Radek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :Dog_run:Jeszcze siedzisz w schronisku suczko? W takim razie biegnij na pierwszą Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jak tylko odblokuja mi Allegro - wystawie sunię Quote
wanda szostek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Akita w ogłoszeniach: Kupsprzedaj.pl Ogłoszenia w q4.pl Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :painting: :painting::painting: Podnoszę wszystkie zrozpaczone wątki. Staram się jak mogę. Quote
oktawia6 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Czarodziejka']:painting: :painting::painting: Podnoszę wszystkie zrozpaczone wątki. Staram się jak mogę. dzięki Czarodziejko a to plakacik Akity: Quote
wanda szostek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Oktawia od kiedy to zwykłą pracę nazywają czarodziejką? Czy to ma mnie bardziej mobilizować? Bardziej już nie da rady, bo jak spojrzysz o której ja to robię a w dzień nie mogę dosypiać, bo tez mam zajęcie, to dojdziesz do takiego samego wniosku. Chyba, że to jakaś dogomaniacka gra, a ja jej nie rozgryzłam i nie wiem o co chodzi. Wytłumacz mi , bo ja się głupio bardzo z tym czuję, to mnie stresuje i utrudnia życie. Czuję dużą presję na powodzenie a nie mam na to monopolu. Tu trzeba wyżej nie do mnie. Akita ogłoszona dalej w: eoferty.com.pl centrum ogłoszeniowe.pl Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wanda szostek napisał(a):Oktawia od kiedy to zwykłą pracę nazywają czarodziejką? Czy to ma mnie bardziej mobilizować? Bardziej już nie da rady, bo jak spojrzysz o której ja to robię a w dzień nie mogę dosypiać, bo tez mam zajęcie, to dojdziesz do takiego samego wniosku. Chyba, że to jakaś dogomaniacka gra, a ja jej nie rozgryzłam i nie wiem o co chodzi. Wytłumacz mi , bo ja się głupio bardzo z tym czuję, to mnie stresuje i utrudnia życie. Czuję dużą presję na powodzenie a nie mam na to monopolu. Tu trzeba wyżej nie do mnie. Akita ogłoszona dalej w: eoferty.com.pl centrum ogłoszeniowe.pl A od kiedy to MNIE nazywają zwykłą pracą? :roll: Quote
Radek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 741 wyświetleń i 1 obserwujący. Aukcja kończy się za 14 godzin. Czy wystawiać na Allegro ponownie? Quote
oktawia6 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 trzeba będzie tak zrobić Radek-póki co na pierwszą stronę Quote
Radek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Akita ponownie na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113691322 Powodzenia suńko Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niunia, co tak niziutko? Już ciocia podnosi! Quote
wanda szostek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Na koniec jeszcze w - mojeanonse.pl Może jak przyjadę to będzie już w swoim domku. Będę cały czas myślami wspierała, bo kciuków trzymać się nie da, za dużo roboty na działce. Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Akitka wskakuj na górkę! Jak to możliwe, że nikt tu nie zagląda? Taka śliczna, mądra sunia musi być na widoku! Quote
Recommended Posts