majafaja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 niebywale oczy!!! ale wedlug mnie zly tytul watku !! bo wydaje sie, ze tu bedzie akita... suczka o imieniu akita, mysle, ze byloby lepiej! Quote
BasiaD Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Do góry Sunieczka! Hopaj! Takie piękne oczyska muszą na poczatku wypatrzyć domek! Quote
lethesse Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 naprawde ma pieknego ryja :) i te uszka takie figlarne; ja mysle, ze ona by sie nie do poznania zmienila jakby stanela po drugiej stronie muru i nic by po tym smutku nie zostalo; i jak proporcjonalnie zbudowana, normalnie mysle, ze to jest jakas rasa Quote
Irkowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Akitka wciaz stoi przyklejona do krat bosku Czeka na ten dzień czemu on tak dlugo nie nadchodzi? moze ogloszenie w "moim psie"? Quote
Radek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Tak chciałbym żeby ta piękna sunia znalazła swojego człowieka. Psiak po przejściach pięknieje w domu z dnia na dzień. Quote
Mysia_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 majafaja, już wcześniej wszyscy pisaliśmy o tym, że trzeba by było zmienić tytuł :roll: Ale chyba autor tego wątku tu nie zagląda.... w górę kochana! :cool3: Quote
lethesse Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 no, trzeba zmienic watek na Akita przy niej to maly pikus, ona jest naprawde sliczna, polaczenie szarika z misiem uszatkiem i widac, ze pieszczocha i aktorskie talenta ma - takie lubimy Quote
zuziaM Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 lethesse napisał(a):no, trzeba zmienic watek na Akita przy niej to maly pikus, ona jest naprawde sliczna, polaczenie szarika z misiem uszatkiem i widac, ze pieszczocha i aktorskie talenta ma - takie lubimy To niemozliwe, zeby taka sliczna sunie nie zostala zauwazona przez nikogo szukajacego przyjaciela..... co jest tego powodem ? To sliczna duza sunia - wspanialy stroz i towarzysz do zabaw. Quote
Radek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Trudno to pojąć, że tak piękna sunia dalej za kratami :( Quote
lethesse Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 nie damy zginac Akicie - bez szans, gdzie en Akity wlasciciel? niech przestanie pic piwo po barach i wlazi na dogomanie, to go pozniej Akitka pijnego bedzie do domu odprowadzac Quote
BasiaD Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Oj nie nie tylko nie pijanego, taka śliczna sunia zasługuje na najwspanialszy domek, ona już tak długo czeka! Hopaj ślicznotko po domek! Quote
Radek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 To prawda, taka śliczna suńka potrzebuje super domu. Quote
lethesse Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Akitko sloneczko, ty uszatko niepospolita wylaz za tych kratek, bo takiej damie ani w prazkach ani w kracie nie do twarzy, takie damy wola czyste nieskazitelne tlo, jak na przyklad sciana w cieplym domku pomalowana dobra farba Quote
Radek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pięknooka sunia wędruje na pierwszą stronę :Dog_run: Oczywiście w celu znalezienia odpowiedniego domu. Quote
lethesse Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 co ty tu jeszcze robisz Akita? moze ktos nam cos wiecej o niej napisze, o charakterze o stopniu psotnosci itp. Quote
Radek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Piękna sunia, a cały czas bezdomna. Czemu ma takiego pecha? Quote
lethesse Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dawaj Akita i sie nie martw, na dobry dom trzeba czekac dlugo a byle jaki cie i tak nie interesuje Quote
Radek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pewnie, że na dobry dom warto poczekać, ale dlaczego tak długo? Quote
lethesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dlaczego dlaczego, bo wiekszosc ludzi ma serca z granitu bardzo wytrzymale i dlugowieczne, ale niezbyt czule - Akity to jednakowoz nie dotyczy, wal na chate krolewno Quote
Mysia_ Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 heh... to nie możliwe.... Ty ciągle tu jesteś :( Quote
lethesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 moze ktos da jej chociaz domek tymczasowy? ja wzielam raz taka sunie i jak zostala wykapana i wypasiona i zaczela spac w lozeczku, to zrobilysmy zdjecia i nagle zrobilo sie multum chetnych na nia a nie byla nawet w jednej setnej tak ladna jak Akitka - wspanialy godny i pieknie zbudowany pies. Moze jest wiecej zdjec Akity? Quote
Radek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 lethesse napisał(a):Moze jest wiecej zdjec Akity? Poprosimy o więcej zdjęć i informacji :modla: Quote
Anusia22 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ma wspaniałe oczka... poprostu piękne... moja kundelka, która odeszła 4 sierpnia b.r. też miała taki mądry wyraz... Te oczy mi przypomniały, mam sentyment do tej suni... mam nadzieję, ze ktos ją pokocha, bo napewno warto... gdy widzę takie wielorasowe cuda, zaczynam żałować, ze zdecydowałam sie na rasowca... Quote
Recommended Posts