mimiś Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 strasznie się cieszę! Moniko, czy dobrze zrozumiałam,że Topik ma pewne oszczędności i juz nie potrzebuje wsparcia finansowego w kwietniu?[chcę szybciutko przenieść deklarację na innego psiula w potrzebie...] Quote
Monika z Katowic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Topik ma oszczędności. Teraz najważniejsze, aby szczęśliwie dotarł do Dusznik Zdroju (3.05.). Piszę właśnie list do Państwa ze wszystkimi prośbami (czyli ciasna obroża albo szeleczki, chodzenie na smyczy i.t.p.) Tak sobie myślę, że jeszcze w tym miesiącu pojadę do Przebieczan... :loveu:do pręgowanego skarbeczka...:loveu: Quote
Akrum Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jeszcze 3 tygodnie i Topiś nasz wyruszy w podróż swego życia :) Quote
AGA35 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 do tego jedynego wymarzonego domku :-) Quote
ossa98 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 O kurka, widzę, że mnie dużo ominęło...czyżby Topiczek w końcu znalazł swoją spokojną przystań?:multi::multi::multi: Serdecznie gratuluję wszystkim cioteczkom, a zwłaszcza zakochanej po uszy w Panu Topiku Monice:lol::loveu:! Quote
Monika z Katowic Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dzwoniłam do hoteliku. Wczoraj Topik został zaczipowany. Był bardzo dzielny! Nie wydziwiał, stał grzecznie, raz tylko się odwrócił i popatrzył na weta w zadumie. :):) Prawdopodobnie w Wielki Czwartek pojadę w odwiedziny do Przebieczan - spodziewajcie się więc świątecznych fotek pręguska kochanego. Quote
Kociabanda2 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Dzwoniłam do hoteliku. Wczoraj Topik został zaczipowany. Był bardzo dzielny! Nie wydziwiał, stał grzecznie, raz tylko się odwrócił i popatrzył na weta w zadumie. :):) Prawdopodobnie w Wielki Czwartek pojadę w odwiedziny do Przebieczan - spodziewajcie się więc świątecznych fotek pręguska kochanego.[/QUOTE] Super :) Czekamy :) Jak ogłoszenia Topika? Najwyższy czas na domek... i przepraszam za offa... Pozwolę sobie zaprosić na wątek dzikiego Ciapka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205972-Ciapek-Z%C5%81APANY!-Potrzebne-wszystko!!!-a-zw%C5%82aszcza-m%C4%85dre-rady-i-na-diagnostyk%C4%99-i-[/url]... Temu psiakowi właśnie zawalił się świat :( Sytuacja jest trudna. Będę wdzięczna za wsparcie moralne i $ Musimy uzbierać pieniążki na diagnostykę kulawej nóżki, kastrację, szczepienia... Quote
Agucha Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Kociabanda2']Super :) Czekamy :) Jak ogłoszenia Topika? Najwyższy czas na domek... i przepraszam za offa... Pozwolę sobie zaprosić na wątek dzikiego Ciapka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205972-Ciapek-Z%C5%81APANY!-Potrzebne-wszystko!!!-a-zw%C5%82aszcza-m%C4%85dre-rady-i-na-diagnostyk%C4%99-i-[/url]... Temu psiakowi właśnie zawalił się świat :( Sytuacja jest trudna. Będę wdzięczna za wsparcie moralne i $ Musimy uzbierać pieniążki na diagnostykę kulawej nóżki, kastrację, szczepienia...[/QUOTE] [B]Topik ma już wybrany domek! [/B]:lol: Jedzie do Dusznik Zdroju. Na wczesniejszych stronach jest relacja Moniki z Katowic z wizyty przed-adopcyjnej na którą osobiście jechała :) Quote
Kociabanda2 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 O rany... przegapiłam taką nowinę!!! Za dużo mam ostatnio na głowie. Nie nadążam za wieloma wątkami :/ Bardzo się cieszę!!! :multi::multi::multi: Najwyższa pora :) On już tak długo czekał... Trzymam kciuki, by wszystko poszło dobrze i by Topiś był szczęśliwy! :) i poczytam później czemu dopiero po Wielkanocy :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=magenta]Topiczek pojedzie do nowego, wspanialego domku albo 1 maja, albo 3 maja. To zalezy od dni pracy Nikusa i Livki.:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B][COLOR=blue]Nowe wplaty, za ktore dziekuje;:modla::modla: 15 zl Amica :iloveyou: 5 zl Agucha :iloveyou: [/COLOR][/FONT] Quote
