Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naprawde ma pieknego ryja :) i te uszka takie figlarne; ja mysle, ze ona by sie nie do poznania zmienila jakby stanela po drugiej stronie muru i nic by po tym smutku nie zostalo; i jak proporcjonalnie zbudowana, normalnie mysle, ze to jest jakas rasa

Posted

no, trzeba zmienic watek na Akita przy niej to maly pikus, ona jest naprawde sliczna, polaczenie szarika z misiem uszatkiem i widac, ze pieszczocha i aktorskie talenta ma - takie lubimy

Posted

lethesse napisał(a):
no, trzeba zmienic watek na Akita przy niej to maly pikus, ona jest naprawde sliczna, polaczenie szarika z misiem uszatkiem i widac, ze pieszczocha i aktorskie talenta ma - takie lubimy

To niemozliwe, zeby taka sliczna sunie nie zostala zauwazona przez nikogo szukajacego przyjaciela..... co jest tego powodem ? To sliczna duza sunia - wspanialy stroz i towarzysz do zabaw.

Posted

Akitko sloneczko, ty uszatko niepospolita wylaz za tych kratek, bo takiej damie ani w prazkach ani w kracie nie do twarzy, takie damy wola czyste nieskazitelne tlo, jak na przyklad sciana w cieplym domku pomalowana dobra farba

Posted

moze ktos da jej chociaz domek tymczasowy? ja wzielam raz taka sunie i jak zostala wykapana i wypasiona i zaczela spac w lozeczku, to zrobilysmy zdjecia i nagle zrobilo sie multum chetnych na nia a nie byla nawet w jednej setnej tak ladna jak Akitka - wspanialy godny i pieknie zbudowany pies. Moze jest wiecej zdjec Akity?

Posted

Ma wspaniałe oczka... poprostu piękne... moja kundelka, która odeszła 4 sierpnia b.r. też miała taki mądry wyraz...
Te oczy mi przypomniały, mam sentyment do tej suni... mam nadzieję, ze ktos ją pokocha, bo napewno warto...
gdy widzę takie wielorasowe cuda, zaczynam żałować, ze zdecydowałam sie na rasowca...