Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']to jest konto dla Topika?? jesli tak to poproszę dane na pw. Nie moge określić miesięcznej wpłaty - ale na pewno nie będzie to mniej niż 60 zł - tylko płatne dwa razy w miesiącu - częśc w połowie i część pod koniec miesiąca. Dlatego też poprosze o nr konta. Chce wpłacić część deklaracji.
Mam dodatkowo dwa psiaki na głowie - od przedwczoraj i powiem szczerze wdepnęłam w niezłe ....[/QUOTE]

dane do przelewu wysłane

Posted

[quote name='Bjuta']A ja przypominam, że mamy tu wspaniałe wieści!!!! :loveu::loveu::loveu:

[U]DEKLRACJE STAŁE[/U] (potrzeba 300 + zapas na weta)

20 - Mimiś
15 - Amica
20 - Aga35
10 - Kinia1984 (przez pół roku)
10 - Akrum
5 - Agucha
20 - Salibinka
5 - Bjuta
10 - Szarotka (od kwietnia)
100 - Monika z Katowic
10 - Wunia (od kwietnia)
15 - Asiamm
ok. 60 - Basia 1968 (w dwóch miesięcznych ratach)
coś - Transylwania

czyli 300 + coś :multi::multi::multi:
[U]
DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/U]

50 - Ekiana (pod koniec marca)
50 - Salibinka (na początku kwietnia)
coś - Ossa98 (w kwietniu)
coś - Inez de Villaro (w kwietniu)
coś - Lolalola

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG][/QUOTE]

deklaracja stała jest także od laura1808 10 zł.(wszystko rozpisane w pierwszym poście)

Posted

Aga, moja deklaracja wychodzi 28.03.2010 i będzie wychodzić z tą datą (28 każdego miesiąca), wrzuciłam do zleceń już w marcu na kwiecień, żeby potem całego miesiąca nie przeciągać.

Posted

topik zotsal właśnie zabrany przez kago z kliniki .Teraz bedzie przez 10 dni przebywał w hoteliku w Warszawie , następnie zdejmujemy szwy i w drugi dzień świąt Kago go zawozi do dt w Trzebieczanach

Posted

[quote name='AGA35']topik zotsal właśnie zabrany przez kago z kliniki .Teraz bedzie przez 10 dni przebywał w hoteliku w Warszawie , następnie zdejmujemy szwy i w drugi dzień świąt Kago go zawozi do dt w Trzebieczanach[/QUOTE]

To swietnie :):) a mozesz cos napisac o Dt??

Posted

Docelowy dt dla topika jest w Przebieczanach koło Wieliczki .Hotelik domowy z praktykantkami weterynarji. ja na ta chwile tylko tyle wiem . Szczeegółowe informacje zna monika z katowic

Posted

Bazarek gotowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182503-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-breloczki-Keyfinder-teA-na-Topika-do-1-kwietnia?p=14360928#post14360928[/url]

Posted

[quote name='mmd']Bazarek gotowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182503-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-breloczki-Keyfinder-teA-na-Topika-do-1-kwietnia?p=14360928#post14360928[/url][/QUOTE]
Leeeeeeeeeeeecimy :D

Posted

a czy tam są jakikes psiaki już? czy będzie relacja z hotelikui zdjęcia psiaka. Bo wiecie mam takie troche obawy, b to jest psiak wycofany bardzo mocno - wiem cos na ten temat, bo moja psinka jest ze mną ponad rok - identyczna jak Topik - i niestety socjalizacja takiego psiaka, to kurcze nie może przebiegać w boksie czy kojcu z "dostepem" do człowieka raz dziennie. Z nim trzeba popracować. On musi być tulony, miziany, trzeba do niego ciągle mówić, dotykać.