnego siusiaka:oops: dużo pije... oby to było tylko podziębienie..:roll:[/QUOTE] Wymiencie mu uszczelke :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='ageralion']Wymiencie mu uszczelke :evil_lol:[/QUOTE] ;) zaworek założyć Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 a jak jego badania krwi??? mocznik i kreatynina? podobno wyszło dobrze -to by nerki wykluczało Jeszcze nie jest w super kondycji, więc może i przeziębienie, skoro już w hotelu nie posikiwał A może reaguje tak na stres??? nowy domek, nowi ludzi??? Miał badaną prostatę? Quote
Maruda666 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Co by to nie była prostata, nie chcę krakać, ale przerabiałam to przed rokiem. I wiek na to mógłby wskazywać :( Quote
Maruda666 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pisałyśmy w tym samym czasie o tej nieszczęsnej prostacie. Kamila, zobacz co mi Kapsel dla poprawienia nastroju podesłała do przeczytania:cool3:[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183601-Kalinka-SKRAJNE-WYCHUDZENIE-potrzebna-diagnostyka-i-DS-SOS-bokserom?p=14478217#post14478217[/URL] Quote
wykrywka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Takie dobre wieści, zdjęcia na których widać dużą poprawę i na koniec, chyba żeby za dobrze nie było, ten nieszczelny zaworek. Zwróćcie tylko uwagę jaki Drops jest duży (wysoki) przy rezydentce. Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Jutro badania będą powtórzone, nie wykluczone jest USG.. W hotelu też posikiwał.. Z prostatą od początku były problemy, Germaine nawet pisała w pierwszych postach.. Nie wiem jak można psa do takiego stanu doprowadzić :( DT niepokoi, że Drops sporo pije.. a Tosiunia jest drobna :) [url]http://bokserywpotrzebie.pl/psy/tosiawarszawa.htm[/url] Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dajcie znać jak wyniki, ale mam nadzieje, że to nie nerki (miałby wysoki mocznik i kreatyninę) Quote
Recommended Posts