agnieszka24 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Sylwio M., Plicha dziękujemy za pomoc dla maluszków :) Najświeższe wiadomości o psiej rodzince: Jak zwykle rano maluchy jeszcze spały, kiedy przyszło śniadanko. Sunia się ucieszyła. Chociaż odstępuje swoim dzieciom całe jedzonko, zawsze wygląda za mamą. Dobrze ją zna, bo gdy była w ciąży mama też ją dokarmiała i niunia jadła jej z ręki. Czyli sunia jest łagodna do ludzi :) Tak jak wczoraj dwa maluszki przybiegły do mamy, tak dzisiaj już 4 najodważniejsze białe baranki przybiegły przywitać mamę i brały od niej jedzenie z ręki :multi: Nie powinno być problemu ze złapaniem ich. Niestety czarny i rudy piesek są najbardziej bojaźliwe i dlatego ostatnie przychodzą do jedzenia. Niewiele wtedy dla nich zostaje :( Dobrze, że do wekendu już niedaleko. Najedzą się wreszcie do syta. [IMG]http://i39.tinypic.com/15g595h.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='agada']Wpadłam zobaczyć co słychać? I widzę szczeniory prawie w domkach :cool3:, trzymam kciuki za akcję -łapanka:thumbs:[/QUOTE] Niby w domkach, ale czesc musi isc do Dt i [B][SIZE=4]potrzeba srodkow finansowych i karmy.[/SIZE][/B] Quote
ewelinka_m Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 bardzo prosimy o wsparcie finansowe:modla: potrzeba środków na opłacenie hoteliku, karmy i wizyty u weta !! Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Aga - mogę zamówić dla nich Fiprex w sprayu na odpchlenie...bo spot będzie chyba dla nich za mocny - jak myślicie??? [FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#000000]Preparat stosuje się zewnętrznie na skórę w dawce od 1,5 do 3 ml (1-2 naciśnięć pompki dozownika - dla opakowania 250 ml i 3-6 naciśnięć pompki dozownika - dla opakowania 100 ml) na 1 kg mc - tj. 7,5-15 mg fipronilu/kg mc. myślicie, ze 100 ml starczyłoby dla maluchów? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Nikus Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Maada..wczoraj coś obiecałem...:) wysyłam maluchom 20 zł.:) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='andzia69']Aga - mogę zamówić dla nich Fiprex w sprayu na odpchlenie...bo spot będzie chyba dla nich za mocny - jak myślicie??? [FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#000000]Preparat stosuje się zewnętrznie na skórę w dawce od 1,5 do 3 ml (1-2 naciśnięć pompki dozownika - dla opakowania 250 ml i 3-6 naciśnięć pompki dozownika - dla opakowania 100 ml) na 1 kg mc - tj. 7,5-15 mg fipronilu/kg mc. myślicie, ze 100 ml starczyłoby dla maluchów? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/QUOTE] Ja nie mam pojecia co trzeba kupic ... [quote name='Nikus']Maada..wczoraj coś obiecałem...:) wysyłam maluchom 20 zł.:)[/QUOTE] Super :):) Quote
*zaba* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wspaniala Mama! Niektore matki moglyby sie od niej uczyc! Moze jakis bazarek wyskrobie..? Quote
Maada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ufff.. konto porozsyłałam do wszystkich, którzy prosili. Mamy już pierwszą wpłatę!!!! 20zł od Ania012 :) dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: Jutro ma przyjść 20zł od Nikusia i 100zł od Magenki pojutrze. Jest coraz więcej deklaracji :) Ja zaraz też ruszę prywatne kontakty, może coś skapnie. Agnieszka, Owieczka, napiszcie mi na pw komu, ile i na jakie konto wysyłać pieniądze, bo nie wiem, która z Was będzie zakładała swoje środki na te pierwsze wydatki. Mam nadzieję, że te owieczki nie będą tak śmierdzące jak dzieciaki Koni, które dziś do mnie zjechały. Linssii jak je wiozła pobijała chyba rekordy wstrzymywania oddechu ;) Coś jak mega kurnik nigdy nie sprzątany.. nie miałam pojęcia, że psy mogą tak śmierdzieć.. :shake: Po pierwszym szorowaniu zapaszek jest już znośny ;) a teraz aniołki napchały kołdunki i śpią :) Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Szarotka']Niby w domkach, ale czesc musi isc do Dt i [B][SIZE=4]potrzeba srodkow finansowych i karmy.