wojtuś Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wspaniałe wiadomości o Topiku i jego domku:) Domek wymarzony dla Psiaka:loveu: i.... Moniko sprawiłaś cud z takim domkiem, czasem piszę że warto wierzyć bo cuda się zdarzają, ale tutaj tak właśnie jest:):) Quote
Akrum Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 już się nie mogę doczekać, odliczam dni :) już niedługo, jeszcze 2 tygodnie i Topik pojedzie do swojego domku :) Quote
Kinia1984 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Topiku pakujesz się powoli?:) Moniko napisz mi proszę czy za kwiecień przelewać jeszcze moją deklarację? Quote
Kinia1984 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Pozwolę sobie cicho zaprosić do moich kundli kochanych które już dwa lata siedzą w hotelu bez pełnych deklaracji a teraz nadszedł kryzys bo szykują się dodatkowo zdrowotne wydatki... [url]http://www.dogomania.pl/threads/174152-Nie-mamy-na-rtg-nie-mamy-na-hotel-Jarek-i-Leszek-w-biedzie[/url]... Quote
Akrum Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Topiku kochany - już się nie mogę doczekać, kiedy pojedziesz do swojego domku, jestem ciekawa jak się będziesz zachowywał, czy się nie zestresujesz za bardzo, czy sie zaaklimatyzujesz, odnajdziesz w nowej sytuacji... Już bym chciała by był maj :) Quote
Bjuta Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dżulbars i Topcio [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/5056/dscf1835o.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jutro jadę do Przebieczan w odwiedziny do Topiczka. Zrobię nowe fotki "pana grubaśnika". :) Mój Mąż chce poznać psinę, dla której jechaliśmy te 300 kilometrów do Dusznik. :):):) Quote
Akrum Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 suuuuper :) To ukochaj, wymiziaj i wycałuj od nas Topisia kochanego :) Quote
amica Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wielka radość, że Topik już niedługo wyrusza do swojego nowego domku! Odpukać, oby wszystko zakończyło się wielkim happy enden. Quote
Bjuta Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Jutro jadę do Przebieczan w odwiedziny do Topiczka. Zrobię nowe fotki "pana grubaśnika". :) Mój Mąż chce poznać psinę, dla której jechaliśmy te 300 kilometrów do Dusznik. :):):)[/QUOTE] Moniko, obfocisz wszystkie?? :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Bjuta']Moniko, obfocisz wszystkie?? :) :) :)[/QUOTE] Oczywiście, ale pod warunkiem, że nie będą uciekać.:)))) Quote
Bjuta Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A ja właśnie dostałam fotki z Przebieczan!!! [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_IU_zEiXM9CM/Ta8RdVptbsI/AAAAAAAAApg/o3SWScs1Nkc/s720/IMG_2749.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_IU_zEiXM9CM/Ta8RLMNhxzI/AAAAAAAAApY/iHHfADj7FXA/s640/IMG_2747.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
magdus84 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wspaniały:loveu::loveu::loveu: I te oczka... eh.. Niech jedzie do raju, niech go kochają i niech doceniają topiczkową niezwykłość:lol::lol::lol: Pulchniejszy się zdaje:evil_lol: Dzięki Bjuta, sprawiłaś nam ogromną radość:loveu: Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 WOW :) Ale nasz cudaczek kochany ciałka sporo nabrał :) Śliczny :) Quote
Recommended Posts