[/SIZE][/B][/QUOTE] :cool3:mówiłam dam w kwietniu, chciałabym wszystkim, tylko skąd, a dzieci też mam:razz: wymagające i z potrzebami:eviltong: Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='*zaba*']Wspaniala Mama! Niektore matki moglyby sie od niej uczyc! Moze jakis bazarek wyskrobie..?[/QUOTE] skrobaj skrobaj - jak bedzie niewypał to ja kupię;):) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='agada']:cool3:mówiłam dam w kwietniu, chciałabym wszystkim, tylko skąd, a dzieci też mam:razz: wymagające i z potrzebami:eviltong:[/QUOTE] Ja to rozumiem i nie mam zadnych oczekiwan,:) a to co napisalam to w celach reklamowych, bo ktos wejdzie i przeczyta to co napisalas i uzna, ze pieski juz nic nie potrzebuja. Reklama dzwignia handlu :):) Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja tak sama do siebie gadam na wątku, by sie upewnić, ze lepiej jest niż było:oops: Quote
Maada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gadajcie gadajcie ciotki.. zawsze wątek trochę do góry podskoczy co by się nie gadało :) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='agada']Ja tak sama do siebie gadam na wątku, by sie upewnić, ze lepiej jest niż było:oops:[/QUOTE] Gadaj, gadaj moze sie spelni :):) podobno to tak dziala i moze wygadasz :):) No wiec oblazlam ja wiele watkow offowalam bez wyjatkow zostawilam informacje i czekamy na reakcje na gremialne odwiedziny i wizyty od rodziny Drogie ciotki przybywajcie i deklaracje skladajcie Pieski czakaja na karme inaczej ich zycie marne Brzuszki puste\, zimno w pupcie Ciotki szybko cos z tym zrobcie:(:( Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jak zawsze genialne:p, zrób ty ciotka bazarek z tymi poezjami:razz: Quote
*zaba* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='andzia69']skrobaj skrobaj - jak bedzie niewypał to ja kupię;):)[/QUOTE] andzia-spec od niewypalow... Saper? :crazyeye: Quote
Nikus Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Szarotka']Gadaj, gadaj moze sie spelni :):) podobno to tak dziala i moze wygadasz :):) No wiec oblazlam ja wiele watkow offowalam bez wyjatkow zostawilam informacje i czekamy na reakcje na gremialne odwiedziny i wizyty od rodziny Drogie ciotki przybywajcie i deklaracje skladajcie Pieski czakaja na karme inaczej ich zycie marne Brzuszki puste\, zimno w pupcie Ciotki szybko cos z tym zrobcie:(:([/QUOTE] no no...widzę,że Ubocze ma konkurencję na dogo i to mocną:)....co do tekstu...brak mi tam czegoś o wujaszkach:( Quote
kizimizi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cioteczki wyskakiwać z kasy dla klusek i ich mamy ;) Quote
Plicha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Szarotka, super wierszyk, masz talent :evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Nikus']no no...widzę,że Ubocze ma konkurencję na dogo i to mocną:)....co do tekstu...brak mi tam czegoś o wujaszkach:([/QUOTE] No tak jakos mi sie nie udalo wujaszkow wpasowac :):) ale nie boj zaby i tez im sie dostanie :):) Kazdy wujaszek niech kaske wplaci nawet jak mialby wyjsc bez ga......... Quote
Nikus Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Szarotka']No tak jakos mi sie nie udalo wujaszkow wpasowac :):) ale nie boj zaby i tez im sie dostanie :):) Kazdy wujaszek niech kaske wplaci nawet jak mialby wyjsc bez ga.........[/QUOTE] no i super...każdemu się należy:mad::mad: dawać kasiorę na amu dla psiaków:) Quote
Maada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Plicha']Przelałam 30zl na gluty :)[/QUOTE] :multi: :loveu: :Rose: :iloveyou: :bigcool: :sweetCyb: :wolfie: Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 bardzo wszystkim dziękujemy!:):) ............................... [url]http://www.dogomania.pl/threads/181847-Figurkowo-pluszakowy-na-Kielce-I-cos-jeszcze-Do-1-04-10-ZAPRASZAM[/url] Quote
Recommended Posts